PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654281}

Piraci

Black Sails
2014 - 2017
7,9 27 tys. ocen
7,9 10 1 27453
6,8 5 krytyków
Piraci
powrót do forum serialu Piraci

Znowu geje...

ocenił(a) serial na 7

Ja pindole, przestaję to oglądać, bo zaraz się okaże, że to prawie "Love boat", a to nie moje preferencje i problemy.

ocenił(a) serial na 9
Loco_Mario_PL

Ale lesbijki to nam nie przeszkadzają co?

ocenił(a) serial na 7
Nnorm

A żebyś wiedział. Ale nie każ mi się patrzeć na całujących sie facetów, bo puszczę pawia.

ocenił(a) serial na 9
Loco_Mario_PL

Heteroseksualistę widzącego całujących się gejów nie powinno to w jakikolwiek sposób poruszyć. Jeżeli ty masz, aż tak wyraziste odczucia, to cóż... pewnie z tobą jest coś na rzeczy. Niemniej ten wątek był świetnym zagraniem scenarzystów i bardzo ładnie nakreślił motywacje flinta.

Loco_Mario_PL

nie jestes k*&&a sam na tym swiecie..napiszmy do producentów ,ze
jakas pipa z polski nie chce pedałków tylko lezbijki bo ma focha ,ze go brzydza geja ,na pewno posłuchaja

ocenił(a) serial na 7
Justyna_0288

Pipa to może jesteś ty dzidziu. Nie mam focha, tylko pedki mnie brzydzą. Jak chcą robić takie sceny, to niech zaznaczą PG Gay Scenes. I już. A ty możesz wrócić do swojej partnerki.

ocenił(a) serial na 7
Loco_Mario_PL

A poza tym... Nie pamiętam, ku.wa, żebym cię pytał o zdanie

Loco_Mario_PL

bo to ku453wa forum smieciu i ne musze cie prosic o pozwolenie

Loco_Mario_PL

ja jestem pipa z natury ty z charakteru,partnerki nie posiadam ,no ale ty tez nie ...idz popłacz sobie do producentów zeby dali ci znaczek "warning :gay scenes"-ogladanie grozi obstrukcja"zebys nie musiał na drugi raz płakac jak przedszkolak, biedactwo ..czy takie sceny siadaja ci na psyche?naprawde ,czy jestes tak słaby psychicznie?

ocenił(a) serial na 7
Justyna_0288

Nie znasz mnie, pi.do, nie zaczepiaj. Naucz się argumentować, a nie obrażać w pierwszym zdaniu. Pederastów TOLERUJĘ, jednak NIE LUBIĘ. Chcesz promować pedków, idź na paradę równości. tylko nie narób w gaciorki z wrażenia. Resztę dyskusji uważam za zbędną. Masz taki poziom kasjerki z supermarketu, albo ze sklepu mięsnego, którego nie lubię. Ot, takie buractwo w damskim wydaniu

Justyna_0288

Je..ć wszystkie cweliny świata!

ocenił(a) serial na 9
J_C_WELLS

Czyżby to był pułap możliwości twego mózgu, jeżeli chodzi o twój komentarz, do słów Justyny?
Cóż, tak czy inaczej współczuję.

ocenił(a) serial na 10
Loco_Mario_PL

Fajnie.