o co chodzi,nie zauważyłem gebelsa na żadnych fotkach z nowego pitbula a jest już tego sporo,mam nadzieję że grabowski został w ekipie bo beż niego to już nie to samo,coraz mniej kluczowych postaci,najpierw benek,potem metyl i władek,jeśli ktoś coś wie to proszę o info,pozdrowienia dla fanów najlepszego polskiego serialu...
Spokojnie koleś - widziałem go na planie zdjęciowym - dostawał wpierdziel albo on dawał wycisk kijem bejsbolowym jakimś dresom w bramie.
Gebels nigdy nie przejdzie na tą emeryturę. Metyl ci wróci spokojnie, natomiast wypada Nielat. Jak każdy przyszłościowy były narkoman z wyższym wykształceniem jedzie na emigracje kosić hajs. Szkoda, że mu podziękowali, bo Mohr przebył daleką drogę tą rolą.
Gebels jest na fotach jakie widziałem :) więc słabo patrzyłeś. Aresztuje Sławka zresztą... Nie jestem pewien co do Metyla. A co do Nielata hehe, no do Quantico :) go wysłali, zreszta przez pół 2giej serii tak do niego mówili.
ok dziękuje panowie,to jeszcze jedno pytanie , czy patryk vega ma jakikolwiek wpływ na nową serię pitbula,a konkretnie czy przynajmniej pisał scenariusz,dobierał nowych aktorów , cokolwiek bo jeśli nie to mam pewne obawy co do nowych odcinków :(