Ja pindole, przestaję to oglądać, bo zaraz się okaże, że to prawie "Love boat", a to nie moje preferencje i problemy.
A żebyś wiedział. Ale nie każ mi się patrzeć na całujących sie facetów, bo puszczę pawia.
Heteroseksualistę widzącego całujących się gejów nie powinno to w jakikolwiek sposób poruszyć. Jeżeli ty masz, aż tak wyraziste odczucia, to cóż... pewnie z tobą jest coś na rzeczy. Niemniej ten wątek był świetnym zagraniem scenarzystów i bardzo ładnie nakreślił motywacje flinta.
nie jestes k*&&a sam na tym swiecie..napiszmy do producentów ,ze
jakas pipa z polski nie chce pedałków tylko lezbijki bo ma focha ,ze go brzydza geja ,na pewno posłuchaja
Pipa to może jesteś ty dzidziu. Nie mam focha, tylko pedki mnie brzydzą. Jak chcą robić takie sceny, to niech zaznaczą PG Gay Scenes. I już. A ty możesz wrócić do swojej partnerki.
ja jestem pipa z natury ty z charakteru,partnerki nie posiadam ,no ale ty tez nie ...idz popłacz sobie do producentów zeby dali ci znaczek "warning :gay scenes"-ogladanie grozi obstrukcja"zebys nie musiał na drugi raz płakac jak przedszkolak, biedactwo ..czy takie sceny siadaja ci na psyche?naprawde ,czy jestes tak słaby psychicznie?
Nie znasz mnie, pi.do, nie zaczepiaj. Naucz się argumentować, a nie obrażać w pierwszym zdaniu. Pederastów TOLERUJĘ, jednak NIE LUBIĘ. Chcesz promować pedków, idź na paradę równości. tylko nie narób w gaciorki z wrażenia. Resztę dyskusji uważam za zbędną. Masz taki poziom kasjerki z supermarketu, albo ze sklepu mięsnego, którego nie lubię. Ot, takie buractwo w damskim wydaniu
Czyżby to był pułap możliwości twego mózgu, jeżeli chodzi o twój komentarz, do słów Justyny?
Cóż, tak czy inaczej współczuję.