kto głosował na te telekamery ,żeby tak kiepskie seriale jak fala zbrodni ,kryminalni na pierwszych miejscach-SKANDAL.Kto jest za mną.
A z resztą po cholere mu taka tandetna nagroda na którą głosują tylko kury domowe i nastolatki co sikają na widok Zakościelnego.
kryminalni do boru, rozwiążcie zagadkę znikających borówek. A na marginesie te telekamery to shit jakich mało, zresztą tak samo te śmieszne fryderyki. Plebiscyty dla idiotów, którzy marnują haj$ na wysyłanie esek, żeby ich "gwiazdy" mogły się lansować pomiędzy innymi "gwiazdami".
Nawet nie patrzyłem na to żałosne przedstawienie.
Za tvn stoi wielka kasa a ten teletydzień to pewnie jedna mafia z nimi.
Kurwa jak to jest że za szczyt możliwości Vega czyli za Pitbulla nie dostaje kamery a Małaszyński który się zbłażnił w gniocie Vegi - dwie mordy - dostaje tą zasraną nagrodę ? Tak to jest jak się naśladuje wzorce zachodnie i ludzi zbija do niemyślącej masy mięsa - bo po cholerę mają myśleć ? Zdecydujemy za nich, powiemy że gówno to złoto i zagłosują.
Ja pieprzę takie imprezy, i każdemu po lodzie w dupę od Gebelsa w prezencie i naród otrzeźwieje !
Też oglądałem telekamery i jestem w szoku! Byłem na 100% pewny zwycięstwa Pitbulla :(
dobrze sie stało bo po cholera Pitbullowi taka nagroda gdzie głosuja śliniące się nastolatki i stare zdewociałe baby. Ogladałem 30 minut tego cyrku i byłem pod "wrażeniem":D Małaszynski najlepszy aktor hehhe przecież to drewno umie pokazać tylko dwie głupie miny i tyle, "sryminalni" też wiekopomne dzieło tvn-u od którego chce sie rzygac. Ogólnie to szkoda gadać.
Kiedy widziałem Małaszyńskiego zgrywającego się przed kamerami to, aż żal mi sie faceta zrobiło. Wyszedłem z pokoju,a gdy wróciłem po chwili, zmieniłem kanał na TVP1 gdzie był świetny spektakl Teatru Telwizji. Reżyseria Stanisława Tyma, w jednej z głównych ról mój ulubiony polski aktor czyli Janusz Gajos. Ogólnie bardzo mi się podobał. Wracając do głownego tematu... Większość prawdy dotyczącej Telekamer została tutaj napisana. Wiemy doskonale, że pseudo coś pt "Spedaleni" absolutnie niesłusznie otrzymało tą nagrodę. I tak jak wspomniał już ktoś z moich przedmówców Telekamery są już bardzo, bardzo mało prestiżowe...
Dla mnie pitbull najlepszy polski serial ze wszystkich ogólnie.Realistyczne sceny ,zachowania i oczywiscie powiązanie z faktami,to się ceni ,to się chce oglądać,a nie jakiegoś Zakościelnego czy też fale zbrodni gdzie wymyślone organizacje doprowadzają do smiechu...