PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654281}

Piraci

Black Sails
2014 - 2017
7,9 27 tys. ocen
7,9 10 1 27453
6,8 5 krytyków
Piraci
powrót do forum serialu Piraci

Chyba najnudniejszy odcinek w tym sezonie. Zdecydowanie na plus Abigail i jej przemyślenia oraz definitywne wyjaśnienie jaką to vendetta'e urządził Flint.

Coraz bardziej męczy mnie Vane. Ja wiem, ty wiesz, każdy wie, że Vane nie pokona Flinta, głównego bohatera. Co jakiś czas mu coś zabierze, ten w odpowiedzi weźmie to z powrotem, przy tym zabierając coś jeszcze i tak w koło. Błędne koło. Nudne koło. Coraz bardziej irytujące koło.

Medialny

Racja, odcinek "przegadany", aczkolwiek dużo wnoszący do historii Flinta.
Gdyby nie Vane, mało by się działo. Postać dość mocna, aczkolwiek ciągle nie doceniana na wyspie...zobaczymy co będzie dalej.

ocenił(a) serial na 6
Medialny

ktoś to jeszcze oglada? po 1 znakomitym odcinku, ogromny spadek poziomu całego sezonu wraz z kolejnym odcinkiem.

korndddd

Rozumiem iż nie oglądasz ale oceniasz?

ocenił(a) serial na 6
djembe

przewinąłęm odcinki, ale już nie chciało mi się oglądać tej gadaniny pozbawionej porządnych scen batalistycznych na morzu

korndddd

"Przewinąłem odcinki..." hehe nie mam więcej pytań, ocena do kosza:)

ocenił(a) serial na 8
Medialny

Aa tam nie ma co narzekać, o dziwo drugi sezon jest lepszy od pierwszego, nawet z tym całym gadaniem. Żeby jednak nie było zbyt wesoło to nie oszukujmy się, rewelacji też nie ma.

Medialny

Warte odnotowania: Silver przebudzenie? Nawet murzyn zauważył, a sam Silver w tym samym odcinku również cosik zakumał, że jest zdolny do 'wielkich' rzeczy. Gagi z Jackiem były świetne. Billy Bones ponownie u mnie plusuje (wychodzi na to, że jako przydupas Flinta się sprawdza). Pocieszającym faktem jest, że to chyba cisza przed burzą (a przynajmniej taką mam nadzieję, nawet jeśli z nią różnie).

matiiii

Może mi ktoś wytłumaczyć, kiedy i w jaki sposób Vane z załogą opuścili fort i wypłynęli? Była przecież mowa o tym, że ich statek dalej jest na miejscu.

ocenił(a) serial na 10
Rysiu11

Wpław :D to silni mężczyźni...

eisenbahndamm

Serio? Nawet w łodziach wiosłowych ciężko by Im było tam przypłynąć...

Rysiu11

Związali dwa żółwie morskie i na ih grzbietach przypłynęli xD jak Jack Sparrow

ocenił(a) serial na 10
20rysia

to nawet lepsze niż wpław :)

ocenił(a) serial na 8
20rysia

Hahaha najlepsze wytłumaczenie :D

Medialny

hmm , że przegadany to nudny, absolutnie się nie zgodzę! Od 6 odcinka mamy do czynienia typowo z "gadanina" , ale za to jaką i co wnoszącą ! serial jest GENIALNY !