PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127560
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Już czekamy na nowe odcinki chyba z 2 tygodnie....;) pasawołoby aby jutro puścili. Bo jak nie, to ja chyba padnę. Tak w skrócie: Jak tak dalej pójdzie: to kiedy my skończymy tą drugą serię?? ;/' Chyba we wrześniu, podczas kiedy oni będą kończyć 3 serie. Wy też to uważacie że trochę to już zaczyna być dołujące, czekanie tyle na dwa odcinki...?

użytkownik usunięty
LastDay

Następny odcinek będzie 26 maja i będzie to "The Return of the Revenge of Dr.Blowhole". Trochę idiotyczny pomysł, by nie emitować nowych odcinków przez jakiś czas, tylko dla jakiegoś jednego i to niezbyt fajnego, no ale dobra...

ocenił(a) serial na 8

no to trochę dziwne. ;/ Nie puszczać odcinków przez 3 tygodnie!!! Tylko dla jednego!! ;// chyba ich całkiem pogięło! Echhh!!! Oglądałam ten 50 minutowy odcinek, i powiem tyle: nie potrafię oceniać ze względem tylko filmu, zobaczymy jakie są teksty, i czy są fajne. Jeśli nie, i to ma być coś w stylu *upchania* to wolałabym te 6 odcinków (co tydzień 2 idą). A zamiast tego jest jeden. echmm

ocenił(a) serial na 8

Moim zdaniem ten odcinek jest fantastyczny i nie mogę się doczekać kiedy go puszczą.

użytkownik usunięty
Merkura

Eee... Nie bardzo.

LastDay

Na temat Bulgota się nie wypowiem, bo nie widziałam tego odcinka. Natomiast uważam, że mogliby puścić "Operation Antarctica" "Endagerous Species" i "Big move". To są trzy odcinki, zajęłoby im to 2 tygodnie. A teraz co? Nie zdubbingują ich, poczekają gdzieś do września i zaliczą do 3 sezonu? Nie mogliby się zabrać za końcówkę 2 sezonu raz, a porządnie?

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

A może po wyemitowaniu "The return..." puszczą resztę odcinków?

Merkura

Może... a przynajmniej taką mam nadzieję.

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

Z resztą co im szkodzi? Zostało mi naprawdę niewiele odcinków.

Merkura

No dokładnie, tylko pojawia się kwestia, czy oni zdubbingowali te odcinki -.-

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

Nie, no chyba tak. To by było bez sensu, gdyby zdubbingowali tylko kilka odcinków, a resztę by zostawili.

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

lepiej na nich nie polegać. Gadają że zrobią i tak dalej. A na końcu kiszka z mleczkiem -.-

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Dokładnie
raz nawet w programie pisało,że są nowe odcinki,a oni guzik puścili
Kilkakrotnie w Czwartek(pod rząd) puścili odcinek "Mały ptaszek"
Normalnie zupełny brak kultury!O.O

Angela1997

No, to było okropne :(

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Dokładnie.
I pokazało,jakie mają nastawienie do fanów.
Zero szacunku O.O

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

nooo. a ja wam opowiem jeszcze coś ciekawszego: otóż tak; Kiedyś, siedziałam przed telewizorem na Nickelodeon, i chciałam sobie oglądnąć nowy odcinek pingwinów. Włączyłam telewizor. I zamiast moje ulu. serialu leciał Big Time Rash. Myślę "e zaraz przejdzie, napewno zachwile się skończy" czekam 5 minut, Big time rash nadal idzie, pingwinów nie ma. 10 minut, już jeden odcinek przeminął z wiatrem, a pingwinów ANI ŚLADU, 15 minut- Big Time Rash dalej idzie, ale GDZIE SĄ PINGWINY JA SIĘ PYTAM: Pominięto je! Dla jakiegoś tam niezbyt serialu. WOogule pingwiny tak rzadko chodzą na nickelodeon, ogólnie zawsze idzie Albo ICarly (której i tak nie lubię) albo Ten Big Time Rash (Pożal się Boże) I tego nie nadrobili. I tak Skończyły się Pingwiny z madagaskaru. ;// woogule ja nie lubię oglądać takich seriali młodzieżowych ani dorosłych ;/ jedyny serial który lubię to pingwiny i Ranczo. Reszty nie lubię. Więc jak moją ulubioną bajkę nie puścili, to ja myślałam że mnie tam walnie zaraz -_- Co za brak kultury

LastDay

Ja oglądam 4 seriale, ale żaden z nich nie jest młodzieżowy. Też za nimi nie przepadam. Oglądam albo kreskówki, albo seriale komediowe, ale dla dorosłych (Przepis na Życie - jedyny dobry polski serial, czy HIMYM :))

użytkownik usunięty
Flutterlie

Lubię seriale, ale nie młodzieżowe. Ja osobiście oglądam raczej z gatunku Animowany (Pingwiny z Madagaskaru - the best of american animation, Death Note - the best of anime), Przygodowy (w pewnej mierze Supernatural - the best serial jaki kiedykolwiek powstał, oczywiście nie licząc animowanych), Horror (też Supernatural), Fantasy (Supernatural?), no i Surrealistyczny (Świat według Kiepskich). Osobiście polecam Supernatural (PzM polecać nie muszę, a więcej the best seriali nie ma, ew. Death Note, ale to tylko dla fanów anime): świetny serial o zjawiskach paranormalnych, potworach, duchach itp.

Jest taka strona na facebooku "Mam taki zap*erdol z serialami, że nie wyrabiam z nauką". To dobrze opisuje relacje "telewizja-ja-szkoła". Jeśli zacznę oglądać jeszcze jakiś serial, to się wciągnę i naprawdę nie wyrobię z nauką, a moja sytuacja już wygląda marnie :P Chyba że w wakacje zacznę coś oglądać. A najlepsze że żadnego z 4 wymienionych seriali nie oglądałam jeszcze rok temu :P

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Ja i seriale?
Ogólnie to nie za bardzo.
Kiedyś baaardzo lubiłyśmy oglądać z mamą całą serię CSI,ale teraz jakoś tak nie.
Był jeszcze "Doktor House",ale też przeszło.
Jedyny serial obejrzany przeze mnie od początku do końca to "Brzydula"
A tak?Nie za bardzo.
No chyba,że "Herosi" ;D
Też spoko film,polecam : >

Angela1997

Jak już pisałam, seriale może pooglądam w wakacje :) Teraz nie mam czasu :P Mało tego, mam zaległości z filmami do obejrzenia :(

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Ja nawet TV nie mam...
Dopiero od Sierpnia ;O
Ale co tam :P

Angela1997

Ale co, kablówkę ci wyłączyli?