PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78928
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Ta którą początkowo miał skompletować Vega czy ta która zagrała w serialu. No i jakie postacie kto mógłby zagrać waszym zdaniem? Otóż początkowo w serialu mieli pojawić się : Radziwiłowicz, Stroiński, Majchrzak, Pieczyński, Sadowski i Chyra. Moim zdaniem role miały być takie:
Despero- Chyra
Gebels- Radziwiłowicz
Metyl(wiadomo bez zmian)- Stroiński
Benek- Majchrzak
Nielat- Sadowski
Pieczyński- Kmieciak(?)

Ja osobiscie wole tą co była w serialu. Moim zdaniem Dorociński i Grabowski zagrali swoje najlepsze role, i jakże ważne dla ich wizerunków aktorskich(do tej pory Grabowski był postrzegany w kategoriach Ferdka Kiepskiego a Dorociński etatowego amanta). Reszta oczywiście też wspaniała: Stroiński przypomniał o swoim istnieniu większej części publiczności, Mohr znowu pokazał, że jest najzdolniejszym aktorem młodego pokolenia, Gajos jak zwykle śietny(szkoda, że tak szybko umarł;))a Lamża jako Kmieciak to moim zdaniem najlepiej sportretowany obraz polskiego gangstera(sama jego gadka jest już realistyczna a do tego dochodzi jego wygląd itd.) A wy jakiego jesteście zdania???

ocenił(a) serial na 8
kolosimo

zgadzam się z przedmówcą ... przejdźmy od słów do czynów :)

ocenił(a) serial na 10
gordon_shumway_2

Jestem zdecydowanie za obsadą która jest obecnie.
Tamta pierwsza też byłaby zapewnie ciekawa ale jakby to wygładało już się nie dowiemy.

ocenił(a) serial na 9
radek999

Ciekawy jestem kto pojawi się w 3 serii na komendzie bo skoro Monike rozwalili to pewnie będzie ktoś nowy, w "Prawdziwych Psach" był koleś z prewencji co brał udział w walkach bokserskich z jakimiś tam sukcesami może ten motyw zostanie poruszony.

ocenił(a) serial na 10
kolosimo

Fajnie by było jakby ten wątek wpletli w III serię. Kogo widzicie w obsdadzie ja bardzo bym chciał, żeby w tym serialu dostła rolę Tomasz Kot, ale on chyba tak na takiego policjanta nie pasuje...albo bez bródki z blond włosami... Czemu nie !

ocenił(a) serial na 10
kolosimo

Ja jestem za obsadą tą co zagrała. Warto dodać, że rola w serialu i filmie ''PitBull'', otworzyła Dorocińskiego na kraj. Wcześniej grał w offach, drugoplanowe rol, epizody a PitBullem otworzył nowy rozdział w swojim życiu. Za role w filmie fab. dostal Nagrodę Zbyszka Cybulskiego. Wyobrażacie sobie Chyrę w roli Despera, albo Sadowskiego w roli Nielata !!!. Czy Chyra mógłby zagrać tak męsko jak Dorociński i powiedzieć tą słynną kwestię do Dżemmy w butiku:

-Od czego ja cie mam głupia cipo....

Panowie i panie o czym my tu rozmawiamy...

ocenił(a) serial na 9
Stolaz

W sumie prawda ja sobie nawet nie wyobrażam Chyry w takiej fryzurze jaką Despero miał w 1 serii.

ocenił(a) serial na 9
kolosimo

A może do tej roli zaangażować Przemysława Bluszcza moim zdaniem pasował by o wiele bardziej niż Tomasz Kot. Myślę, że dobrze by się wywiązał bo gra dobrze tylko w "Odwróconych" miał jakąś słabą bajere.

ocenił(a) serial na 10
Stolaz

Stolaż - pomerdało Ci się. Kwestię "A od czego ja cię mam?" powiedziała Dżema po tym, jak ją Despero opierniczył (używając m.in. zwrotu "głupia cipo") za zakup dwóch torebek. Z resztą się zgadzam - obsada dobrana perfekcyjnie. Szkoda tylko postaci Moniki, ostatnie z nią odcinki były naprawdę dobre.

ocenił(a) serial na 10
kolosimo

Prosze nie zapominac o Pawle Królikowskim który gra Igora. Gra on przecierz swoją postać wręcz genialnie i w niczym nie ustępuje Dorocińskiemu i Grabowskiemu.
A odnośnie tej innej "pierwszej" nie doszłej obsady to myśle że sprawdzila by sie. Tylko że rzeczywista obsada jest rewelacyjna i juz, wiec nie ma co porownywac.

ocenił(a) serial na 9
Klikers

Pewnie, że Królikowski gra swoją rolę wspaniale. Nie wymieniłem go na początku z prodtego powodu, po prostu pewnie Vega nie myślał wtedy nad II serią i nad postacią Igora. Ja mam nadzieje, że III seria będzie mieścic w sobie elementy z dwóch wcześniejszych serii tzn. wątki osobiste bohaterów, ich portrety psychologiczne itd.(seria 1) i akcje oraz starannie rozplanowane poszczególne wątki (seria 2), to sprawi, że ten serial stanie się jeszcze lepszy(a już jest klasykiem!). Moim skromnym zdaniem gdyby zrobić jakis festiwal seriali kryminalnych z zagranicy (ze Stanów też) i dać tam naszego Pitbulla jako Polskiego reprezentanta to śmiało dostałby jakąś nagrode. Brawo Patrick Vega Majstersztyk!

kolosimo

ja mysle ze nic by nie dostal,bo oni sie tam jaraja kryminalnymi zagadkami las vegas, miami, new yorku itp a po drugie nie zajarzyliby do jakich spraw sie to odnosi, dla nich ten serial to wiocha

ocenił(a) serial na 10
kolosimo

Oby tylko z 3 serii nie zrobili sie Kryminalni, bo bedzie zle. Faktycznie na zagranicznym konkursie Pitbull nie miałby dużych szans, ponieważ film opowiada o polskich realiach ktorych obcokrajowcy nie zrozumieja, a juz na pewno nie amerykanie.

ocenił(a) serial na 10
Klikers

No nie do konca, Vega pojechał na jakis przeglad seriali kryminalnych bodajze do Szwajcari, wlasnie dlatego ze jako jedyny z Polski zostal wyrozniony, a co do realiow to po czesci macie racje, chociaz moim zdaniem to powinni go puscic w kazdym kraju ktory przyjedzie do nas na euro 2012 :) (dobrze przetlumaczonego)