PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78928
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Najlepsze sceny

użytkownik usunięty

Dla mnie najlepsza scena byla ta w ktorej ten morderca z pociagu wpada pod samochod, naprawde zawodowe efekty specjalne, bardzo realistyczne.

ocenił(a) serial na 10

Zgoda. Ale moje ulubione to komediowe z Gebelsem. Jak przychodzi niby z banku labo lata po mieście z koleżkami z Białegostoku.

ocenił(a) serial na 8

Dla mnie scena jak Igor przesłuchiwał tego gościa co zabił matke wiertarką Boscha, a zwłoki ukrył w szafie. Gość naprawde zapadł mi w pamięć :)

ocenił(a) serial na 10
gordon_shumway_2

A dla mnie najlepsza jest scena z odcinka 4 pierwszej serii kiedy Benek za pomocą opowiastki o "Królu" daje do zrozumienia Kmieciakowi żeby odczepił sięod nielata

gordon_shumway_2

ja też to zapamiętałam, sposób w jaki aktor wręcz wyrzucał z siebie kolejne zdania był niesamowity,
ogólnie sceny przesłuchań bardzo w tym filmie mi się podobają

ocenił(a) serial na 8

Dla mnie najpiękniejsze sceny to Magdalenka, Parole i w odc. 14 jak znajdują ciała męża i dzieci. Takie to było... przygniatające... takie smutne, paraliżujące... przepiękna scena :(

Scena jak wyłowili tego dzieciaka z wody - a Gebels tak patrzy.
A potem jak jego matke zamknął do szafy i napierdalał w nią z kopyta wyzywając od kurw. Takie to było wstrząsające a Grabowski za to standing ovation. Kurwa, on walczy o prawa opieki nad swoim dzieckiem a tu kurwa jedna zabija swoje. Jakie to było wyraziste.

ocenił(a) serial na 9

Ja mam sentyment do sceny chyba juz kultowej "wyjebać ci z dziewiątki". Świetna scena