mam nadzieję, że TVP zdecyduje się na kontynuację tego serialu... to najlepsza produkcja telewizyjna od lat, bez dwóch zdań (nie ma nawet co porównywać z pseudo-policyjnymi serialami ze stacji komercyjnych)
mogli by zrezygnować z K jak Klan, M jak Miłość itd. i w ogóle móglby zostać tylko ten jeden serial na literę "P" ;)
z tego co wiem to będzie 3 seria na jesień w TVP2.Dla mnie serial już kultowy,realistyczny z świetnym klimatem nigdy żaden serial tak na mnie nie wpływaj jak Pitbull i chyba swoje robi też godzina jego emisji :)
W TeleTygodniu pisało, że będzie realizowana 3 seria i bardzo się cieszę z tego powodu :).
Chciałem poinformować i uspokoić wszystkich fanów Pitbulla, że będzie 3 seria!! Tutaj info: http://wirtualnemedia.pl/document,,2108130,Powstanie_kolejna_seria_Pitbulla.html
no tak tylko Despero na żytniej ciągle jest, Witek nie zyje, a Gebels na emeryture odchodzi lada chwila, a do tego Nielat do stanów ma jechać ...
Ja bym proponował żeby powrócić do korzeni i aby zakręcić się wokół sprawy Andrzeja Horczyka ps. "Korek" to by gwarantowało skupienie się znowu na osobistych problemach policjantów oraz na akcje ponieważ wokół tego pana działo się bardzo dużo(szef największej grupy gangsterskiej zaraz po Pruszkowie, Wołominie i gangu Nikosia, stzrelaniny, trupy zarówno po stronie Mokotowa jak i grup rywalizujących z nimi, spór młodych wilków ze starymi, rekordowy przemyt kokainy ostatnich lat, liczne porwania dla okupu i bezwzględni członkowie grupy). Myślę, że Vega najlepiej potrafiłby zobrazować ponieważ ma chłopak wyobraznie a przy tym wszystko zebrałby do kupy i tzrymałoby to jakiś poziom realizmu(Vega wspominał kiedyś w wywiadzie, że podczas kręcenia dokumentów "Prawdziwe Psy" zbliżył się do policjantów, poznał ten świat a nawet sam był świadkiem strzelaniny). Ma gościu talent oby tak dalej to można będzie go zaliczać do ścisłej czołówki polskich reżyserów.