PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=859033}

Plemiona Europy

Tribes of Europa
2021 -
6,1 5,2 tys. ocen
6,1 10 1 5174
Plemiona Europy
powrót do forum serialu Plemiona Europy

co za G..

ocenił(a) serial na 3

Zaczynam się zastanawiać czy nie rezygnować z Netflixa, te seriale są coraz gorsze. Pomijam fakt że niemcy naprawde mają dramat w produkcji filmów seriali i to zdecydowanie wiekszy niż Polacy... Szkoda taki duży kraj i taka szmira..

Jan_Li

Serio?? Wymień mi jeden lepszy polski serial sińce fiction czy fantasy od tego serialu???. My potrafimy robić tylko ciężkie kryminały, nic więcej. A i tak dźwięk to kupa

ocenił(a) serial na 1
kaczkulec

Już pokrętna produkcja "Botoks" miała więcej ładu i składu niż ten niemiecki shit.

Valhilla

No to juz nie mam więcej pytań

ocenił(a) serial na 3
kaczkulec

Zadanie bardzo trudne, bo jedyny polski serial sf jaki kojarzę to Wiedźmin, gdzie poziom efektów specjalnych był słaby, ale sama gra aktorów zdecydowanie była lepsza od tej produkcji. Nie widzę jednak powodu by ocenić Plemiona na wyżej niż 3...

użytkownik usunięty
Jan_Li

Taka szmira? Ha ha ha ha ha, to podaj mi jeden tytuł współczesnej polskiej kinematografii, który może chociaż buty wiązać standardowym tytułom niemieckim (jak np Berlin Calling, czy The Dark, nawet niskobudżetowy Freaks jest lepszy niż 99% polskiego szlamu). No niby czym my polskie cebule mamy z nimi konkurować? Kac Vegas? Kobiety Mafii? Czy Koroną Królów? A może Hanką Mostkowiak heroicznie zabijającą się o kartony? Otwórz swe oczy, ignorancie.

użytkownik usunięty

*Kac Wawa

ocenił(a) serial na 3

Nie twierdzę że polskie kino jest super, ale wole go os niemieckiego. Tu oceniam ten serial a nie inne. Zgodzę się iż The Dark był niezły, a jeśli chodzi o Polski lepsze serial to np. Prokurator..

Jan_Li

Haha dark byl dla mnie 9/10 a prokurator byl dobry na sen....pozatym porownujesz fantastyke z dramatem kryminalnym. Moze lepiej wroc do vegi

ocenił(a) serial na 1

Jak się oburzył folksdojcz jeden haha

ocenił(a) serial na 6
Jan_Li

No tak płacisz te ciężko zarobione 13 zł a oni traktują Cie normalnie bez szacunku. Chlopie rezygnuj nawet się nie zastanawiaj.

ocenił(a) serial na 3
Chomik_88_

z tego co pamietam to chyba 52, ale nie ważne.. bardziej się zastanawiam czy nie zmienić na HBO.. tylko tam podobno jest gorsza jakość..

ocenił(a) serial na 6
Jan_Li

To fakt ale tez nie jest drogo. 52 ale na 4 wychodzi 13 zł.

Jan_Li

Polacy? Polskie kino upadlo po dniu swira... polska kinomatografia lezy i kwiczy.

ZnafcajeBajek

Ty sie znasz.Tyle ze wiekszosc ludzi ma inne opinie.Film nie jest wybitny ale spokojnie 6 sie nalezy .