Odcinek 23 niestety gorszy od poprzedniego, mało mocnych dialogów, a duża ilość spraw i wątków czyni go strasznie chaotycznym.
Wątek z Kubusiem inwigilującym grupę Kmieciaka jest tak naciągany, że aż strach.
Dobry było motyw z policjantami z dworca centralnego, którzy odwozili urzędnika MSWiA do... Pułtuska :D
Czyli trzyma poziom 4-tego albo drugiego z 3 serii,Czy gorzej?!
Na skale 10 jakbyś go ocenił?
Jeszcze jakbyś zrobił taki mini spoiler i napisał czy się pojawi Metyl :P
Dużo wątków na jeden odcinek, to dość spory minus tej serii.
hahahahaha chłopaku, proszę Cię, weź się trochę ogarnij. Właśnie, ze ten odcinek byl najlepszy jak do tej pory w 3 serii. Powiało klimatem z 2 sezonu. Dialogi byly dobre a jeżeli dla Ciebie bylo za duzo wątków to.. sorry ale weź się za ogladanie Klanu.
Wez daj se siana dialogi wreście zbliżone do poprzednich 2 sezonów brak jakiś żałosnych scen w parku do tego Despero zaczyna "gadać" po staremu oby tak dalej...
No to ja już nie zadaje więcej głupich pytań, pozostaje zapłacić i oglądnąć ;)
Przekonaliście mnie.
Zły ten odcinek na pewno nie jest, taki trochę jak czwarty odcinek III serii (czyli pierwszy Matwiejczyka), ale mocnych dialogów jest mniej niż w piątym. Ogólnie dałbym mu mocne 7/10
Fajne były rozmowy Despero z Dżemą, gdy postanowili spożytkować pieniążki od tatusia Dżemy ;)
Metyl jeszcze nie wrócił ;)
fajny był grill i piwko w lesie :D Nieźle Barszczyka wyruchali.
Ale jak Despero powiedział "to się załadowaliśmy" zamiast "to się w ch* załadowaliśmy", to mi się smutno trochę zrobiło
Nawet jeżeli 3 seria jest gorsza od poprzednich i tak żaden serial kryminalny nie dorasta do pięt "Pitbullowi". Wątek z Kubusiem uważam za wielki plus serialu, podobnie jak postać gamoniowatego Barszczyka.
otoz to: nawet najslabszy odcinek Pitbulla bije na głowe reszte seriali kryminalnych w tym kraju i nie tylko. Co do odcinka 23, moim zdaniem jest swietny, ogladalem go nie odrywając oczu od ekranu nawet na chwile, poprostu przypominiał mi 2 sezon, gdzie odcinki ogladalo sie po 5 razy ;)
Naprawde dobry odcinek, swietny scenariusz, dobre texty i gra aktorska. skoncze juz prosze bić piane bo Ptibull był, jest i będzie najlepszym polskim serialem. pozdro