PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 79097
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

W pierwszym zbyt wiele uwagi poświęcono osobistym problemom Gebelsa, Metyla i Benka a za mało było akcji. Poza tym wątek Saida był niedopracowany. Spodobało mi się jedynie zdemolowanie policyjnego muzeum przez Gebelsa z dzieciakiem. Druga seria jest ciekawsza - dobry wątek detektywa Ostrowskiego, świetna postać Igora i Nielat zdecydowanie bardziej wyrazisty niż w pierwszym sezonie. Jednak dodać należy, że serial ma jeden wielki minus - jakość dźwięku jest fatalna.

bardzo_niedobry_ludz

Mam podobnie, wcześniej niemal za jednym zamachem pochłonęłam Glinę i jakoś nie mogłam się przestawić oglądając Pitbulla. Jak dla mnie trochę popaprany i nie wiedziałam czy to serial kryminalny czy komedia. Natomiast druga seria bardzo przypadła mi do gustu, jest klimat, sprawy, które prowadzą są bardziej wyraziste i ogólnie jest lepiej. Oglądam z ciekawością.

bardzo_niedobry_ludz

Dźwięk faktycznie kiepski, ale to nadaje pewnego klimatu też całości.
A co do 1 sezonu to akurat dobrze że pokazano osobiste problemy - przez to postacie stają się wyraziste i dopracowane, widz widzi jakie wiodą życie i jak się zachowują w różnych sytuacjach. Ogólnie im więcej takich rzeczy tym głębsza i bardziej dopracowana postać.