Podobał mi się:D Sceny Chuck and Blair - fajne w końcu coś się zaczyna między nimi dziać a nie nuda ;p
Odcinek dość dobry. Mam nadzieję że Serena skończy już z tym całym Carterem i wróci do Dana bo brakuje mi ich. Sceny CB całkiem całkiem :)
boskie sceny Chuck i Blair ;D szczegolnie jak Serena wykupila im zdjecie na aukcji. wkurzylo mnie, ze Scott nie powiedzialm w koncu ze jest synem Rufusa i Lily. I ze wyjechal. I Georgina cos knuje znow :/ ogolnie spoko:)
tak, mnie też wkurzyło, że Scott wyjechał, nie mówiąc kim jest. B&C - bezbłędni:) Scena z S, B i C i obrazem była świetna...:) no i nie mogę się doczekać intrygi Georgie:)
łaaaa! mi się podobał wątek ze Scottem :3 i reakcja Blair,która przyłapała Dana i Georginę w pokoju :giggle:
Mnie wkurza dziewczyna Nate'a (on sam też) Ani ona ładna ani ciekawa. Jak już przyjechali na tą aukcję to mogli by pokazać Nata z innymi bohaterami. I szkoda że tak mało Jenny.
Ciekawa jestem, ile razy trzeba będzie jeszcze to podawać.
W każdym prawie wątku o tym jest...
Jak komuś na czymś bardzo zależy, szuka tego sam.
hmm jakoś do mnie nie trafił ten odcinek. zdenerwował mnie Scott swoim zachowaniem, ale czuję, że jeszcze się pojawi i powie prawdę albo wszystko się wyda przez G. sceny B&C świetne, takich ich lubię. nawet Serena mnie nie drażniła. za mało nowej królowej!
Mnie też Scott denerwował jakoś jego postać mi do tego serialu nie pasuje, on taki grzeczny, ułożony w porówaniu do innych bohaterów;) Oczywiście Georgina świetna i mam nadzieję, że nieźle zamiesza szczególnie w sprawie Blair i Chuck - uwielbiam ich ale mogliby się pokłócić chociaż na cały jeden odcinek :DD. Serena taka jakaś fajniejsza niż ostatnio ;>> Ciekawa jestem o co chodzi z Carterem i nową dziewczyną Nataniela ;]
A ja bym chciała S i C razem;]] fajna bylaby z nich para... z D to juz skonczony rozdzial nie ma co odgrzewac starych flaków;p B&C mistrzostwo swiata:D:D scena z kradzieza butów mocna:D:D a co do Scotta to mysle ze keidys ktos sie wygada i prawda wyjdzie na jaw;]]
A tak przy okazji, nie wiecie kiedy i czy wogle pojawi się Hilary Duff? Tyle słyszałam, że ma byc niby współlokatorką V, ale póki co jej nie było.
Też mi się tak wydaje. Albo znając jej zagrywki, będzie żądała czegoś w zamian za to, że nic nie powie.
Blokują ze względu na linki.
A szkoda... Bardziej by się przydało ze względu na powtarzanie się pytań.
Ale które: bez sensu blokować linki? Może, żeby reklamy nie robić, czy coś, nie mam pojęcia, ale jak jest taki regulamin to no. Tylko szkoda, ze ludzie nigdy się do regulaminu nie stosują i to nie tylko pod tym względem ; o
BC bezbłędni totalnie, scena gdy B przychodzi do C w samej bieliźnie praktycznie A Chuck mówi, że teraz musi się skupić... Bezbłedna (te jego wielkie oczy, gdy mówił I must keep my focus :)
A Hillary ma byc z Danem
Nie poniedziałki chyba, tylko na pewno ; o
Bez potrzeby tam gdzieś ktoś wyżej powiedział, że Hilary będzie z Danem... Nie lubię wiedzieć naprzód ; p A wgl, co do Dana, to mnie wkurza. Czy on teraz z KAŻDĄ musi kręcić?!
Jak Wy chcecie, żeby Serena była z Danem znowu?!
