Witam wszystkich fanów Black Sails :) Czy tłumaczy ktoś ten odcinek? Jeżeli ktoś ma wiedzę, bądź namiary do napisów to proszę o podanie :( Pozdrawiam i za ewentualne info dziękuje :)
Soreczko za dodanie 2-krotnie takiego samego/podobnego tematu ;) Temat się nie wyświetlał więc myślałem że próba była nieudana :( Pozdrawiam
Proponuje oglądanie z angielskimi napisami, nie warto nawet czekac na tlumaczenie.. predzej juz pewnie na canal + bedzie z lektorem niz doczekamy sie polskich napisow
Hahaha :) ale to anglojęzyczny serial więc z napisami angielskimi to zbędne :D Moja połowica z angielskim jest na bakier więc lipa, a poza tym jesteśmy Polakami więc napisy polskie wskazane ;)
Nawet jezeli ktos jest komunikatywny w jezyku angielskim na poziomie srednim to wiecej wylapie majac napisy niz sluchajac wylacznie aktorow, ktorzy co by nie bylo sa roznego pochodzenia i roznie mowia :)
Lipa z tymi napisami straszna ...
Chcac zrozumiec co aktor grajacy Vane'a wlasnie wymruczal napisy angielskie sa wedlug mnie absolutnie potrzebne, do tego jak pisze bigro: rozne akcenty itd. Ja ogladajac z napisami angielskimi rozumiem prawie wszystko a jesli jakies slowko jest nieznane to zawsze mozna wylapac z kontekstu, dlatego polecam Tobie i innym ogladanie Black Sails wlasnie z angielskimi napisami.