PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95952}

Plebania

2000 - 2012
3,9 24 tys. ocen
3,9 10 1 23751
5,0 4 krytyków
Plebania
powrót do forum serialu Plebania

bartek / szymon

ocenił(a) serial na 10

Czy uwazacie, ze kasia powinna wybrac szymona czy bartka?

ocenił(a) serial na 6
Izka1234

Ja tam nadal jestem w szoku, że tak szybko oddała się Szymonowi.. nie wydawała się taka głupia..
zdecydowanie Bartek, ostatnie wyznanie nie pozostawia jak dla mnie wątpliwości.

ocenił(a) serial na 10
pewupe

O tak ja tez bylam w szoku. Szymon troszczy sie tylko o siebie, a Bartek chce, zeby kasia byla szczesliwa.

ocenił(a) serial na 8
Izka1234

Bartek - mój imiennik ;) - jest ładniejszy, porządniejszy, w ogóle lepszy. Ta jego mania naprawiania świata była trochę wkurzająca, ale na pewno jest pod każdym względem lepszy od Szymona. Skoro Kasia po aferce z aborcją go nie wywaliła ze swojego życia, to albo jest głupia, albo na maxa zabujana. Co aż tak bardzo się od siebie nie różni ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

swietnie to wszystko ujales;**

ocenił(a) serial na 5
pewupe

O w mordkę - "oddała się" ??? Równouprawnienie jest, kobieto ;)

ocenił(a) serial na 6
andre_

Ale Szymon raczej traktuje ją przedmiotowo jak dla mnie ;p A Kasia mu sama na to pozwoliła. Na szczęście zaczyna się to zmieniać :)

ocenił(a) serial na 5
pewupe

Głównie chodziło mi o to że wyrażenie "oddała się" brzmi zabawnie w dzisiejszych czasach.

pewupe

Szkoda, że doszło do zbliżenia między nimi. Dla mnie Szymon "zaliczył" kolejną laskę z liceum, no cóż jest to smutne, a zwłaszcza w obecnych czasach, a jeszcze Kasia jest (ale chyba już była) taka naiwna, zaczyna się zmieniać. I bardzo dobrze. Nie możną być cały czas marionetką dla drugiego człowieka. Wracając do tematu, związek Kasi z Szymonem nie ma szans na przetrwanie, no ale producenci na pewno dostarczą jeszcze niemało wrażeń z dalszych losów bohaterów.

Izka1234

Zdecydowanie Bartosz!!!:>

Izka1234

Bartek, ale ja sie dziwie co oni tak za nia lataja, duzo ładniejsza jest jej koleżanka

ocenił(a) serial na 10
milenasy

Chodzi o Anite? Jest ladna, ale ma drazniacy charakter;**

Izka1234

Bartka.