PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78746
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Dlaczego kiedy Metyl proponował Gebelsowi prace w biopaliwach ten podrzucił mu broń do samochodu, że niby kogoś zabił i wsadzili go do mamra? nie czaje tego, chyba, że to był jakiś wałek z tymi paliwami a Gebels się zczaił, że metyl chce go wciągnąć w jakieś gówno...

ocenił(a) serial na 10
AntekEmigrant

Poniewaz Gebels to prosty chłop, i faktycznie moze i podobala mu sie oferta z biopaliwami otrzymana od Metyla ale jak dowiedzial sie ze ten zaczal krecic z gangolami to tak jak by stanał po drugiej stronie barykady, dla Gebelsa to byla rzecz nie do pomoslenia, wkoncu nie kto inny jak on wlasnie odmowil łapówy w wysokosci pol miliona zlotych(chyba, bo nie pamietam juz dokladnie)

kamilsyn

to może jeszcze mi powiesz dlaczego igor w II serii nazywa się rozsłoń a w III jaworek? dzięki z góry

AntekEmigrant

podejrzewam, że to zwykła wpadka reżysera lub scenarzysty :)

AntekEmigrant

Gebels podrzucił broń metylowi dlatego że ten wystawił mu transport heroiny (jakies 50 kg). A to była ściema bo dzięki temu gangusy wprowadziły na rynek dużo więcej. I się Gebels wkurzył.

artinu

Dokładnie. Wystawił mu auto, w którym były małe ilości, a główna przesyłka przeszła bokiem. Jednym słowem Metyl wyruchał Gebelsa, brzydko postąpił i spotkała go za to kara. Szkoda trochę bo w sumie był w porządku gość czy to z tymi pieniędzmi dla staruszka czy z detektywem Ostrowskim.

użytkownik usunięty
Shaker82

Ja nie tak to pamiętam :P Mi się wydaje, że on wystawił mu transport heroiny konkurencji, ale może się mylę :P Tak czy owak, wykorzystał Gebelsa...

ocenił(a) serial na 10

plus 2 błędy w tym odcinku Gebels wziął od Kmieciaka Glocka 17 a policja znalazła Colta 1911, i podał warszawską rejestracje auta Metyla a kiedy Metyl przyjeżdża do Kubusia ( knajpa ) Avensiska jest na poznańskich blachach