Tak, Skipper mnie rozwalił :) Ta rozprawa sądowa też była fajna. Ale i tak najlepszy Rico - "Idź się lecz" :D
A ja nie widziałam!!!
Ale zgaduję,że był ten co Kowalski zrobił tę machinę żeby Doris omamić,co nie???
Przeklinam siarczyście,że nie widziałam,ten odcinek jest moim ulubionym!!!!
Ehhh,ale cieszę się,że w reszcie wszystko idzie zgodnie z planem :D
Ta, Nienawiść od pierwszego wejrzenia i Kłopot z Żelusiem. Teraz musisz czekać, aż ktoś go udostępni w internecie :) Wczoraj miałam szczęście: najpierw trafiłam na Tangled Ever After na Disney Channel, a potem na nowy odcinek PzM :D
Jak szczęściara :D
Ja na razie nie mam TV. Trzeba antenę nową podłączyć,a potem to zobaczę jakie mam kanały.
Ja ten odcinek po angielsku widziałam(nie mogłam się powstrzymać :P),ale po polsku to sto razy lepiej :D
Widzisz??To się nazywa FART!!!
:D
Napisałam na stronie Nicka o Forum PzM i naszym Blogu.
Trzeba się w końcu jakoś nagłośnić,co nie? :D
Nom :) A gdzie konkretnie napisałaś?
Muszę ograniczyć liczbę postów, bo znów mi zabraknie na napisanie czegoś ważnego :P
fajnie nie? Żeśmy się doczekali!
Fajnie by było jakby ktoś MKV z NickHD skołował i umieścił w sieci...
"idź się lecz" :)))
A ja nie widziałam... :((((
Czuję się jakby w mojej duszy mieściła się otchłań,gdzie wszystko co piękne i dobre gnie bez śladu ;''-( (Chlipie)
Mam nadzieję :)
Tylko i tak na razie nie posiadam dostępu do TV :(((
Dobrze,że jest Internet,zawsze może ktoś wrzuci :)
hah..
ja też nie widziałam ; (
kurde ! by to piorun trafił ten zakichany UPC !
aaaaaaaaaaah ! a jaki był w ogóle tytuł ?
Nienawiść od pierwszego wejrzenia
Kłopot z żelusiem :)
Nie martw się,nie jesteś sama :D
hehe
mam nadzieję że ktoś nagrał i wrzuci np. na yt ; D
aaaaaa ! spać mi się chce ^ ^
Hehehe,co się w nocy robiło???
Jak znajdę to podam ci linka...
Ale na wrzucie jeszcze nie ma :(
spoko..
a no siedziałam do późna -.-
nie chciało mi się w ogóle spać.. a i tak wstałam wcześnie jak na mnie (jak mam wolne to zawsze jakoś wstaję wcześniej, a jak mam iść do szkoły to wstaję niewyspana..)
SZKODA, ŻE NIE WIDZIAŁAM. :(((((( PRZEKLINAM TO, ŻE NIE MAM NICKA!! Mam nadzieję, że ktoś się zlituje i szybko wrzuci do internetu. :(((((