Pytam was, bo sama bym sobie nie dała rady, gdyby wszystko spadło na mnie (ale myślę,
że by się tak nie stało) ;) Czy założyć wikię o PzM? Jest tylko angielska, a po polsku, z kolei
tylko wzmianka (jeden osobny artykuł) na
http://pl.madagaskar.wikia.com/wiki/Madagaskar_Wiki
Tylko, że przy tym jest dużo pracy, jednak ja się podejmę (jeśli wy też się zgodzicie) ;)
A ja nawet nie wiem,czy obejrzę...
A jak znowu coś jutro wywiną to chyba ich tak rozkabumuję:O
Hahaha :D
ooo.. ja też.. to już mają zapewnione ^ ^
no ale może jednak nie zawalą i puszczą nowy odcinek... a od niby którego ma być ten nowy dubbing?
ach... bo tam było niby że 51 czy jakoś tak.. ale ja tam w to już nie wierzę.. tyle razy się tam mylono więc i pewnie teraz też tak było.. no cóż.. teraz możemy tylko myśleć jaki odcinek jutro puszczą
51 to znaczy,że pomnożyli razy dwa.Rozumiesz każdy odcinek,ma w sobie 2 historie.51 to będzie...Tak nowy :D
nom.. wiem, wiem ^ ^ domyśliłam się
no a czy będzie nowy, czy nie to się jeszcze dowiemy, bo nic nie wiadomo.. BOJĘ SIĘ !
A ja chyba nie obejrzę!!!!
Buuu!!!
(Tupię,skaczę i zgrzytam zębami jak małe dziecko)
a czemu?
ja wiem że na pewno nie obejrzę...
kurcze.. ale jak nie obejrzysz to nie dowiem się dokładnie co i jak ! trzeba iść po poradę do eksperta :D
Nie wiem,czy kumpela ma tv wolny...
Przeklęty Cyfrowy Polsat.
Moja mama wyzywała,że nie można sobie dokupić jednego kanału,tylko cały pakiet.Do bani :(
ja sama nie wiem jak u mnie jest, bo teraz w ogóle mam do bani..
muszę zobaczyć co wyrabiają moje koty, bo coś cicho.. za CICHO ! a ja ich cały dzień nie widziałam
oki ^ ^
najlepiej jak będą wszystkie na raz ; D rozbrajające jest jak jedzą ; P tylko wtedy da im się pstryknąć fotkę bo normalnie to się chowają... może mają jakieś tajemnice o których nie powinnam się dowiedzieć :? ^ ^
nom.. ale szczerze.. (tak jak zawsze) nie chce mi się spać ;d masz jakąś kołysankę XD ?
Pfii,ja kołysanek nie układam...
No chyba,że Rico i Piekielna piosenka wraz z Kowalskim.Wprost wymarzony repertuar do poduszki :D
Dobranoc :)
Super! Już zakładam konto. Popróbuję coś napisać jak będę miała czas (w końcu szkoła, przyjaciele i pisanie fanfica zajmują trochę czasu :))