Dzisiaj były odcinki:
"Włochaty problem"
"Miłość o długiej szyi"
Co myślicie???
Mi się najbardziej podobał monolog Kowalskliego i Rico
''Kuku Będziesz jeść rybee?"
Hehehe :D
Ja nie oglądałam, ale mam nagrane :P Kilku pierwszych minut pierwszego odcinka mi brakuje i nie mam w 100% pewności, czy nagrał się cały drugi, ale najwyżej obejrzę w necie jak wrzucą ;)
Czy mi się wydaje, czy ta strusica(?) mówiła głosem Fretki z Fineasza i Ferba?... ;)
Hehe, zerknęłam okiem na tym fragmencie, co strusica wyrzuciła Perky do śmieci. "Nie, nie mogę tego zrobić!", a potem ją wrzuca do śmieci odnawialnych XD
Widziałam :D
Ja mam nagrane od momentu o tym tupeciku jak do lemurów przylatuje :)
A potem mma ucięte,bo pamięć się waparacie skączyła!
Szlak!
Ale widziałam :D
Hehe ^^ Ja mam odtąd, jak wiatr zwiewa komisarzowi tupecik :3 A gdzie się kończy, to nie wiem, bo odcinek był trochę opóźniony, a ja sobie zaprogramowałam, żeby nagrywał od tej godziny, do tej i włąsnie nie wiem kiedy mi się skończyło :/ Oby na napisach ;)
Hhehhe :D
Ale za tydzień już postaram się wszystko przygotować
Odcinki super!Nawet moja mama nie mogła powstrzymać się od śmiechu ;D
Emm z tym będzie problem
Bo to jest u mnie tak strasznie nagrane,że szkoda gadać :(
No chyba,że dam na yt i zastrzegę jako prywatne i tylko wy będziecie mogły obejrzeć :D
Spoko,jak się przetworzy to podam ci linka :>
Ale jest ucięte ciut na początku i końcu!
ZŁOŚLIWOŚć RZECZY MARTWYCH!
:P
Tak, widziałam. Jest świetna tak jak każda notka. Masz talent! Normalnie uzależniłam się od twojego bloga. Codziennie sprawdzam po 10 razy czy dodałaś coś nowego. :D
Eeee jak zwykle przesadzacie :P
Dziękuję,cieszę się,że się podoba,aczkolwiek na pewno są ludzie lepiej piszący.
Np.Tacy którzy redagują książki :P
Hehehe :D
Pierwszy Mourice i czupryna pana Komisarza
Drugi Shelly(stusica)za zakochuje się w Rico :D
Jej, właśnie przed chwilą na Nicku leciał kolejny premierowy odcinek - "The Most Dangerous Night Game" (na sam tytuł po polsku niestety nie zdążyłam, ale z 93% tego odcinka udało mi się obejrzeć) oraz "Street Smarts" - w polskiej wersji "Przyjaciel z ulicy". :D
Nagrałam je dekoderem. Teraz muszę się tylko dowiedzieć jak przenosić nagrane pliki z dekodera na pendrive'a (i czy w ogóle jest to możliwe...) i potem mogłabym wstawić na youtube'a.
Jaj!
Tego się nie spodziewałam!
:O
Co im się stało!
Mam nadzieję,że w Czwartek tez będzie,ale jakby co to prześlij :D
Ale jak sprawdzałam co będzie dalej w Nicku, to dziś o 18:00 powinien lecieć ten sam odcinek, bo był oznaczony jako 232, czyli tak jak ten premierowy. Ale 100% pewności nie mam, bo czasem zmieniają numery tych odcinków, np. raz leciał jeden jako nr 231 (analogicznie powinien być to w takim razie "Włochaty problem" i "Miłość o długiej szyi"), a okazało się, że to "Zaraza".
Cóż, w każdym razie istnieje pewne prawdopodobieństwo, że ten sam odcinek będzie jeszcze raz dziś lecieć na Nicku, ale głowy nie dam. :]
Aha,tyle,że ja nie mam Nicka.
W Czwartki wyjątkowo chodzę do cioci,specjalnie na pingwinki :D
Ale tak to dostępu za bardzo nie mam :(
Szlag,leci ,,Zaginiony Skarb Złotego Wiewióra'' ! Błagam, wrzuć na yt i daj linka! Będę Cię za to wielbić!
Kolejny odcinek!!? Te dwa, Miłość o długiej szyi i Włochaty problem za bardzo mi się nie podobały, ale nie wiedziałam, że będzie The most Dangerous Game night i Street Smarts! Błagam, wrzuć to na youtuba! Muszę je obejrzeć! Dlaczego ja mam lekcje do 15...
Lol?!
Oni zwariowali z tymi odcinkami?!
Jeden rozumiem,ale tyle!
Może chcą nadrobić zaległości :P
Ja także bym wolała i chciałabym też być poinformowana,że będą premiery.
Przygotowałabym się(czyt.poszła żebrać do cioci :P)
Hehe :)
ŻE CO!? Teraz chyba trzeba oglądać nicka 24/7. Żeby to chociaż powrzucali do internetu, bo ja zwariuję!
Popieram Flutterlie! Ja teraz jak tylko zobaczę kiedy są pingwiny, to staram się oglądać - mam nagrane kilka nowych (Te z Arcywróg, Włochaty problem i kłopotami z żelusiem :P) i się zastanawiam, czy nagrać "Knujemy" ;)
Knujemy jest w Internecie, ale masz Arcywroga!? Błagam, udostępnij na youtubie czy gdzieś! Ja bym chciała nagrywać, ale przeważnie na nie nie trafiam, a jeśli nawet, to nie mam nagrywarki, i mogłabym nagrywać tylko komórką ze słabą kamerą...
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=pingwiny%20z%20madagaskaru%20najniebezpiec zniejsza%20nocna%20gra&source=web&cd=1&ved=0CCIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.baje.p l%2Fmovie%2F61699%2FPingwiny%2Bz%2BMadagaskaru%2B%2FNajniebezpieczniejsza%2Bnocn a%2Bgra%2C%2BUliczne%2Bm%25C4%2585dro%25C5%259Bci&ei=NrmJT4C2ConptQbBucTVCw&usg= AFQjCNH57FEF-PwJnKxazZUtnivxfpNr9Q
dziękuję, dziękuję, dziękuję !
nawet nie wiecie jak ratujecie mi życie ; D
ja nicka nie mam więc i nie mam tej przyjemności z oglądania premierowych odcinków..
więc jeszcze raz dzięki za te linki ; )
Aaaaa!!! Nie ma przyjaciela z ulicy i tego drugiego!! Cały czas to samo w innym oknie otwiera :( A Arcywroga mam nagranego na dysku z Cyfrowego Polsatu, to się nie martwię :P
ech, no cóż..
zostało nam tylko czekać aż ktoś coś z tym zrobi ; )
mam nadzieję że nie potrwa to długo
Włochaty problem/Miłość o długiej szyi, najniebezpieczniejsza nocna gra/uliczne mądrości, nienawiść od pierwszego wejrzenia/problem z żelusiem - te 3 odcinki można znaleźć w netku.
Włochaty problem/Miłość o długiej szyi oraz nienawiść od pierwszego wejrzenia/problem z żelusiem już widziałam. Natomiast to ostatnie nie chce mi się otworzyć.