PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654281}

Piraci

Black Sails
2014 - 2017
7,9 27 tys. ocen
7,9 10 1 27453
6,8 5 krytyków
Piraci
powrót do forum serialu Piraci

S02E07 TXT

ocenił(a) serial na 10

Witam wszystkich fanów Black Sails :) Czy tłumaczy ktoś ten odcinek? Jeżeli ktoś ma wiedzę, bądź namiary do napisów to proszę o podanie :( Pozdrawiam i za ewentualne info dziękuje :)

ocenił(a) serial na 10
chris3110

Soreczko za dodanie 2-krotnie takiego samego/podobnego tematu ;) Temat się nie wyświetlał więc myślałem że próba była nieudana :( Pozdrawiam

chris3110

Proponuje oglądanie z angielskimi napisami, nie warto nawet czekac na tlumaczenie.. predzej juz pewnie na canal + bedzie z lektorem niz doczekamy sie polskich napisow

ocenił(a) serial na 10
Lothar2512

Hahaha :) ale to anglojęzyczny serial więc z napisami angielskimi to zbędne :D Moja połowica z angielskim jest na bakier więc lipa, a poza tym jesteśmy Polakami więc napisy polskie wskazane ;)

ocenił(a) serial na 9
chris3110

Nawet jezeli ktos jest komunikatywny w jezyku angielskim na poziomie srednim to wiecej wylapie majac napisy niz sluchajac wylacznie aktorow, ktorzy co by nie bylo sa roznego pochodzenia i roznie mowia :)

Lipa z tymi napisami straszna ...

BigRo

wręcz niektórzy "bełkoczą"...

chris3110

Chcac zrozumiec co aktor grajacy Vane'a wlasnie wymruczal napisy angielskie sa wedlug mnie absolutnie potrzebne, do tego jak pisze bigro: rozne akcenty itd. Ja ogladajac z napisami angielskimi rozumiem prawie wszystko a jesli jakies slowko jest nieznane to zawsze mozna wylapac z kontekstu, dlatego polecam Tobie i innym ogladanie Black Sails wlasnie z angielskimi napisami.

chris3110

Na stronie napisy 24 niedawno się pojawiły napisy do 7 odcinka :)

chris3110

Napisy już są wszędzie, teraz czekamy na napisy do odc 8 :)

ocenił(a) serial na 7
Rysiu11

Do odc 8 też już są!