PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78928
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

OBEJRZAłEM GO 2 MINUTY TEMU I CIąGLE O NICZYM INNYM NIE MYśLE
TO JEST NAJPIęKNIEJSZE,NAJMOCNIEJSZE A ZARAZEM DOGłEBNIE UKAZUJąCE LOSY POLICJANTóW KINO,DO PITBULLA CHOWA SIE NAWET OFICER. I TAK W ODC17:
śMIERć MONIKI
NIELAT JAKIEGO NIEZNACIE
KOCHAJąCY GEBELS
IGOR ROZUMIEJąCY OLE<lol>
WIELKI COME BACK DESPERA DO STOłECZNEJ
I OCZYWIśCIE POJE.... BARSZCZYK
NAJLEPSZY ODCIENEK PITBULLA DOKOńCZENIE TEGO ODCINKA ZAPEWNE W OSTATNIM ODCINKU SERII
JUż CZEKAM NA 3 SERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przybor71

Też tak uważam! Odc 16 to najlepszy odcinek serii. Serial powoli zaczął mi się nudzić tak w okolicach 10-12 odcinka ale teraz znowu jest ciekawie :) Szkoda tylko że napisałeś co się będzie działo ;P

pawel_krecik99

ja tam nigdy nie żałuje kasy na ten serial, a odcinek 16 naprawdę super, Nielat dał czadu, a scena w szpitalu rozwaliła mnie całkowicie

ocenił(a) serial na 10
Kami122

Świetny odcinek naprawdę!!!! PITBULL konkurencję zmiótł już dawno a teraz już ją dobił! Nic go nie przebije

ocenił(a) serial na 8
przybor71

Rzeczywiście świetny odcinek. Tylko ta ostatnia scena była za bardzo inspirowana "Gorączką". Motyw zagubionej w strzelaninie dziewczynki to już przesada. Poza tym wszystko na najwyższym poziomie. Może poza - jak zwykle - grą aktorów w epizodach. Ale rekompensują to z nawiązką główni. W tym odcinku zabłysł Rafał Mohr.

guido8i05

Racja, też mi się przypomniała "Gorączka". I jeszcze jedno skojarzenie, to jak na początku bandziorki przebrani za policjantów mają obuwie niepasujące do reszty, jakby wyjęte z "Młodych Wilków" ;)
A poza tym wg mnie to był najlepszy odcinek z dotychczasowych!

Kucharz

W mojej opinii odcinek 16 był wyborny. Mamt tylko jedno pytanie odnośnie akcji na ekranie, a mianowicie jak nasi dzieli chłopcy ze stołecznej namierzyli bandziorów w tym "klocku"? Z tego co zrozumiałem to jeden z tychwcześniej złapanych oprychów podał im komórkę "śruby" gdy windą jechali, wiec moje pytanie jak doszli gdzie pzostali się ukrywają?

jakuza22

Może odłączyli wodę w całym bloku po czym puścili pseudo hydraulika po ludziach...

użytkownik usunięty
jakuza22

czekali pod blokiem i bandziory same wyszly.wtedy zaczeli ich sledzic a potem poscig szczelanina itd :D

a z tą dziewczynką co stała jak wryta przy sztrelaninie to lepszy żarcik, brakowało tylko, żeby jaki Despero rzucił się na nią chcąc ochronic przed kulami i przypadkiem oberwał w poślada!

Zbikowski

Oni dostali nowy numer komórki Gremlinsa, i pewnie na podstawie połączeń, itp. namierzyli kryjówkę Gremlinsa.

Polas

Mogli go już lepiej Fraglesem nazwać, byłoby bardziej realnie

jakuza22

po prostu praca operacyjna z cyklu "miasto mówi, że..."

guido8i05

Chłopcze nie żyj aż tak zbytnio filmami. Cały serial inspirowany jest autentycznymi wydarzeniami. Taka strzelanina w środku miasta stołecznego rzeczywiście miała miejsce. Więc troszeczkę pokory i szacunku dla tych którzy to przeżyli.

Diakon_Frost

Nie taka. Członek gangu Mutantów,Krzysztof M. były antyterrorysta, znany jako "Fragles" strzelał się z policją na Ursynowie kilka lat temu. Jednak osłaniał się ciałem Piotra R. "Gruby" z Piastowa zarzuciwszy sobie jego zwloki na plecy anie leżąc za nim. Tak kontynnuował ostrzał, do czasu gdy funkcjonariusz operacyjny z TK nie przycelował mu w płat czołowy.

ocenił(a) serial na 9
Zbikowski

ta jesst, tyle ze igor walna mu w klate a potem jak podbiegl to plama krwi tez i na ... płacie czołowym była :) a hose tak skakał po samochodach ze se klucze od chaty wbił w pachwine, sladów jakie zostawił na szybie samochodu koledzy z firmy do dzis nie rozgryzli, jak u cholery postawil tak stopy ze były w lini poziomej :)

ocenił(a) serial na 9
ghosst

Czy to nie "Czarna strona Piastowa" :-)?

ocenił(a) serial na 10
przybor71

a ja czekam do emisji w TVP2:) nieczytalem co tutaj napisaliscie:)) chociaz zrzera mnie ciekawosc:)

ocenił(a) serial na 9
pvt_LukAs

kolega napisał 17 a mowa o 16 w komentarzach, jak namierzyli? a slyszeliscie o gprs w komórkach? w 17 to jest wojna nie ma zmiłuj do kwadratu(a) :)

ghosst

Pisałem o odcinku nr.16, bo jak dobrze kojarze to Gremlins się w odc. 17 nie pojawia. Pitbull nie pokazuje oczywiście wszystkiego, być może Rymek nie tylko podał nowy nr. komórki, ale także niepełny adres (jakby był pełny to znali by numer mieszkania) pod którym może ukrywać się Gremlins :)

ocenił(a) serial na 9
Polas

pisałem o koledze ktory zaczął rozmową spójrz w temat jego komentarza- napisał odcinek nr 17... co reszty zgadzam się

ghosst

A to sorry, nie zczaiłem Twojej wypowiedzi w całości. Moja wina :)
Pozdrawiam

przybor71

A ktos sie orientuje Kiedy Igor dostal opieke prawna nad Ola...do 16 odcinka bylo ,ze sie o nia stara,a w 17 juz na poczatku ze w poprzednim odcinku:"Igor dostal opieke prawna nad Ola" ...yyy czy ja cos przegapilem ...?

Zakarish

ja tez tego nie widziałam, chyba nie było to jednoznacznie pokazane w serialu, a jedynie opowiedziane przez narratora