Już czekamy na nowe odcinki chyba z 2 tygodnie....;) pasawołoby aby jutro puścili. Bo jak nie, to ja chyba padnę. Tak w skrócie: Jak tak dalej pójdzie: to kiedy my skończymy tą drugą serię?? ;/' Chyba we wrześniu, podczas kiedy oni będą kończyć 3 serie. Wy też to uważacie że trochę to już zaczyna być dołujące, czekanie tyle na dwa odcinki...?
Następny odcinek będzie 26 maja i będzie to "The Return of the Revenge of Dr.Blowhole". Trochę idiotyczny pomysł, by nie emitować nowych odcinków przez jakiś czas, tylko dla jakiegoś jednego i to niezbyt fajnego, no ale dobra...
no to trochę dziwne. ;/ Nie puszczać odcinków przez 3 tygodnie!!! Tylko dla jednego!! ;// chyba ich całkiem pogięło! Echhh!!! Oglądałam ten 50 minutowy odcinek, i powiem tyle: nie potrafię oceniać ze względem tylko filmu, zobaczymy jakie są teksty, i czy są fajne. Jeśli nie, i to ma być coś w stylu *upchania* to wolałabym te 6 odcinków (co tydzień 2 idą). A zamiast tego jest jeden. echmm
Moim zdaniem ten odcinek jest fantastyczny i nie mogę się doczekać kiedy go puszczą.
Na temat Bulgota się nie wypowiem, bo nie widziałam tego odcinka. Natomiast uważam, że mogliby puścić "Operation Antarctica" "Endagerous Species" i "Big move". To są trzy odcinki, zajęłoby im to 2 tygodnie. A teraz co? Nie zdubbingują ich, poczekają gdzieś do września i zaliczą do 3 sezonu? Nie mogliby się zabrać za końcówkę 2 sezonu raz, a porządnie?
Nie, no chyba tak. To by było bez sensu, gdyby zdubbingowali tylko kilka odcinków, a resztę by zostawili.
lepiej na nich nie polegać. Gadają że zrobią i tak dalej. A na końcu kiszka z mleczkiem -.-
Dokładnie
raz nawet w programie pisało,że są nowe odcinki,a oni guzik puścili
Kilkakrotnie w Czwartek(pod rząd) puścili odcinek "Mały ptaszek"
Normalnie zupełny brak kultury!O.O
nooo. a ja wam opowiem jeszcze coś ciekawszego: otóż tak; Kiedyś, siedziałam przed telewizorem na Nickelodeon, i chciałam sobie oglądnąć nowy odcinek pingwinów. Włączyłam telewizor. I zamiast moje ulu. serialu leciał Big Time Rash. Myślę "e zaraz przejdzie, napewno zachwile się skończy" czekam 5 minut, Big time rash nadal idzie, pingwinów nie ma. 10 minut, już jeden odcinek przeminął z wiatrem, a pingwinów ANI ŚLADU, 15 minut- Big Time Rash dalej idzie, ale GDZIE SĄ PINGWINY JA SIĘ PYTAM: Pominięto je! Dla jakiegoś tam niezbyt serialu. WOogule pingwiny tak rzadko chodzą na nickelodeon, ogólnie zawsze idzie Albo ICarly (której i tak nie lubię) albo Ten Big Time Rash (Pożal się Boże) I tego nie nadrobili. I tak Skończyły się Pingwiny z madagaskaru. ;// woogule ja nie lubię oglądać takich seriali młodzieżowych ani dorosłych ;/ jedyny serial który lubię to pingwiny i Ranczo. Reszty nie lubię. Więc jak moją ulubioną bajkę nie puścili, to ja myślałam że mnie tam walnie zaraz -_- Co za brak kultury
Ja oglądam 4 seriale, ale żaden z nich nie jest młodzieżowy. Też za nimi nie przepadam. Oglądam albo kreskówki, albo seriale komediowe, ale dla dorosłych (Przepis na Życie - jedyny dobry polski serial, czy HIMYM :))
Lubię seriale, ale nie młodzieżowe. Ja osobiście oglądam raczej z gatunku Animowany (Pingwiny z Madagaskaru - the best of american animation, Death Note - the best of anime), Przygodowy (w pewnej mierze Supernatural - the best serial jaki kiedykolwiek powstał, oczywiście nie licząc animowanych), Horror (też Supernatural), Fantasy (Supernatural?), no i Surrealistyczny (Świat według Kiepskich). Osobiście polecam Supernatural (PzM polecać nie muszę, a więcej the best seriali nie ma, ew. Death Note, ale to tylko dla fanów anime): świetny serial o zjawiskach paranormalnych, potworach, duchach itp.
Jest taka strona na facebooku "Mam taki zap*erdol z serialami, że nie wyrabiam z nauką". To dobrze opisuje relacje "telewizja-ja-szkoła". Jeśli zacznę oglądać jeszcze jakiś serial, to się wciągnę i naprawdę nie wyrobię z nauką, a moja sytuacja już wygląda marnie :P Chyba że w wakacje zacznę coś oglądać. A najlepsze że żadnego z 4 wymienionych seriali nie oglądałam jeszcze rok temu :P
Ja i seriale?
Ogólnie to nie za bardzo.
Kiedyś baaardzo lubiłyśmy oglądać z mamą całą serię CSI,ale teraz jakoś tak nie.
Był jeszcze "Doktor House",ale też przeszło.
Jedyny serial obejrzany przeze mnie od początku do końca to "Brzydula"
A tak?Nie za bardzo.
No chyba,że "Herosi" ;D
Też spoko film,polecam : >
Jak już pisałam, seriale może pooglądam w wakacje :) Teraz nie mam czasu :P Mało tego, mam zaległości z filmami do obejrzenia :(