PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Ten serial ogladam od niedawna, więc nie widziałam wszystkich odcinków. Chciałabym wiedzieć,
w których odcinkach występuja watki miłosne.

ocenił(a) serial na 10
AKA_7

Pingwin, który mnie kochał, Kura mózgowa, Tunel miłości, Miłość boli, Miłość o długiej szyi, Biała dama,Sokół i kocha, Zakochana małpa, Koty dwa, Miłość z automatu. To chyba wszystkie :D

ocenił(a) serial na 7
Penguin_Girl

Nazwanie tego wątkami miłosnymi to taka lekka przesada, mym zdaniem, ale coś tam gadają o tym xd

Penguin_Girl

Ciekawi mnie, o co chodzi z Bloris. Wiesz, w jakim odcinku to było?

AKA_7

Bloris to paring wymyślony przez n00bersa, nie ma go w żadnym odcinku. Doris i Bulgota razem można zobaczyć tylko w "Pingwin który mnie kochał" a i tak wymieniają tam może z trzy zdania. A szkoda ;)

adziacmg

Nie przez n00bersa,bo w internecie już dawno były rysunki itp. na ten temat.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Ach tak?

RaptorRed

No . Ale to na angielskojęzycznych stronach.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Podasz link?

RaptorRed

Po prostu szukałam w Google zdjęć i rysunków z Bulgotem ( było to potrzebne do mojego rysunku). Jakby co ,zawsze jak szukam obrazków w necie wpisuję nazwę po angielsku ,bo wtedy zazwyczaj szybciej znajduję to czego szukam. Tak więc w wyszukiwarce Google wpisałam "Dr. Blowhole", a nie "Dr. Bulgot". A na rysunki z wspomnianym wcześniej pairingiem natrafiłam całkowicie przypadkowo.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Aha... OK, poszukam sobie.

ocenił(a) serial na 7
tajemnica_mroku

Wiedziałem o tym paringu i nie mówiłem że go wymyśliłem, jednakże obrazków żadnych nie znalazłem, nawet po wpisaniu nazw w google'a, zero wyników.

tajemnica_mroku

Sorki, nie wiedziałam. Ale w naszym, filmwebowym gronie został rozprzestrzeniony przez n00bersa.