PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654281}

Piraci

Black Sails
2014 - 2017
7,9 27 tys. ocen
7,9 10 1 27453
6,8 5 krytyków
Piraci
powrót do forum serialu Piraci

Warto???

ocenił(a) serial na 9

Uwielbiam Wikingów i ktoś mi rzucił że to jest tematyka dla mnie . Szukam jakiejś akcji , zdrad i tego typu rzeczy . Dla mnie czy nie bardzo ?

damian4815162342

Zdrad jest tutaj pełno, koniec końców, to piraci :) Dużo zwrotów akcji, a niektóre takie że szczęka opada :) Ocena na bardzo popularnej stronie z filmami wynosi 8.0 na ponad 27 tysięcy użytkowników. Mnie wciągnęło bardzo, co prawda nie ma akcji co odcinek ale jest intryga i dokładne planowanie każdej akcji. Bitwy są naprawdę świetnie zrobione i nic lepszego w tym klimacie nie znajdziesz :) Do tego perspektywa trzeciego sezonu. Wszystko jest wyjaśnione jak nie w 1 to w sezonie 2 :) Dwoma słowami - polecam gorąco. Spróbować nie zaszkodzi :)

ocenił(a) serial na 9
Rysiu11

wiesz chyba się skuszę jak tak polecasz :D

ocenił(a) serial na 9
damian4815162342

Lepsze od Wikingów, gorsze od Spartacusa.

ocenił(a) serial na 9
Master_of_universe

Bez urazy ;) chyba słońce Ci " dogrzało " :P ,jak uważasz,że serial lepszy od Vikinga! Pozd.

ocenił(a) serial na 9
szaki3

Viking bardziej podoba się od Black Sails prawiczkom, stąd różnica zdań.

ocenił(a) serial na 9
Master_of_universe

tylko widzisz " człowieku " ,jak nim oczywiście jesteś... iż ja Ci nie piszę,kim tam Q-wa sobie jesteś np. Geyem,Homo czy bóg wie kim Naprawdę :) Pozd.

ocenił(a) serial na 10
szaki3

Oczywiście, że lepszy. Zarówno od "Vikings" jak i od 'Spartacusa". Przynajmniej w mej opinii.

Tylko te sezony takie krótkie...

damian4815162342

Duzo gorsze od Wikingow. Black Sails to jest moze slaba klasa B jesli nie C. Gorsze od 1 sezonu Sparkatusa, lepsze od 2 i 3 sezonu to na pewno.

ftr

"Black Sails to jest moze slaba klasa B jesli nie C." Chyba ty.

ocenił(a) serial na 8
ftr

Co człowiek to opinia. Mi Wikingowie się mniej podobają od Black Sails, a jeśli chodzi o Spartacusa, to ostatni sezon bardziej przypadł mi do gustu niż pierwszy ;).

ocenił(a) serial na 10
ftr

Chyba kpisz, ten serial to arcydzieło, w szczególności drugi sezon, nie mówię że Vikings czy Spartacus są złe, bo są również super, ale to co prezentuje Black Sails na ten moment wyprzedza wszystkie seriale o krok, do tej pory taki zachwyt wywołał u mnie tylko jeden serial Breaking Bad, lecz BS depczę mu już bardzo, ale to bardzo po piętach. Polecam każdemu kto lubi owe czasy, sporo akcji i ciekawe sploty fabularno wynikające z krętactw i intryg na ten czas na topie :)

ocenił(a) serial na 9
damian4815162342

serial zajebisty szczególnie końcówka 1 sezonu no i 2 też wymiata

damian4815162342

zdecydowanie warto, nie zawiedziesz się.
drugi sezon jest wykonany jeszcze lepiej niż pierwszy, a zwroty w scenariuszu wgniatają w fotel.

damian4815162342

Warto. Byłam zdania, że jest troszkę gorsze od Wikingów, ale po obejrzeniu końcówki drugiego sezonu... Myślę, że Black Sails dorównało poziomem do Wikingów. Zapowiada się genialny trzeci sezon