PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95952}

Plebania

2000 - 2012
3,9 24 tys. ocen
3,9 10 1 23751
5,0 4 krytyków
Plebania
powrót do forum serialu Plebania

Żal mi zarówno ludzi, którzy to oglądają, jak i aktorów, którzy tam grają.

Lizzie_Bennett

zgadzam się, niektóre odcinki polegają prawie tylko na tym że np. babcia nie wie czy zdąży zrobić pierogów na święta, a ten Tracz jest taki niedobry, a te buraki i żule dalej piją, no i tracz jest w ogóle be
ech..brak słów

ocenił(a) serial na 1
Lizzie_Bennett

Powiem wam, że gdyby mnie poprosili o to żebym tam zagrała to bez dwóch zdań bym się zgodziła... i miałabym za to kupe kasy :) Więc podpisze się jedynie pod tym że żal mi ludzi którzy to oglądają ;D

ocenił(a) serial na 1
nikita007

No wlasnie, gowno jak gowno, ale kasa z tego jest
JA ogldam ten wytwor tvp, ale tylko po to, aby troche powylewac z tych ludzi. podobnie jak klan

ocenił(a) serial na 10
dobo_2

dobo2 durniu polewke to maja wartosciowi ludzie ktorzy ogladaja ten serial widzac matolow jak ty pod blokami w kapturach hehehehhehe

ocenił(a) serial na 1
Lizzie_Bennett

Mi to aż zal sciska dupę jak ogladam to !

Klocek

Jak żal ci dupe ściska, to po co oglądasz?

Madridista

Może lubi, jak od czasu do czasu coś mu dupę pościska? Taka perwersyjka mała... :)

ocenił(a) serial na 10
Klocek

Klocek wypij browara wciagnij cos tam i w blokowej melinie zapal faje bo to dla ciebie kretynie

Lizzie_Bennett

Co do pierwszej części zdania się zgodze, ale aktorzy?? To ich praca, z tego mają kasę, więc grają nawet w takich serialach i wcale mnie to nie dziwi.

użytkownik usunięty
NanuNana

Żałosny serial i wk..wiające postacie, oglądnęłem może z 10 odcinków jak już nic naprawdę w moim telewizorku nie było. Jedno mogę powiedzieć na pewno, jak chcecie się pośmiać to niektórymi tekstami serial przebija chyba nawet allo allo:)

ocenił(a) serial na 10

rogas86 => debilu zalosny bo nie pokazuje ciebie i twoich kolegow matolow stojacych pod blokiem ? czy dlatego ze szmacianych panienek skaczacych po dyskach z morda po solarce tam nie ma ?
jesli dlatego to faktycznie zalosny bo pokazuje pewne sytuacje w zyciu oraz sposob jak z nich wyjsc oraz poucza ze powinno sie zyc wedlug innych wartosci niz kasa i seks ale dla ciebie kretynie to niepojete.

użytkownik usunięty
NanuNana

Żałosny serial i wk..wiające postacie, oglądnęłem może z 10 odcinków jak już nic naprawdę w moim telewizorku nie było. Jedno mogę powiedzieć na pewno, jak chcecie się pośmiać to niektórymi tekstami serial przebija chyba nawet allo allo:)

a mi jest żal ludzi którzy wchodzą na ten serial i go krytykują może nie jest polotny ale ludzie go oglądają i im się podoba więc po co krytykować... Ale wiecie co ta plebanio-fobia was zdradza...

mati_28

skoro tu wchodzą to znaczy, że oglądają
a serial jest poprostu fenomenem w swoim gatunku, przedstawienie polskiej wsi, katolików i księży- coś wspaniałego.
mnie najbardziej bawi, że jedyną złą postacią jest nie zdewociała "kupcowa", która dla kasy sprzedałaby proboszcza, nie lokalne pijaki, nie prostytutka, ani skorumpowany wójt tylko NIEWIERZĄCY Tracz. To straszne.
Kocham oglądać tą propagande

ocenił(a) serial na 1
Kami122

mati:
po to krytykować ,że każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania na każdy temat.
dzięki inteligentnej krytyce może ludzie przejrzą na oczy i przestano to oglądać.

ocenił(a) serial na 10
None200

None200 - przejza na oczy ci ktorzy to ogladaja a debili jak ty uwazaja za odpadki spoleczenstwa a ze odpadkow zazwyczaj wiecej to sporo w tym kraju czyszczenia by bylo niestety

ocenił(a) serial na 10
Kami122

Kami122 => zawsze mozesz przelaczyc na jedyna sluszna prawde TVNżyd tam wszystko jest pieknie protuskowo i wspaniale a co chwile fundacje z jurkami owsikami chca pomagac biednym dzieciom wszystkie w imie slysznej idelogii kompletnie niekomercyjne i bardzo wartosciowe i moralne - eh matole rece opadaja

ocenił(a) serial na 10
NanuNana

NanuNana => bo dla ciebie jedyna sluszna prawda to TVNżyd i you can dance ? a moze inne ich ambitne produkcje bez zadnych wartosci ? wez lalka na solarke skocz tipsy doklej i nie wchodz na tematy i poziomy ktorych nigdy nie pojmiesz.

ocenił(a) serial na 8
Lizzie_Bennett

Ty widzisz tutaj inteligentną krytykę? Naprawdę ciężki los czeka Polskę w następnych dekadach, jeśli w kraju będą tacy inteligenci. Próbka erudycji pokazana w powyższych postach nie wymaga komentarza :)

ocenił(a) serial na 10
Lizzie_Bennett

a mi zal debili jak ty chociaz nie w sumie mi takich nie zal bo i tak jestescie skazani na wieczny debilizm :)

ocenił(a) serial na 10
Phantom_5

to bylo odnosnie zalozyciela tematu niejakiego Lizzie_Bennett