Nie. Jeśli Plotkara by się nie skończyła tylko nadal ciągnęła, to odcinki byłyby nudne, bardziej zawiłe i robione na siłe. Zobaczmy na 5 sezon, który był o wiele gorszy od poprzednich.
Jeśli miałoby się to ciągnąć dalej z takim poziomem to także nie, ale ostatnio oglądałam na yt urywki pierwszych serii i aż się uśmiechnełam, bo pamiętam jak odkryłam ten serial, to akyrat się zakończyła 2 seria, 2 pierwsze sezony widziałam chyba ze 3 razy, bo były genialne.
Ja myślę, ze jakby się wysilili to dałoby radę jeszcze ciekawe wątki zrobić. Uparli się na ożywienie tego Barta i to wszystko zepsuło. Niepotrzebnie urwali też wątek studiów.
ja tęsknie za plotkarą z 1 , 2 i 3 sezonu. nie akceptuję faktu,że Dan był GG. Jak dla mnie plotkara to no name i tak już pozostanie, takie jest moje zakończenie serialu. 4, 5 i 6 sezon to absurd
związek Dana i Blair, powrót Barta do żywych, a potem zabójstwo Chucka , które uszło bez konsekwencji, oraz w finale związek Lily i Williama zamiast Lily i Rufusa, którzy byli przecież dla siebie stworzeni. można by wymieniać i wymieniać...
z tym się zgadzam... Związek Dana i Blair oraz Lilly i Williama to największe porażki tego serialu, ale skończyło się tak jak chcialłam od początku Dan i Serena, Blair i Chuck, reszta mnie nie interere :D:D:D
ja tam mam swoje zakończenie. Plotkara-nieznana dziewczyna, Lily i Rufus razem, Blair i Chuck oczywiście też no i S and Dan. chociaż szkoda mi Nate że został sam.
Jak napisałam, dla mnie GG skończyła się na 3 sezonie
Mi się tam podobał caly serial, ale mogli usunąc wątek z Louisem :P czyli 4,5 sezon
ale jednak wróciła w finałowym odcinku więc na siłę mogli go z nią złączyć. po prostu nie znaleźli mu odpowiedniej dziewczyny i zastał sam, lepiej sam niż z byle kim (mówię tu o Sage)
z plotek jakie sa mi znane wiem, ze taylor chciala wrocic na caly finalowy sezon ale producenci sie nie zgodzili. chyba producenci.. nie mam sto procentowej pewnosci
nie sądzę. ona całkowicie odsunęła się od serialu bo chciała się zająć karierą muzyczna.
Bardzo, najlepszy serial ever <3 wgl to zastanawiam sie czy w wakacje nie obejrzeć wszystkiego jednym ciągiem po raz kolejny xD
Strasznie z atym tesknie.W dodatku 90210 też się skończyło;( Teraz oglądam Slodkie Kłamstewka.Polecam(:
Ja strasznie tęsknię. Zaczęłam znowu oglądać i nic dla mnie nie jest w stanie zastąpić GG...
Ja też, tęsknię i to bardzoo.. Jest tylko jedna Plotkara i jak już na górze pisali nikt jej nie zastąpi. Amen
oglądam już wiele seriali jednak bardzo bardzo mi jej brakuje ; /
fajnie by było, gdyby zostały nakręcone nowe odcinki :) ale z drugiej strony, to nie wiem co by mogło się w nich dziać :)
ja tez tesknie, ale tak jak ktos juz wyzej napisal- za plotkara z 1,2 i 3 sezonu! to byl poziom, mega serial! a pozniej tylko tendencja spadkowa :/
szkoda ,że już nie ma ale z drugiej strony to już powoli stawało się nudne i naciągane.