PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Więc jak wam się podobał?
Ja osobiście ubolewam ponownie nad brakiem scen B. i C., ale zwiastun 2x12 przywrócił mi nadzieję ;]
Cieszę się, że Chuck i Nate się pogodzili, bo jednak ich przyjaźń była prawdziwa. Podejrzewam, że Vanessa będzie jeszcze z N., a szkoda, bo wolałabym, żeby Nate był z Sereną. Aarona nie lubię, bo mimo, że jest dość specyficzny to ma jakąś dziwną aurę.
Bart kombinuje. AGAIN.
A Jenny wróciła do domu i zmyła w końcu ten okropny makijaż! ;]
Ogólnie średnio. Końcowe sceny B. z ojcem strasznie mi się podobały.

ocenił(a) serial na 10
risk

Aaron jakoś w ogóle mi nie pasuje do serialu. Nareszcie powróciła "stara" Jenny. Związek ( o ile można to tak nazwać) V i N od początku mi się nie podobał. Już miałam nadzieję, że się rozeszli na zawsze, a tu psikus... :/
A ten moment z B i Romanem, taki rodzinny, przepełniony radością. Świetny.

risk

Aaron jest taki wnerwiając... już na sam jego widok mnie szlag trafia. On nie pasuje za nic w świecie do sereny! Serena powinna byc z danem. To było miłe dla oka popatrzeć jak to uczcie rozwija sie przez tyle odcinków. A z Aaronem to wszystko sie dzieje za szybko i nie ma takiej magi. Zal ze Jenny wrocila do domu i z tego co slychac ponownie wroci do szkoly. A szkoda bo moglaby zrobic kariere w swiecie mody. Ten watek naprawde nie byl zly. W kazdym badz razie lepszy niz jenny kradnaca sukienki od valentina. Tak, watek z rodzina Blair jak najbardziej w porządku. No i dobrze ze wreszcie ojca nate'a zamkneli. A co do vanessy to powinni ja gdzies wyslac. jest wkurzajaca z każdym odcinkiem coraz bardziej. Nate z Jenny to naprawde itneresujace polaczenie, o wiele lepsze niż z vanessą. Vanessa jest zdecydowanie zbyt szlachetna.

ocenił(a) serial na 10
katie_17

Vanessa zbyt szlachetna? nie powiedziałabym po tym co widziellismy w ostatnim odcinku. Krasc list od Nate? do tego nawet S. by sie nie posuneła. Choć z poczatku postac Jenny byla irytujaca polubilam ją troche po tym pocałunku z Natem i wolałabym zeby to oni byli razem. Zwiastun 12 odcinka chyba zostanie moim ulubionym:D zapowiada sie naprawde swietny odcinek.

DIANA_2

o tak jeden wybryk faktycznie oznacza że nie jest szlachetna. Serena mzoe by tego nie zrobiła ale Blair czy Chuck to na pewno. A to jak spieprzyła cała sprawę z Marcusem i Blair. Zachowała się jak świętoszka totalnie nie rozumiejąca zasad świata Blair. Albo to z tym filmem w pierwszym sezonie. Mogłaby to jakoś wykorzystać a nie oddawać Blair. Dlatego ja najmniej lubię i mnie wnerwia.

ocenił(a) serial na 7
katie_17

ekhm, czy ja dobrze wywnioskowałam ze zwiastuna. nastepny odcinek dopiero za dwa tygodnie -_- ?

akcja z listem, straszna. jeżeli już przeczytała mogła przynjamnije odłożyć na miejsce^^

ocenił(a) serial na 7
malww

czy też ze 'zwiastunu', niewiem jak się to odmienia.;)

malww

niestety tak musimy czekać dwa tygodnie :/

ocenił(a) serial na 10
malww

to chyba z powodu przerwy świątecznej (prawdziwy Dzień Dziękczynienia)

lily1991

Generalnie odcinek spoko. Jenny w koncu wrocila do domu, wiec spoko...Fajny motyw z Blair i jej tata :) Z Nate'm spoko tez wszystko...Jedyne co mnie wkurza - Nie cierpie Vanessy. Od samego poczatku, irytuje mnie, wkurza, przyprawia o drgawki;/ No i dzis mnie tez wkurzyla z tym listem. Gluuuupia! :|
wrr...
Aaron...hmm...nie wiem, niby nic do niego nie mam, ale zupelnie do S nie pasuje i nie wiem w ogole po co ten watek jest ciagniety ;/ Nie ma miedzy nimi za grosz chemii! Jak Dan go nazwal dzis 'chlopakiem S', to jakos to dziwnie brzmialo...Nieee nie podoba mi sie watek z Aaronem, mimo ze on sam jest dla mnie neutralny. Niech se bedzie, ale niech nie przyjmuje zadnej waznej roli w zyciu bohaterow;| :p
ale mam wymagania.

