PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127560
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

:) uff,...dobrnęłam do końca mojej pierwszej części odcinka Pingwinów z Madagaskaru. Mieliście racje najgorszy jest początek, nie wiesz jak się do tego zabrać. Ale jakoś się ułożyło. :) mój nowy początek opowiadania jest w moim blogu na filmwebie. Tylko bądźcie wyrozumiali ;p. Dzięki za wszystkie rady które mi daliście :) Pomogły mi. I też mieliście racje że ;) że musi nadejść ten MOMENT w którym chcesz pisać. Bo jak mówicie NIc na siłe. No to ja Nic na siłe. A jak mi poszło to już sami oceńcie ;)

ocenił(a) serial na 10
LastDay

PSChNW :D

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

użytkownik usunięty
Angela1997

PSChNW.

LastDay

LastDay

PSChNW - nie wiem, czy znasz ten skrót - Przeczytałam(em), Skomentowałam(em), Chcę Natychmiast Więcej :)

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

dzięki :D bo napoczątku tego skrótu nie kojarzyłam. :D wiedziałam że coś jest to wspólnego z notką, ale co już konkretnie to nie wiedziałam. Dzienx!

LastDay

Też tak pomyślałam, że możesz nie wiedzieć, zwłaszcza że ten skrót wymyśliła Marina/Szeherezada/Angie, nie wiem która z nich :D
A do tej rozmowy z "Bitwy postaci" (odpowiadam tu, bo tamten temat jest jednak do gry, a jak będziemy prowadzić rozmowę, to zrobi się spam): Ludzie faktycznie dziwnie się patrzyli (bo raz mi zadzwonił w metrze), ale wyjęłam telefon, zaczęłam rozmawiać, i było ok :P Ale za to raz, kiedy była u mnie moja ciocia, wrzuciłam jej piszczącą psią piłkę do kaptura (była zima). Rzucałam psiakowi, a przez przypadek wpadła do kaptura, kiedy ciocia wychodziła, a ja (diabeł wcielony, miło mi) postanowiłam jej tego nie mówić. Ciocia idzie do metra, siada, chce się oprzeć... A tu nagle pisk! Ludzie odskoczyli od niej, ona sama mało zawału nie dostała, dopiero jak ktoś wyjął jej tą piłkę z kaptura, to się wszystko wyjaśniło :D

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

hahahha...to musiało być niezłe :D

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Skrót wymyśliłam ja, a dziewczyny dodały "Natychmiast" ;)
A co historii - hehe ^^ Niezłe :D

Szeherezadaa

A, dobra, na przyszłość będę wiedzieć :)

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

no i guzik z kiszką -_- jak niebyło pingwinów tak nie ma. Powiem tylko tyle NA NICH NIE MOŻNA POLEGAĆ!!
Ponoć miał dziś iść Powrót zemsty doktora Bulgota. Ale jak nie było. Tak nie ma!!!! -_- Co za ludzie kurcze...

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Był! :) O 9.35 :)
Ale nie martw się. Będzie jeszcze jutro powtórka o 17.35 :)
Na nicku, nie hd jak coś ;)

Szeherezadaa

Nie hd? O [CENZURA] !!!!!!!!!!!!!!!! A ja mam tylko nicka hd ......... AAAAAAAAAAARGH!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Ja muszę obejrzeć ;D

Angela1997

Ja też :D Jutro wstanę o szóstej,żeby ściągnąc,a co ^_^

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Obejrzałam wszystkie
"Returnem" jestem ciut zawiedziona.Myślałam,że Kowalski więcej zaśpiewa.
Najbardziej naśmiałam się na "Nocnym ninja"
Niezłe to było.
Ale w ogóle wszystkie odcinki spoko.
Jednak będę musiała je obejrzeć kilkakrotnie dla lepszego efektu.

Angela1997

Obaejrzałam prawie wszystkie,poza ,,Operacja:Anraektyda''. ,,Wróg u Bram'' mnie mocno ubawił, ,,Bezsenny ninja'' niezły ( Skipper w stroju koali - bezcenne :D) ... Ogólnie bywały gorsze odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

"Wróg u bram?"
Spoko.Mina pingwinów,jak rozwaliły tego Monster Trucka bezcenna!
I Kowalski na końcu w oponie i ten tekst:
"Następnym razem,ja zostaję z kaczkami"
Hahaha ;D
"Opercaję"oglądałam.
Julek jako wampir,hahaha.
A Kowalski pacynkami inscenizację robił.
On chyba naprawdę miał jakieś trudne dzieciństwo.
W "Czarodziejski pędzel" zabawki,teraz pacynki.
DZIIIIWNE ;O

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

No, a tak wogóle już nawet na youtube jest ;)

ocenił(a) serial na 10
Avelignese

Naprawdę?
Tego nie wiedziałam ;P
Widać PzM są coraz bardziej popularne ;D

Angela1997

Mi tam wszystkie się podobały. Specjalne najfajniejsze, a tak to podobał mi się "Impas w tunelu", nawet nie wiem czemu (tu wkracza moja podświadomość: Idiotko, jeden z odcinków MLP nazywał się "Impas"!). A, i Wróg u bram był super, głównie ze względu na Skippera i resztę :P Bezsenny ninja i zagrożony gatunek też niezłe.

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Nom,dokładnie.
Też mi się skojarzyło z MLP.
Ale dla mnie "Bezsenny ninja" był the best ;D

ocenił(a) serial na 8
Szeherezadaa

Nowy odcinek już u mnie jest na blogu za jakąś chwilę, za jakieś 5 minut. Ok?