PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127361
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Powstał pomysł, abyśmy w kilka, kilkanaście osób wspólnie napisali fanfik :D Powstanie on
na Google Docs (Zyzio stworzy dokument i doda chętnych do współautorów, za co Mu
dziękuję :D) , więc chętnych proszę o zgłaszanie się z e-mailami :3

ocenił(a) serial na 10
marina1318

? Nie mam nawet pomysłu XD Ymm...A co do fabuły...A BO JA WIM ?! Ale chętnie bym siem dołączyła !

Kikisz

No to wybierz tagi i czuj się dołączona ;)

ocenił(a) serial na 9
marina1318

Czy ja też mogę, bo dowiedziałem się o tym teraz i może być trochę za późno?

iron_warrior

Spoko, jeszcze nic nie powstało ;) Zgłoś się tylko do Zyzia o dostęp i zagłosuj, jakiego typu fic'a piszemy :D

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Trochę to dziwnie brzmi "do Zyzia"

użytkownik usunięty
Zyzio7

Zyziek, ale czy ty zrobiłeś ten dokument w końcu?

ocenił(a) serial na 10

Tak

marina1318

Proszę pilnie o uwagę! Podaję komunikat!
Kilka spraw:
1. Po pierwsze, mimo niezmiernej chęci, nie będę mogła wziąć udziału w tym opowiadaniu. Mam dosyć... ciężki okres, a w takim czasie nie jestem w stanie pracować wyobraźnią. Przepraszam.
2. Aczkolwiek, chętnie dopilnuję tego opowiadania od strony technicznej - mogę być prereaderem, podrzucać jakieś pomysły czy coś. Macie problem - zawsze możecie się zgłosić do mnie!
3. Ogólnie, na to forum, i na forum Skilene będę wchodzić prawdopodobnie nieco rzadziej.
4. Marcin, pewnie zauważyłeś, że na to twoje forum w ogóle nie wchodzę. Jestem tam moderatorem, więc zrób, żebym przestała nim być. Nie chodzi o to, że nie chcę (to jest w końcu swego rodzaju zaszczyt ;)), ale o to, że nie mogę, bo nie mam czasu, żeby wchodzić na to forum. Przepraszam, że nie dałam rady.

Um, chyba tyle.