PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 79105
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

SPOJLERY

Nie wiem czy wątek z Jabolem jest oparty na faktach, ale był dosyć mało ciekawy trzeba przyznać... Łapka znowu dał popis swojej głupoty (pewnie każdy kto oglądał krzyczał do żony Łapki "strzelaj" gdy mierzyła bronią do niego hehehe), dobrze że w końcu wpadł.. Najbardziej wkurzajacy jednak był fakt że nie było w tym odcinku Despera !!! Igora zresztą też ale go aż tak nie wielbię :D 3 seria mimo, że słaba nie jest to jednak daleko jej do genialnej 1 i 2 :( :(

ocenił(a) serial na 10
T_M_K

Spojler

Wszystko oparte jest prawdopodobnie na wątku Michała Gruszczyńskiego tak do poczytania http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3984368.html Jestem ciekaw jak zostanie rozstrzygnięta kwestia konfliktu między Gebelsem a naczelnikiem. Swoją drogą odcinek zrobiony inaczej niż poprzednie, trochę bardziej z perspektywy przestępcy. Może brakuje trochę czołowych postaci (Desper, Igor) ale i tak jest lepiej niż za Żuławskiego.

Zaltab

Spojler

Nie wiem kto grał kolesia co za cwela w pierdlu robił ale jego postac coś wniosła, choć innych mogła denerwować jego mina jak by się miał za chwilę rozpłakać.
Jest trochę dobrze oddanego dramatu w relacji on matka i on jego dziewczyna. Szczególnie jak ją policjanci zawinęli i cisnęli by im pomogła - choć niewiele wiedziała.

łapka mnie po...urwia; zawiniecie i akcja z nawalonym kolesiem była już kwintesencją.

Wróciło chlanie wódy a po wprowadzeniu standardów ISO mialo nie być walenia w pracy :)

zibi_82

Acha i coś mi mówi że pan naczelnik może mieć kłopoty - fragment zwiastuna.... no i przecie Gebels nie pójdzie na emeryturę :)