PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 79046
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

POWTORKA!!!

ocenił(a) serial na 10

hejj wiecie ze PITBULL bedzie w paśmie powtorkowym TVP2? hehe super wiadomosci dzis sie dowiedziałem:)) z gazety:):D wyglada na to ze w poniedzialki kolo 21 :D bedzie emitowany:)) !!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
pvt_LukAs

już o tym pisałem...
trzeba czytać wcześniejsze posty...

ocenił(a) serial na 10
mati_33

hehe nio trzeba:)))ale trohe o tym nie obeznany wiec wiesz:)) a propos wiesz moze czy serial bedzie lecial co poniedizalki? czy mzoe jesce czesciej? bo mi sie to nieco niewidzi:) zeby na 12 tygodni:) zrobic emisje:) o az 3 miechy no i wakacje sa:)) nie ma czasu zbytnio:)

ocenił(a) serial na 8
pvt_LukAs

Program telewizyjny mówi, że co tydzień regularnie w poniedziałki po "M jak mdliłość". :)

ocenił(a) serial na 8
mati_33

Podejrzewam, że w październiku startuje nowa seria i tak to zrobili, aby nie bylo przerwy między II a III serią. :)

ocenił(a) serial na 10
mati_33

ahaa ,tak 3 seria super;)) oj trzeba siebedze szykowac:) do zgrywania;) ehhe dziex

mati_33

no regularnie tylko ze zdąrzyli wyemitować 1 odcinek i jak patrze w program tv to w poniedziałki jest 'U fryzjera" zamiast Pitbull. To się na ogrlądałem tego serialu mama nadzieje ze będzie emitowany w inny dziań

mamzaro

Ale zaszaleli z tą powtórką,w inny dzień tez nie ma więc wychodzi na to ze trzeciej serii nie dadzą po wakacjaciach bo nie będzie ciągłości a poza
tym Vega robi serial z Małachem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
obserwator_4

Dokładnie! I proszę tego nie usuwać, najlepiej pokazać komuś z TVP2. Sk******nom z dwójki już się odwidziało...

ocenił(a) serial na 10
pvt_LukAs

otóz to panowie:) TVP buuu tez sie rozczarowalem ....... ale coz;) takie zycie nasze zasrane .... ale od czego ejst internet:)

ocenił(a) serial na 10
pvt_LukAs

to juz niezle przegięcie:/ ten serial powinni puszczac na okrągło:) ale racja od czego jest internet...;)