Ten serial ogladam od niedawna, więc nie widziałam wszystkich odcinków. Chciałabym wiedzieć,
w których odcinkach występuja watki miłosne.
Pingwin, który mnie kochał, Kura mózgowa, Tunel miłości, Miłość boli, Miłość o długiej szyi, Biała dama,Sokół i kocha, Zakochana małpa, Koty dwa, Miłość z automatu. To chyba wszystkie :D
Nazwanie tego wątkami miłosnymi to taka lekka przesada, mym zdaniem, ale coś tam gadają o tym xd
Bloris to paring wymyślony przez n00bersa, nie ma go w żadnym odcinku. Doris i Bulgota razem można zobaczyć tylko w "Pingwin który mnie kochał" a i tak wymieniają tam może z trzy zdania. A szkoda ;)
Po prostu szukałam w Google zdjęć i rysunków z Bulgotem ( było to potrzebne do mojego rysunku). Jakby co ,zawsze jak szukam obrazków w necie wpisuję nazwę po angielsku ,bo wtedy zazwyczaj szybciej znajduję to czego szukam. Tak więc w wyszukiwarce Google wpisałam "Dr. Blowhole", a nie "Dr. Bulgot". A na rysunki z wspomnianym wcześniej pairingiem natrafiłam całkowicie przypadkowo.
Wiedziałem o tym paringu i nie mówiłem że go wymyśliłem, jednakże obrazków żadnych nie znalazłem, nawet po wpisaniu nazw w google'a, zero wyników.