PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Jak wyżej. Namnożyło się ostatnio tematów tego typu. Uznałem, że prościej będzie, jak wszystko
będzie w jednym miejscu. Jedna osoba podaje propozycję, reszta może odpowiadać. Mogą być
seriale animowane i nieanimowane. Zobaczymy, czy jest ktoś, kto zdaniem ludu jest lepszy od
Pingów xD
Ja króla seriali mam tylko jednego. I nic nie odbierze mu tytułu [jak ktoś się nie domyśla,
zapraszam na profil xP]

n00bers

Obok PzM mam Kiepskich, Kung Fu Pandę i Xiaolin Pojedynek Mistrzów.

dawidking2

To ja z animowanych lubię jeszcze "Kim Possible", a jeśli chodzi o te, które nie są animowane to najbardziej "Orphan Black", "Nikitę" oraz "Fringe".

dawidking2

PzM - oj, ten skrót to się kojarzy z "Kiepskimi" (;

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Oczywiście na podium pingwiny. Potem długo, długo nic i w końcu Zielona latarnia i Kung fu Panda legenda o niezwykłości.

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Hm. U mnie pingwiny są na 4 miejscu. :> Przed nimi jest "Pora na przygodę!", "Zwyczajny serial" i seria Totalna Porażka.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Wg mnie Plan Totalnej Porażki jest najlepszy, a Noah NIENAWIDZĘ.

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Że cooooooo? Według mnie Plan jest dopiero na trzecim miejscu(po wyspie i trasie) a Noah to najlepszy bohater w całej serii. Wymiatał w Totalnej Porażce w Trasie. Bardzo żałuję, że nie będzie go w piątym sezonie. :<

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Nie-e-E! Duncan the best xD

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Duncan To najgorsza osoba w całym 3 sezonie, a wszystko przez ten durny miłosny trójkącik. Poza tym w każdym sezonie dostał się do finałowej piątki. Lubiłam go w pierwszy sezonie, ale później mi się przejadł. A Noah? Wystąpił tylko w siedemnastu odcinkach. To zdecydowanie za mało jak dla takiego genialnego bohatera.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Maj Litl Pony, Pora na Przygodę i Ukryta Prawda (LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL)

ocenił(a) serial na 10
n00bers

W moim przypadku zaszczytne pierwsze miejsce zajmuje Detektyw Monk, a zaraz potem MLP i Chowder.

n00bers

Ja bym dał Pacyfik. Chociaż 10 odc. to niedużo :/

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Muszę obejrzeć misja: Afganistan. Zwiastun ciekawy.

ocenił(a) serial na 7
n00bers

Żeby nie było - Gra o Tron zamiata wszystko :)

ocenił(a) serial na 8
n00bers

O! Jeszcze "Jak poznałem waszą matkę" jest lepsze od pingwinów, ale tylko pierwsze 4 sezony. Później poziom serialu strasznie spadł.

ocenił(a) serial na 7
n00bers

I jeszcze jest Dexio i On, Ona i Dzieciaki xD

ocenił(a) serial na 8
n00bers

I "Dwóch i pół". :>

n00bers

U mnie na równi są z "Sherlock"

ocenił(a) serial na 10
adziacmg

Popieram Cię - "Sherlock" jest naprawdę wspaniały ^^.

BlackieLine

Hahahahahahahaha!!! Właśnie przeczytałam że Benedict Cumberbatch będzie dubbingował jakiegoś goscia w Pingwiny z Madagaskaru fim!!! Ha ha ha, Sherlock i PzM w jednym!!! Mam nadzieję że w kinie będzie wersja z napisami.

ocenił(a) serial na 10
adziacmg

Serio? W takim razie też mam taką głęboką nadzieję, mogłoby być niezmiernie interesująco... ^^

BlackieLine

http://www.filmweb.pl/news/Cumberbatch+i+Malkovich+w+kinowych+%22Pingwinach+z+Ma dagaskaru%22-97954

ocenił(a) serial na 8
adziacmg

Nigdy nie będzie żadnej animowanki z napisami. :< Bardzo żałuję.

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Zawsze można obejrzeć na necie xP

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Ja jeszcze dodam 2 spłukane dziewczyny. Tak głupie, że aż śmieszne.

ocenił(a) serial na 10
AnciaXD

Obok PzM mam 13 Posterunek, Czterdziestolatka i W Labiryncie...