PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127560
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Spec. godzinny odcinek pingwinów 26-17 maja! To już za tydzień!!!

ocenił(a) serial na 8
Wookie_LG

Nie moge sie doczekac! :D Mam nadzieje, ze ktos nagra. Jestem bardzo ciekawa jak przetlumaczyli piosenki.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Tak słyszałam...
Niestety mnie nie ma i nie będę mogła,nawet spróbować dostać się do kogoś kto ma Nicka :P
Mam więc szczerą nadzieję,że ktoś nagra ;D

Angela1997

Nom, mi akurat Nick nawalił,więc oby ktoś nagrał :D

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Uuuu współczuję :(
Ja nie mam wcale,więc jak co to chodzę i żebrzę.
Ale teraz mnie nie ma,więc nawet to mi nie będzie dane ; )

Angela1997

Ja 26 jestem w szkole (tak, wiem, że to sobota rano, ale odrabiamy jeden z dni wolnych...). Ale może 27 uda mi się obejrzeć, nagrać raczej nie, bo aparat mi nawalił, chyba że moim beznadziejnym telefonem...

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Mmm,spoko : /
Trzeba mieć tylko nadzieję,że jakoś uda nam się obejrzeć : >

Merkura

ja mogę nagrac

Wookie_LG

i wrzucić na homika

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

O pomógłbyś nam niesamowicie wręcz :D

Bardzo cię to poprosimy...
Prawa Marina?? :O

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Wooow! Macie pecha... :(
Wookie_LG, też chętnie skorzystam z twojego nagrania, bo ja mam dysk z Cyfrowego Polsatu i nie da się zgrywać na kompa, bo są zabezpieczenia :/ A mogłabym nagrać tylko aparatem, ale wtedy ucierpi na jakości... -.-''
Więc: proszę, proszę proszęprosze!!! ;D

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaaa

Wszystkie zgodnie prosimy :D
Bo będę cierpiała na brak pingusiów!
O NIEEEEEEEEEEE :(

Angela1997

Taaak!!! Plisplisplisplisplisplisplisplisplisplis!!!

Wookie_LG

Ja nie zgram tego na kompa prosto z dekodera... nagram na płytę i przewalę w postaci plików VOB na dysk w kopmie. Potem przerobię na XviDa (czyli zwykły rip o rozszerzeniu avi)

Plik nie będzie w hd (720p)

Jeśli ktoś będzie mógł skłować ładny plik MKV 720p (bo 1080 raczej nie ma) to sam bym prosił

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

Wiesz,co?
Połowy nie zrozumiałam...
Ale spoko,wiadomo,że chodzi o pingwinki i odcinek z Bulgotem,więc spoko ;D

Angela1997

tak, o to chodzi... mam nadzieję, że będzie Wam pasowało to co zrobię

Wookie_LG

Dobre i 720p, ważne że będzie :) I dziękujemy :)

użytkownik usunięty
Flutterlie

Jeśli Wookie_LG by to zrobił, to miło z jego strony. Choć osobiście pobieram odcinki z bajkitv.pl, to i tak na pewno będzie to pomocne. Dzięki, Wookie. :)

Flutterlie

właśnie chodzi o to, że nie będzie w 720p, bo 720p = rozdzielczości 1280x720 ja mogę zrobić co najwyżej 720x416. Jeśli dam więcej, to obraz nie będzie lepszy (niestety... bo nie zgram tego bezpośrednio z dekodera na komputer, ale nagram na płytę a potem z płytki przerzucę na kompa i obrobię odpowiednio)

Wookie_LG

dlatego napisałem "mam nadzieję, że będzie Wam pasowało to co zrobię"

PS. na moim homiku jest kilka odcinków w zajebistej jakości (mój homik zwie się WookieLG - znajdźcie sobie w google)

Wookie_LG

A, sorry, czytałam na szybko, bo się spieszyłam. I tak dla mnie jest najważniejsze, że w ogóle będzie :)

Flutterlie

to fajnie

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

Super,najważniejsze,że będzie ;D
O ch.om.ik.uj na przyszłość będę pamiętać,bo na razie jestem ze wszystkimi odcinkami na bieżąco ;D

Angela1997

Ja tak samo :D Z Bulgotem też nie wszystko zrozumiałam,ale trudno - byleby był na yt lub c.h.o.m.i.k.u.j.u. :D

ocenił(a) serial na 10
marina1318

No dokładnie.
A rozdzielczość?
Kto by tam na to patrzył :P

Angela1997

Nikt :P

Wookie_LG

Ów odcinek wrzucę na chomik*j. Ale jak iż nie mogę podać tutaj linku, to każdy z Was powinien umieć znaleźć mojego gryzonia...

