PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108352
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

:))

użytkownik usunięty

Chcielibyście czasem żeby Plotkara jeszcze leciała ? : )
Czasami mi brakuje tego serialu, choć od ostatnich sezonów robił się nudny :)
A może pełnometrażowy film ?
Tylko jaka fabuła, kiedy znamy już Plotkarę :)

ocenił(a) serial na 9

Ja bym chciała, myślę o tym czy nie obejrzeć nawet jeszcze raz od początku, ale właśnie te pierwsze sezony :)
Chętnie bym obejrzała pełnometrażowy film gdyby wymyślili coś ciekawego, ale przypuszczam, że na pewno nie bedzie :)

użytkownik usunięty
kindzia160294

rez zastanawialam sie czy nie ogladac od poczatku, ale w moim przyadku bedzie to strata czasu xd :) a filmu na pewno nie zrobia :)

ocenił(a) serial na 9

Na pewno :D. No wiem, że to strata czasu, jeszcze jak ja oglądam inne seriale, teraz jestem na "pogoda na miłość" :D A Ty coś oglądasz?

użytkownik usunięty
kindzia160294

No dużo tego :
-Kości
-Supernatural
-Pamiętniki Wampirów
-Pretty Little Liars
-Originals
A oglądałam:
-CSI Miami
-Plotkara
-Dexter
-Once Upon a time
-Czysta krew
-Wzór

ocenił(a) serial na 9

Ja oglądałam Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście, Plotkarę, Dr. Housa itp. Teraz oglądam Glee (na bieżąco), Słodkie kłamstewka (na bieżąco), Ravenswood (na bieżąco), Pogodę na miłość nie długo skończę i myślę co następne :)

użytkownik usunięty
kindzia160294

to ja zapomniałam dodać bo tez oglądałam dr house'a i gotowe na wszystko xd

ocenił(a) serial na 9

Moim zdaniem mogli by zrobic film pelnometrazowy i wyjasnic nam co sie.dzialo w tych 5 latach miedzy slubem Chair a slubem Dareny :)))

użytkownik usunięty
rachel20

to by ylo ciekawe, ale tylko tak na marginesie powem ze slub chair byl spodziewany i wgl od pierwszego sezonu bylam pewa ze to bedzie para taka pewna. ale slub seleny i dana to byla przesad,a nie lubialm ani jej ani jego, ale to nie chodzi o to, dan powedzial serenie ze jej nie cche kiedy tak powedizla mu ze go kocha, i dla mnie bylo zalosne to ze wzieli slub : ) pownni sobie odpuscic ich :)

ocenił(a) serial na 10
rachel20

Oo, dobry pomysł z tym pełnometrażowym filmem o tym, co się działo przez te 5 lat. Chętnie obejrzałabym:)

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

ja już chyba z 4 razy oglądałam całą serię "Plotkary" i "Jeziora marzeń". Uwielbiam te seriale. Te rozbudowane dialogi i problemy które zwykli ludzie rozwiązują od razu u nich nabierają niewyobrażalnej skali. Ale każdy by chyba tak chciał <3

Serial był świetny przez pierwsze 3 sezony, ale potem zrobili z niego drugą modę na sukces. Każdy z każdym i tak dalej. Zakończenie też nie było do końca przemyślane. Widać, że nie od początku Dan był w ich założeniach tytułową plotkarą. Jest wiele nieścisłości w tej sferze, widać, że chcieli zaskoczyć widzów i chyba tylko to udało im się w jakiś sposób zrobić.

użytkownik usunięty
MissChristie

Dana na początku (ok 2 seozny) nawet lubiłam później tak w 3 eoznie go trawiłam jeszce , a po 3 to znienawidziłam jego postać, Stał się egoistą i barrrdzo mnie denerwował, i ta jego "sława" z ksiażką! porażka, był taki spoko i zwykły, i nie mopge pojac tego jak wlasnie taki zwykle chlopak mogl byc plotkarą i zajmowac sie tymi debilstwami i jak nie patrzac psuc zycie kazdemu "przyjacielowi" o ile mozna to tak nazwac,,, bo niby chcial cos pokazac ze on tez moze byc waznt, zenada, ! xd

użytkownik usunięty
MissChristie

PS> a tak wgl to po tym jak mu te jeo glupie wlosny urosly, to zaczelam na niego mowic baranek. ale mowie Ci TAK mnie wneriwał że masakra, jz nawe rozpieeszcona B mnie nie denerwowała tak jak on ! :D

No właśnie nie rozumiem jak po tym wszystkim co zrobił Serenie i jej przyjaciołom mógł się z nią później ożenić.W ogóle to wszystko się za przeproszeniem kupy nie trzyma ;) Najpierw po uszy zakochany w Blair, a parę odcinków później nagle przypomina sobie, że kocha jej najlepszą przyjaciółkę.

użytkownik usunięty
MissChristie

no dokladnie to bylo takie zaosne jednym slowem, wgl dan danem, ale jak serena mogla za takiego czlowieka wyść?!

użytkownik usunięty

dwulicow, bo byl plotkarą, a po za tym niby kochal blair, a wgl ta przyjazn B i S to tez taka nie przyjazn. :]

ocenił(a) serial na 10
MissChristie

To, ze się z nią ożenił się trzyma kupy .. bo pokazuje dalej jaka Serena była naiwna.. ona by uwierzyła każdemu że ją kocha .. wystarczyło pare komplementów.

ocenił(a) serial na 10

Mnie bardzo brakuje Plotkary...:(
Często gdy mam wolny czas w weekend to oglądam sobie losowo wybrany odcinek, żeby sobie tak przypomnieć i powspominać jaki to super serial. Niestety, uważam, że nie ma sensu oglądać całej serii od początku gdy wiem już wszystko, to nie będą już takie emocje, ale losowy odcinek to fajna sprawa, polecam! :)

użytkownik usunięty
yolo17

no fajny, fajny, mam takie swoje ulubione, oczywiscie takie, w ktorych dzieje się coś miedz Chair :)

ocenił(a) serial na 10

Też mi brakuje Plotkary, chociaż teraz jest od poniedziałku do piątku na AXN o 17 piąty sezon. Bardzo chciałabym aby powstał ten film, ale pewnie nie mamy na co liczyć niestety, zostaje oglądanie starych odcinków i najlepsze momenty z Blair i Chuckiem. *___*

ocenił(a) serial na 9
ladybass

Widzę, że wszyscy najbardziej pokochali Blair i Chucka, i za Nimi najbardziej tęsknimy :).

użytkownik usunięty
kindzia160294

no ba :D były momenty takie, że dramaty były na silę wymyślane ale i tak ich naj lubiłam :)