PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108186
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak wam się podobał? Myślałam, że to będzie głównie odcinek o małej Dżej, ale na szczęście oprócz niej było także pełno Blair i Chucka. Poczatek z fantazjami B. świetny ^^ Już myślałam, że coś tegest ;P Ale na końcu się popłakałam. Bez sensu całe zakończenie...
PS. A Nate i Jenny to jakaś bzdura. Nie pasują do siebie.

ocenił(a) serial na 7
risk

może akurat N. i little J. ciekawy wątek.
Chuck i Blair nieco mnie już denerwują, ale Chuck miał rację. rzeczywiście nie wyobrażam sobie Blair i Chucka jako słodkiej parki, chociaż widac że na swój sposób się kochają.

końcówke powtarzam sobie cały dzień, scene z J. i N. poryczałam sie kilak razy.. pozatym piosenka Turin Brakes - Dark On Fire, fajna nutka.

-ok you're not my father and you're not my brother so why do you care so much?!
-because..

ale w zapowiedzi 9 odcinka wyraźnie widac że D. wkurzy się na N. wydaje mi się że moze chodzić o J. ale to tylko moje przypuszczenia.

malww

N i J może faktycznie są ciekawym wątkiem, ale nie lubie Jenny, więc może dlatego mi nie odpowiadają jej związki ;P Zresztą zawsze chciałam, żeby S była z N. ;]
No i ja także sobie nie wyobrażam Blair i Chucka, ale chciałabym, żeby byli razem (ostatni pocałunek, podanie dłoni, wyjście.. śliczne..)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
risk

Jenny z odcinka na odcinek jest coraz gorsza a jej postępowanie jest coraz bardziej żałośniejsze. Skoro ma wszytko ustawione to zaraz musi to spieprzyć i to słuchając kogoś kogo przed chwilą spotkała. Tak sie wykłócała o prace u matki Blair i teraz ją rzuciła. Co za totalny bezsens. Niech lepiej wyślą ja wreszcie do tej szkoły z internatem i zniknie nam z oczu na jakiś czas. W ogóle Rufus i Dan tez mnie strasznie wnerwiają w drugim sezonie (bo w pierwszym byli ok i nawet jenny dala sie lubic oczywiscie dopoki nie doszlo do tego numeru z sukienka od valentina a dan nie zerwal z serena) i najlepiej by było jakby cała rodzina Humpfreyow znikła z pola widzenia. Razem z vanessą bo te jej nie zrozumienie dla świata Blair i jej zasad jest naprawdę irytujące. Jakby za wszelką cene starła sie być aniołkiem. Zal. Za to zdecydowanie powinno byc o wiele wiecej Blair i Chucka.

risk

W scenie pierwszej najlepsze było co powiedziała do Blair jej Dorota " Don't forget- God always watching, miss Blair. "
Ostatnia scena podobała mi się nawet kilka razy przewijałam, chociaż nie przepadam za Jenny, i nie za bardzo pasuje mi do Nate'a ale okaże się co z tego wyjdzie. W zapowiedzi widać, że Danowi nie podoba się ten związek, po tym co powiedział do N "What are you doing in my 15 old year sister(...)"

ocenił(a) serial na 7
blumarine

http://www.youtube.com/watch?v=5Zv0Rf7kjvY&feature=related

oglądałam tą zapowiedź chyba z piętnaście razy i wsłuchiwałam się jak mogłam ale nie dosłyszałam żeby D powiedział do N "What are you doing in my 15 old year sister" ^_^ zresztą whatever.

malww

on to powiedział w drugim, rozszerzonym promo

malww

http://www.youtube.com/watch?v=3VPPnq8_BAA

0:17

ocenił(a) serial na 8
blumarine

jeszcze nie ogladałam odcinka ale przejechałam sobie na kilka momentów. Jakoś wiedziałam, że Gł** Jenny będzie z Natem tylko czekałam kiedy:D w końcu może polubie jej gre ale chyba w to wątpie. Macie "literki" do odcinka?

ocenił(a) serial na 8
tomorrow_can_wait

ale promo nie zawsze pokazuje co będzie w odcinku tylko tak montuja aby wieksza liczbe ludzi przyciagnac do tv. Pozatym pierwszy raz spodobał mi sie nate

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Mam napisy. Jak ktoś chce to pisać na paulabdg1@wp.pl.

ocenił(a) serial na 7
tomorrow_can_wait

aa. mam dokładnie to samo, tez nigdy jakoś specjalnie mi sie Nate nie podobał ale teraz jak pocałował się z małą Jenny.. ^^
btw. tak, napisy sa juz na napisy.info

ocenił(a) serial na 10
risk

A ja właśnie cały czas miałam nadzieje, że Nate będzie z Jenny pomimo, że się na to nie zapowiadało :) Świetny odcinek, i może dobrze, że między Chuckiem i Blair bedzie dalej tak jak jest.

Seeniorita

jeden spoiler głosi ze jenny ma byc niby z natem w ciazy ale nie wiaodmo czy to prawda czy to zwykła plota

ocenił(a) serial na 8
katie_17

ta pewnie i urodza blizniaki. Nate jakoś szybko się odkochał bo nie dawno gadał ze chce być z V.

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

A ja tam się cieszę, że bęedziemy mogli oglądać romansik małej J i N. Już w pierwszym sezonie miałam na to nadzieję no i się doczekałam. A jesli chodzi o Blair i Chucka to mam nadzieję, że im sie ułoży, choć fakt nie wyobrażam ich sobie jako taką słodką tradycyjną parę

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Dla mnie główną atrakcją było oglądanie gierek Blair i Chucka. Oczywiście są jeszcze inni bohaterowie ale Blair i Chuck razem? Raczej to nie przejdzie. Będą pewnie jakieś krótkie epizody o tym że się kochają, ale oni są stworzeni do uprzykrzania sobie życia. sobie życia. I właśnie to lubią. Chociaż możliwe, że będziemy świadkami nagłej przemiany bohaterów w co szczerze wątpię. Serial wtedy nie byłby taki sam
Pozdrawiam wszystkich fanów Gossip Girl

ocenił(a) serial na 6
tomorrow_can_wait

Nie in tylko with, bo on nie był w Jenny:P

Szczerze, to dla mnie Chuck po prostu ciagle boi sie zaangażowac, a to wszystko to tak trochę wymówki, nie sądzicie?

Callisto

B&C ich pocałunek na końcu był dla mnie ich najpiękniejszym. i ten motyw z B. jak do końca trzymała rękę C.. <3333333
C. powiedział coś, co dało mi do myślenia - ja również nie wyobrażam sobie jego i B. chodzących do kina i trzymających się za łapki.. bez sensu.
Więc chyba inaczej być nie mogło.
Jenny już totalnie odbija...i wygląda okropnie... Niech odejdzie od Elenor i wraca najlepiej do szkoły.
Serena&Dan&Aaron- bez oh i ah, ale fajnie.