Które odcinki z PzM waszym zdaniem były całkiem do bani?
Mi się te nie podobały: Akcja bez zadęcia, Gołębie serce oraz Operacja: wielka kula.
A Wam które?
Nie chce mi się szukać czy był taki temat...
Wali mnie to!
"Gołębie serce", "operacja: Antarktyda", "gdzie mój mózg", "akcja bez zadęcia", "mały ptaszek". To chyba jedyne odcinki do których nigdy nie chcę wracać, ale może być ich więcej.
A no.. '' Gdzie mój mózg'' to też było głupie -.-
Ale pewnie chłopakom się akurat podobają te odcinki, których my nie lubimy XD
O! Jeszcze nie lubię Gorzkiej prawdy. Tak jakoś mi nie podeszła fabuła tego odcinka.
Czyli ja jestem chłopakiem..??
O.o.
Co to się na tej planecie dzieje...?
"Gdzie Mój Mózg" było głupie, ale ok - nic nie mam do tego odcinka.
"Mały Ptaszek" też spoko.
Co do "Gorzkiej Prawdy", ten odcinek świetny!!
Czego nie lubię: "Ali-lokator" (sorrki, ale Ryśka to ja wręcz nie cierpię), "Byłem Żywym Trupem" (może dlatego, że mam awersję do zombie), "Gołębie Serce", "Koleje Losu", "Operacja Dobry Uczynek", "Miłość Z Automatu", "Miłość Boli", "Powrót Zemsty Dr Bulgota" (nienawidzę piosenek w animacjach!), "Sublokatorka", "Zakochana Małpa".
Trochę tego jest.
Nie jesteś chłopakiem! No chyba że.. Dobra, nic nie mówię, bo zaczyna mi trochę walić.. :P
No co ty! '' Byłem żywym trupem '' to był najlepszy odcinek! Ta ''Powrót zemsty Dr. Bulgota'' zrobiła się nudna, bo na Pulsie przez cały czas puszczają te same odcinki -.-
Ale już nie mam co do oglądania, bo na necie oglądnęłam wszystkie odcinki PzM, a jak mi się nudzi baaardzo to oglądam jeszcze raz XD Chyba ze mną gorzej... :/
To zależy od gustu.
Ee tam - Ty oglądasz o przyzwoitej porze, hah.
Ja tam siedzę od 00:35 do 1:30 około w nocy i na nickelodeon HD oglądam.
Ja pingwiny raz oglądałam tylko do północy, a kilka minut potem mama przyszła i dostałam opiernicz, że jeszcze nie śpię : D
Kurcze, jak zaczęłyśmy tak gadać o PzM to mnie naszło żeby sobie teraz oglądnąć XD
Oj tam, my kiedyś postanowiliśmy obejrzeć wszystkie 'speciale', tata wrócił wpół do jedenastej wieczorem z pracy, włączyliśmy "Zemstę ... ", potem "Wymarzone Wakacje", potem wszyscy stwierdzili (było koło północy), żebyśmy szli spać :/ Wysępiłam jeszcze obejrzenie TPWLM ;)
Kiedyś sobie zrobię pingwinową noc filmową :D Dzisiaj chyba sobie obejrzę jeszcze raz całe GoldenEye...
Dziwnych masz rodziców.
Ja czasami nawet do 3:00 siedzę.
Niedawno sobie zrobiłam taki jakby maraton z "Orphan Black", kilka odcinków obejrzałam.
Ale wtedy miałam na następny dzień spr. a mnie rano dobudzić trudno XD Przedwczoraj zaplanowałam, że z soboty na niedziele zrobie sobie noc filmową ;D
Te akurat należą do moich ulubionych! :(
Nie lubię: Operacja: Antarktyda, Operacja: Zmień Sąsiada, Operacja: Podmianka.
To akurat było do przewidzenia, że te będą się podobały chłopakom : P
Ale te trzy, których nie lubisz, to są jak dla mnie spoko XD Heh. Same operacje Ci się nie podobają ; D
Rzadko wracam do odcinków z Marlenką albo szympansami, ale widziałam je co najmniej dwa razy. Zresztą jak wszystkie odcinki zawsze więcej niż raz. Najgorszym odcinkiem jaki był w ogóle to zdecydowanie 'Wszędzie żołędzie'. W niektórych odcinkach, choć nie należą do mojej elity ulubionych to nieraz chociaż są sceny, momenty warte uwagi.
Najgorszym odcinkiem jest bez wątpienia "Arcywróg", zrobiony chyba tylko po to, żeby sponiewierać Szercia i Kowalskiego...
''Operacja: Wielka kula'', ''Wielki S.T.N.K'', ''Arcywróg'','' Akcja bez zadęcia'', ''Gdzie mój mózg'', Operacja: Antaktyda''
Te odcinki są do bani !!!! -.-
Nagorsze zdecydowanie to są te trzy i te: ''Wielki S.T.N.K'' oraz ''Gdzie mój mózg'' :P
''Gołębie serce", "operacja: Antarktyda", ''Gdzie mój mózg''
Nie chcę znów widzieć tych odcinków!
Nie lubię odcinków "Gołębie serce", " Gorzka prawda", " Gdzie mój mózg" Jeszcze nie lubię tego odcinka, co bracia Wezuwiusze nocują w zoo.
Czemu nie lubisz "Nocy Wezuwiuszy'? ;< Bo dla mnie to jeden z lepszych odcinków 3 sezonu.
Operacja Antarktyda, Podmianka, Zmień Sąsiada, Arcywróg, Akcja Bez Zadęcia - do kosza i do oceanu!!!!!!oneoneone
Złoty Wiewiór, ten epizod z kosmiczną kałamarnicą i sporo innych. jak sobie przypomnę, to napiszę
"Gracja na lodzie"
"Wszędzie żołędzie"
Drugi odcinek z Pancernikiem de Kitem ("Kij z Westchester - Wykuty w czeluściach Buchachy"
"Lodzio-miodzio" czy jakoś tak - odcinek, gdzie pingwiny grają w hokeja
"Zamaskowany wichrzyciel"
"Klątwa"