A Vanesse to na ksiezyc wyslac...:/

ocenił(a) serial na 8
risk

a może mi ktoś powiedzieć skąd ściągnąć napisy do tego odcinka?

gabi1810

są już na napi projekt :)

Tak samo - nie lubię Venessy ! Przez cały serial nie było chyba ani jednej sceny, w której bym ją polubiła.

ocenił(a) serial na 10
gabi1810

ja przyznaje sie ze jeszcze nie ogladalam bo nie mam napisow. jesli macie to mozecie podac mi link albo wyslac na adriannabamberska@wp.pl. prosze!!
jesli chodzi o 12 to zwiastun jest super. podobno w tym odcinku ma umrzec ojciec chucka.

xoxogg

z zwiastuna idzie wywnioskować ze zginie w wypadku

katie_17

Ej ludzie, fajnie, ale piszcie, ze prawdopodobny spoiler...:/
Nie obchodzi mnie co w kolejnym odcinku bedzie...To temat o 11 a nie 12 odc!! :/
I teraz ch*j :|

risk

odcinek nie był zły, ale tez nie był porywający
tez sie ciesze ze N i C sie pogodzili, najwyzsza pora, bo przeciez chuck mu nic nie zrobil a Nate nie mial powodow zeby tak zle traktowac chucka, zreszta nie rozumialam tego dalczego N byl zły na Chucka, bo jesli o to co zrobil danowi to przeciez to nie tyczyło sie Nate, a N znał C i wiedzial jaki on jest, wiec to bylo glupie gniewac sie o to jak C traktuje innych, a wczesniej mu jakos to nie przeszkadzalo?!
co do Jenny...myslałam ze dluzej jej zajmie powrot do domu, ale dobrze ze wrocila bo ta jej kariera w swiecie mody bylaby nierealna- W TAK MLODYM WIEKU BEZ ZADNEGO WYKSZTALCENIA?!
co do Vanessy-nigdy jej nie lubialam i ona tez robi wszystko zeby tak pozostało!!to co zrobila Jenny to było chamskie i głupie bo przeciez to sie kiedys wyda i wtedy nie tylko straci chlopaka ale i przyjaciolkę!!!(chyba jedyną jaką ma:p)
co do Aarona-moze byc ale jakos ten aktor mnie nie przekonuje, ale sam wątek jest ciekawy i co najwazniejsze S nie jest z Danem chociaz tyle:P w ogole to S powinna częsciej zmieniac partnerów:))
w całym odcinku to (jak zawsze) najbardziej podobała mi sie B (uwielbiam ją) i Dorota, w ogóle świetna jest ta aktorka co gra Dorote i fajny duecik tworzy z Leighton:)))

chloe111_2

Aaron i Vanessa pasują mi do siebie te postacie. Jeszcze mogli by się pojawiać co 5 odc tylko nie za dużo. A jeśli nie tak to ja bym aarona out ba Vanesse mogę znieść. A ja z kolei Natea polubiłam po akcji z Jenny. Mam nadzięję że jej przygoda z modą się nie zakończy. Z Blair wszystko ok. Zdziwiło mnie to: 'Wrócę jeśli Jenny też wróci.' W poprzednim odcinku przejaw dobrych uczuć Chucka a teraz Blair. Co jest? SerenA jest postacią taką której ani nie lubie ani ją lubie. Może być z kimkolwiek.

LUDZIE !! przestancie spoilerować. Jak musicie, to zakładajcie oddzielne tematy. Jak piszemy o 11 to o 11 i tylko o 11 a nie o 12 ! ZAPAMIĘTAĆ !!