Nie moge sie doczekac! :D Mam nadzieje, ze ktos nagra. Jestem bardzo ciekawa jak przetlumaczyli piosenki.
Tak słyszałam...
Niestety mnie nie ma i nie będę mogła,nawet spróbować dostać się do kogoś kto ma Nicka :P
Mam więc szczerą nadzieję,że ktoś nagra ;D
Uuuu współczuję :(
Ja nie mam wcale,więc jak co to chodzę i żebrzę.
Ale teraz mnie nie ma,więc nawet to mi nie będzie dane ; )
Ja 26 jestem w szkole (tak, wiem, że to sobota rano, ale odrabiamy jeden z dni wolnych...). Ale może 27 uda mi się obejrzeć, nagrać raczej nie, bo aparat mi nawalił, chyba że moim beznadziejnym telefonem...
O pomógłbyś nam niesamowicie wręcz :D
Bardzo cię to poprosimy...
Prawa Marina?? :O
Wooow! Macie pecha... :(
Wookie_LG, też chętnie skorzystam z twojego nagrania, bo ja mam dysk z Cyfrowego Polsatu i nie da się zgrywać na kompa, bo są zabezpieczenia :/ A mogłabym nagrać tylko aparatem, ale wtedy ucierpi na jakości... -.-''
Więc: proszę, proszę proszęprosze!!! ;D
Wszystkie zgodnie prosimy :D
Bo będę cierpiała na brak pingusiów!
O NIEEEEEEEEEEE :(
Ja nie zgram tego na kompa prosto z dekodera... nagram na płytę i przewalę w postaci plików VOB na dysk w kopmie. Potem przerobię na XviDa (czyli zwykły rip o rozszerzeniu avi)
Plik nie będzie w hd (720p)
Jeśli ktoś będzie mógł skłować ładny plik MKV 720p (bo 1080 raczej nie ma) to sam bym prosił
Wiesz,co?
Połowy nie zrozumiałam...
Ale spoko,wiadomo,że chodzi o pingwinki i odcinek z Bulgotem,więc spoko ;D
Jeśli Wookie_LG by to zrobił, to miło z jego strony. Choć osobiście pobieram odcinki z bajkitv.pl, to i tak na pewno będzie to pomocne. Dzięki, Wookie. :)
właśnie chodzi o to, że nie będzie w 720p, bo 720p = rozdzielczości 1280x720 ja mogę zrobić co najwyżej 720x416. Jeśli dam więcej, to obraz nie będzie lepszy (niestety... bo nie zgram tego bezpośrednio z dekodera na komputer, ale nagram na płytę a potem z płytki przerzucę na kompa i obrobię odpowiednio)
dlatego napisałem "mam nadzieję, że będzie Wam pasowało to co zrobię"
PS. na moim homiku jest kilka odcinków w zajebistej jakości (mój homik zwie się WookieLG - znajdźcie sobie w google)
A, sorry, czytałam na szybko, bo się spieszyłam. I tak dla mnie jest najważniejsze, że w ogóle będzie :)
Super,najważniejsze,że będzie ;D
O ch.om.ik.uj na przyszłość będę pamiętać,bo na razie jestem ze wszystkimi odcinkami na bieżąco ;D
Ja tak samo :D Z Bulgotem też nie wszystko zrozumiałam,ale trudno - byleby był na yt lub c.h.o.m.i.k.u.j.u. :D
Ów odcinek wrzucę na chomik*j. Ale jak iż nie mogę podać tutaj linku, to każdy z Was powinien umieć znaleźć mojego gryzonia...
Jeśli w google wpiszecie c*omiku* (oczywiście normalnie - bez gwiazdek) + moja nazwa - WookieLG (czyli tak powinno być - "C*omikuj WookieLG") to mój będzie pierwszy.
Po lewej na liście moich folderów klikacie na "seriale" i szukacie "Pingwiny z Madagaskaru (DUBBING)".
Tam będą 3 foldery - Was interesuje ten nazwany "sezon 2"
dasz radę wrzucić oba ?? bo jak zawsze mam nicka tak chyba na dziś zakodowali albo nie wiem co zrobili , ale po prostu miałem czarny ekran :/
a ja wiem co to za niespodzianka: "Powrotu Zemsty Doktora Bulgota" dali też "Operacja: Antarktyda" oraz 4 nowe odcinki miedzy innymi "Nighty Night Ninja" którego nawet na liście odcinków nie ma...
Jest, jest :)
Muszę obejrzeć "impas w tunelu"! ("Big movie") ;)
Wookie_LG jeżeli to taka niespodzianka jak pisze Mrok42, to chyba ci wybuduję świątynie dziękczynną! :D
i Gus Babuszka i wiele innych
no ale, kuwa żeś zrobił... pitole
DOBRA: jeśli ktoś chce jakiś odcinek
(nie wiem np.: Street Smarts, Hair Apparent, Love Takes Flightless, Loathe at First Sight, The Trouble With Jiggles, Arch-Enemy, The Big S.T.A.N.K. i w ogóle ostatnio emitowane nowe odcinki)
to niech pisze, a umieszczę na chomicu
Również bym prosił i dzięki za tamte. :)
Nie podoba mi się to, co robi Nickelodeon. Nie puszczał przez cały tydzień odcinków, żeby puścić akurat DZISIAJ?! Przecież w sobotę wiele osób nie może oglądać itp. itd. (np. ja, ale nie traktujcie to jako wyżalenie się), i jeszcze dodatkowo musieliśmy czekać tak długo...
Nom... Masakra. Jak puszczali ,,Nienawiść od...'' ,to też po długim czasie dali,a póxniej był wysyp nowych odcinków... Totalnie niefajne.
Dobra, zapodałem linka każdemu, kto się w tym temacie odezwał.
Proszę podajcie linka dalej i bądźcie cierpliwi - powoli wszystko wrzucę (uploaduje się z prędkością około 180 KB/s)
Jeśli będziecie chcieli jeszcze czegoś to piszcie - posiadam pełny 1 i 2 sezon + kilka z 3 i kilka z nie wiadomo jakich wsi... Po za tym powoli acz skutecznie zbiorę pingwiny w wyższej rozdzielczości (1280x720 - ready HD MKV oraz avi)