PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78738
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Odcinek 23 niestety gorszy od poprzedniego, mało mocnych dialogów, a duża ilość spraw i wątków czyni go strasznie chaotycznym.
Wątek z Kubusiem inwigilującym grupę Kmieciaka jest tak naciągany, że aż strach.

Dobry było motyw z policjantami z dworca centralnego, którzy odwozili urzędnika MSWiA do... Pułtuska :D

ocenił(a) serial na 10
ce2ar

Czyli trzyma poziom 4-tego albo drugiego z 3 serii,Czy gorzej?!
Na skale 10 jakbyś go ocenił?
Jeszcze jakbyś zrobił taki mini spoiler i napisał czy się pojawi Metyl :P
Dużo wątków na jeden odcinek, to dość spory minus tej serii.

ocenił(a) serial na 10
ce2ar

hahahahaha chłopaku, proszę Cię, weź się trochę ogarnij. Właśnie, ze ten odcinek byl najlepszy jak do tej pory w 3 serii. Powiało klimatem z 2 sezonu. Dialogi byly dobre a jeżeli dla Ciebie bylo za duzo wątków to.. sorry ale weź się za ogladanie Klanu.

pietryk

Nie wmowisz mi, ze w klanie jest malo watkow ;)

ocenił(a) serial na 9
ce2ar

Wez daj se siana dialogi wreście zbliżone do poprzednich 2 sezonów brak jakiś żałosnych scen w parku do tego Despero zaczyna "gadać" po staremu oby tak dalej...

ocenił(a) serial na 10
taurus_4

No to ja już nie zadaje więcej głupich pytań, pozostaje zapłacić i oglądnąć ;)
Przekonaliście mnie.

THERION7

Zły ten odcinek na pewno nie jest, taki trochę jak czwarty odcinek III serii (czyli pierwszy Matwiejczyka), ale mocnych dialogów jest mniej niż w piątym. Ogólnie dałbym mu mocne 7/10

Fajne były rozmowy Despero z Dżemą, gdy postanowili spożytkować pieniążki od tatusia Dżemy ;)

Metyl jeszcze nie wrócił ;)

ocenił(a) serial na 9
ce2ar

fajny był grill i piwko w lesie :D Nieźle Barszczyka wyruchali.

Ale jak Despero powiedział "to się załadowaliśmy" zamiast "to się w ch* załadowaliśmy", to mi się smutno trochę zrobiło

ocenił(a) serial na 10
weegee

Nawet jeżeli 3 seria jest gorsza od poprzednich i tak żaden serial kryminalny nie dorasta do pięt "Pitbullowi". Wątek z Kubusiem uważam za wielki plus serialu, podobnie jak postać gamoniowatego Barszczyka.

Abruzzi

otoz to: nawet najslabszy odcinek Pitbulla bije na głowe reszte seriali kryminalnych w tym kraju i nie tylko. Co do odcinka 23, moim zdaniem jest swietny, ogladalem go nie odrywając oczu od ekranu nawet na chwile, poprostu przypominiał mi 2 sezon, gdzie odcinki ogladalo sie po 5 razy ;)

Naprawde dobry odcinek, swietny scenariusz, dobre texty i gra aktorska. skoncze juz prosze bić piane bo Ptibull był, jest i będzie najlepszym polskim serialem. pozdro