PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78924
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

pitbull 9+/10

ocenił(a) serial na 9

Po prostu rewelacja. Ogladalem jak oczarowany i tylko kulejaca gra niektorych aktorow obnizala loty serialu. Niezwykly serial, bardzo podobny do Wire tyle ze w polskich realiach. Co mi sie podobalo to wstawienie calej masy glosnych glosnych spraw kryminalnych w odcinki co ogladalo sie naprawde niemal jak dokument. Bardzo dobra muzyka, wrecz rewelacyjnie wkomponowana w akcje, zwlaszcza pod koniec niemal kazdego z odcinkow. Podobala mi sie gra Grabowskiego, Krolikowskiego i ... Rosati, tak zagrala naprawde dobrze. Oczywiscie Gajos byl swietny. Niestety Dorocinski byl dla mnie jakis sztuczny w tym co robil. Co do charakterow, numer jeden to Barszczyk, ten gosc po prostu wymiatal. Niesamowite karykatura policjanta. Szkoda ze serial krotki, ale mam nadzieje ze pociagna go jeszcze kiedys. Co do sezonow, wielu narzeka na 3 sezon, jak dla mnie bardzo udany, moze nie tak spojny jak dwa pierwsze, ale ciekawy. Co do postaci ktore mnie denerwowaly to Baka, ktory byl po prostu niepotrzebny nawet jako krotki epizod. Najlepsze motywy to byl gwiazdor detektyw Ostrowski, swietna karykatura Rutkowskiego. Super serial, szkoda ze tak szybko zlecial. Tak szczerze to zastanawiam sie ile jest prawdy w tym calym zamieszaniu. Serial mocny, jeden z lepszych polskich seriali ostatnich lat., o ile nie najlepszy.

ocenił(a) serial na 9
dabram17

Zgadzam się prawie ze wszystkim. Dla mnie ze wszystkich serial, które do tej pory oglądałem, Pitbull jest zdecydowanie najlepszy, jedyne z czym się nie zgadzam, to odnośnie Dorocińskiego, facet był dla mnie genialny w tej roli. 3 sezon odstawał trochę, ale i tak był bardzo dobry, ogólnmie:
1 sezon ; 10/10
2 sezon : 10/10
3 sezon 8/10
całość 9/10 i do ulubionych oczywiście :)

ocenił(a) serial na 9
dabram17

raczej podobny do The Shield niz do kabla, zreszta z The Shield ma wiele wspolnego, lacznie z praca kamery

ocenił(a) serial na 9
Sim0n

no tak, fakt, bardziej do shield.