oto linkdo quizu http://testwiedzy.pl/tag/pingwiny-z-madagaskaru.html
Co zrobić...Jestem uzależniona od słodkiego(ale nie bardziej niż od pingwinków)
Aaaa dzisiaj Sobota jeszcze tylko 5 dni,do nowych pingwinków.Jupi!!!
no fakt :) już sobie ustawiłam przypomnienie w kalendarzu ,dni liczę,po ścianach łażę z ekscytacji xD
Taak powiem jak Julian "aż mnie telepie z tej ekscyytacjii"
Ciekawe,który odcinek...Ja bym chciała "Loathe at first sight",ale już nawet mi wszystko jedno,który będzie byle tylko włączyli :P
To było tak
"Ej dziecino,twoja matka to chyba była saperem,bo figurę to ty masz bombową" :D
Jeden z lepszych tekstów Juliana :)
kolejny quiz
Kto w skarbie złotego wiewióra najbardziej chciał oddaćklucz za Marlenke
dobrze ale szeregowy też przez jego czułość chciał oddać klucz za nią i to bardzo
dobrze kolejny quiz
kim był i jak się nazywał wujek szeregowego
oraz dlaczego do nich przyjechał
Ponadnormalnie tajnym agentem,nazywał się Nigel i miał złapać Czerwonego Wiewióra.
I znowu nie wiem z którego to odcinka...
:) Proszę podać chociaż nazwę epizodu,to spróbuję odgadnąć .
Jeśli mam być szczery: ten pierwszy test jest trochę głupi. Z obu mam 100%, ale często chodziło o szczegóły, których niektórzy mogą nie pamiętać, bo np. nie mają dobrej pamięci... Z resztą: był tam błąd: kangur nazywa się Joey, a nie Joe. To są dwa różne imiona.
Drugi test był spoko.
Na ten błąd też zwróciłam uwagę. I oczywiście z obu mam 100% :) A pierwszy może i był szczegółowy, ale chciałbyś odpowiadać na pytania w stylu "Jak się nazywa szef pingwinów?".
A w drugim rozwalił mnie Zbyszko z Bogdańca :D
Nie chciałbym, chyba że zrobili by "stopnie trudności". Jak wiadomo, to pytanie byłoby w stopniu łatwym... Ale nie zbaczając z tematu... Można wymyślić inne, mniej szczegółowe, aczkolwiek niełatwe pytania.
Nom :)
Właśnie, mam pytanie (już gdzieś je dawałam): jakiej marki jest telewizor pingusiów? Podobno to widać tylko w jednym odcinku... :/