Jeśli w google wpiszecie c*omiku* (oczywiście normalnie - bez gwiazdek) + moja nazwa - WookieLG (czyli tak powinno być - "C*omikuj WookieLG") to mój będzie pierwszy.
Po lewej na liście moich folderów klikacie na "seriale" i szukacie "Pingwiny z Madagaskaru (DUBBING)".
Tam będą 3 foldery - Was interesuje ten nazwany "sezon 2"

ocenił(a) serial na 8
Wookie_LG

Już jutro! Czekałam na ten odcinek odkąd został puszczony w Ameryce.

Wookie_LG

w razie problemów pisać PW

Wookie_LG

Jestem w trakcie nagrywania...

pisać kto chce to odrazy na PW Wam powysyłam

ocenił(a) serial na 8
Wookie_LG

Ja poproszę.

ocenił(a) serial na 9
Wookie_LG

ja również prosze.

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Też proszę.

Wookie_LG

Też proszę :D

Wookie_LG

Też proszę :)

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

I ja :D

Wookie_LG

Prócz "Powrotu Zemsty Doktora Bulgota" dali też "Operacja: Antarktyda"

ocenił(a) serial na 9
Wookie_LG

dasz radę wrzucić oba ?? bo jak zawsze mam nicka tak chyba na dziś zakodowali albo nie wiem co zrobili , ale po prostu miałem czarny ekran :/

konop87

spoko... właśnie nagrywam później na chomica wsadzą i rozdam linki

Wookie_LG

Ja proszę jednego :D

Wookie_LG

Dorzucę też Wam niespodziankę związaną z pingwinami. Będziecie mile zaskoczeni

Wookie_LG

a ja wiem co to za niespodzianka: "Powrotu Zemsty Doktora Bulgota" dali też "Operacja: Antarktyda" oraz 4 nowe odcinki miedzy innymi "Nighty Night Ninja" którego nawet na liście odcinków nie ma...

ocenił(a) serial na 10
Mrok42

Jest, jest :)
Muszę obejrzeć "impas w tunelu"! ("Big movie") ;)
Wookie_LG jeżeli to taka niespodzianka jak pisze Mrok42, to chyba ci wybuduję świątynie dziękczynną! :D

Szeherezadaa

a te odcinki są pełno starych dobrych bohaterów: śpiący koala, szerszenie, szop łucznik

Mrok42

i Gus Babuszka i wiele innych

no ale, kuwa żeś zrobił... pitole

DOBRA: jeśli ktoś chce jakiś odcinek
(nie wiem np.: Street Smarts, Hair Apparent, Love Takes Flightless, Loathe at First Sight, The Trouble With Jiggles, Arch-Enemy, The Big S.T.A.N.K. i w ogóle ostatnio emitowane nowe odcinki)
to niech pisze, a umieszczę na chomicu

Wookie_LG

Ja poproszę te najnowsze- Bulgot,Antarktydę,Impas... :D

użytkownik usunięty
marina1318

Również bym prosił i dzięki za tamte. :)

Nie podoba mi się to, co robi Nickelodeon. Nie puszczał przez cały tydzień odcinków, żeby puścić akurat DZISIAJ?! Przecież w sobotę wiele osób nie może oglądać itp. itd. (np. ja, ale nie traktujcie to jako wyżalenie się), i jeszcze dodatkowo musieliśmy czekać tak długo...

Nom... Masakra. Jak puszczali ,,Nienawiść od...'' ,to też po długim czasie dali,a póxniej był wysyp nowych odcinków... Totalnie niefajne.

Wookie_LG

Dobra, zapodałem linka każdemu, kto się w tym temacie odezwał.
Proszę podajcie linka dalej i bądźcie cierpliwi - powoli wszystko wrzucę (uploaduje się z prędkością około 180 KB/s)
Jeśli będziecie chcieli jeszcze czegoś to piszcie - posiadam pełny 1 i 2 sezon + kilka z 3 i kilka z nie wiadomo jakich wsi... Po za tym powoli acz skutecznie zbiorę pingwiny w wyższej rozdzielczości (1280x720 - ready HD MKV oraz avi)

Wookie_LG

ta... w razie problemów pisać

ocenił(a) serial na 8
Wookie_LG

A mógłbyś ten odcinek wrzucić na inną stronę np. na youtuba? Proszę. Bardzo mi na tym zależy.