PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95952}

Plebania

2000 - 2012
3,9 24 tys. ocen
3,9 10 1 23751
5,0 4 krytyków
Plebania
powrót do forum serialu Plebania

takie seriale powinny byc niszczone
mohery won z polski
nie mam osobiscie nic do starzejacego sie spoleczenstwa ale to co robia te stare oglupione zlodziejem rydzykiem babcie to jakis kabaret
prosze was umrzyjcie wreszcie

ocenił(a) serial na 10
TheJ4ck4L

a ja lubie ten serial .i wiele osób ,które znam także

TheJ4ck4L

chyba cię poniosło :-)

nie nosze moheru, do emerytury brakuje mi jeszcze jakieś 30 lat:-), nie należę do do instytucji zwanej KK ale często oglądam "Plebankę"
nie wiem skąd w tobie taka nienawiść, dla mnie ten serial to komedia, pokazująca właśnie jak to wszystko wygląda
na uwagę zasługuje szczególnie pani Grzybowa, dla mnie symbol polskiego katolika

takie seriale powinny właśnie być, bo w nich widać jacy "pobożni" są ludzie
naprawdę nie ma się co gorączkować tylko pooglądać od czasu do czasu, bo to genialna rozrywka

ocenił(a) serial na 10
Kami122

Ja nie rozumiem dlaczego taka niska średnia, dlaczego ludzie robią to z wredności? Ja tam oglądam serial i mi się podoba-wiadomo, że nie każda postać czy scena,ale jako ogół to bardzo życiowy serial...

TheJ4ck4L

TheJ4ck4L, jestem ciekawy ile widziałeś odcinków "Plebanii". Nawet jeżeli widziałeś ich sporo ( w co szczerze wątpie ) nie wszystko musi się każdemu podobać. Jedni uwielbiają komedie inni ich nie znoszą lecz za to lubią horrory są różne "gusty i guściki". Problem w tym żeby nie bluzgać i wyzywać innych tylko dlatego, że nie podzielają jego własnych upodobań. Jeszcze raz przemyśl czy nie wystarczyło by poprostu wystawić swojej oceny i nie zakładać tematów-śmieci do niczego nie prowadzących.