No błagam, oni byli nudni jak flaki z olejem.
Mnie się podoba para Serena i Carter (Nie napiszę S&C, bo jeszcze pomyślicie, że mi chodzi o Chucka xD), ale cholera teraz znowu ta głupia laska Nate'a namiesza. Wgl Nata i ją powinni ogarnąć, nie lubię ich xD
Wgl, dopiero dziś obejrzałam to, normalnie nie mam czasu, dopiero łikend tak o.o
Denerwuje mnie to, że Scott się skończył, podobał mi się xD Ale bez potrzeby znowu skłamał. Prawda, fakt, na bank wyjdzie na jaw i obojętnie kto to powie, będzie źle. No i ucieka no. Ja rozumeim, że to dlatego, że kocha swoich przybranych rodziców, bo to oni przez całe życie obdarzyli go miłością. I to jest to, że znowu nie wszystko jest powiedziane, on nawet nie wiedział, że Rufus o nim nie wiedział, i nooo, ziaa. A swoją drogą, że Rufus, taki dobry tatuś nie zczaił, że Scott nie powinien mieć zajęć? A no i niech on już wróci. Nawet Vanessę przy nim polubiłam xD
W tym serialu zmieniają się postacie, które lubię i te, które nie. Podoba mi się to w tym. : )
mammocno92:
Dan jest feee i w ogóle mógłby obciąć włosy nigdy w więcej z S!
ta para nigdy mi się nie podobała też kibicuje C.
Nat też mi się nie podoba już a byłam zachwycona w drugiej serii.
a najbardziej z 3 serii wkurza mnie G po co ona tam? ;<
Pewnie po to co zwykle, zrobi niezle zamieszanie :) A biedna się w Danie zakochała i jej nie wyszło no... Jaka szkoda :)
No no ja mówie, że się biedaczka zakochała. A jej nie wyszło nic z Danem bo ją odrzucił już praktycznie. Przecież nie miała by ich wspólnego zdjęcia na pulupicie gdyby tak nie było. Dlatego też snuje już intryge jak mu zycie upkrzyczyc...
Ej, a może wcale nie, może romans z Danem to też był pkt z serii "jak rozwścieczyć Blair"?! xD Może chciała ją doprowadzić do szaleństwa tym, że Dan u nich w pokoju, bo wie, że Blair go nie znosi xD
myślę, że Danem do zemsty się nie posunie.
chociaż mnie jeszcze ciekawi czemu w takim razie odzyskała pieniądze no cóż pozostaje czekać na kolejne odcinki ;]
Wreszcie coś dzieje się u Chucka i Blair! Tylko dla nich oglądam ten serial i muszę przyznać, ze długo na to czekałam :):) Jak dla mnie to Serena może robić co chce, bo jej związek z Danem był tak mdły, ze aż na wymioty zbierało. Masakra
A jak dla mnie to za mało Chair! ;p Uwielbiam ich, ale brakuje mi czegoś w ich związku. I wcale nie chodzi mi o to, że są nudni (Broń Boże!) jednak Chuck stracił coś ze swojego stylu 'wieczny chłopiec'. Cały czas work, work, work.
Serena w tym sezonie widzi mi się tylko z Carterem ;p Zresztą on jest słodki i niegrzeczny, za co go ubóstwiam ^^ I S przy nim wydaje się być bardziej ogarnięta.
Dan to mi jakoś tak obojętnie jest.. Nate tak samo. Jakoś nigdy go nie lubiłam, a najbardziej mnie drażnił jak w 2 sezonie, odrodziła się jego miłość do Blair.. Wrrr..
A co do Georgi to jej postać mi się podoba xD Dzięki niej przynajmniej jest jakaś rozrywka ;p To ona wymyśliła intrygę żeby skłócić Chair i było w tym coś fajnego. Oczywiście czasami mnie drażni, ale lubię patrzeć na jej porażki ;p
Szkoda mi, że Scoot odszedł, akurat w momencie jak zaczął mi się podobać.
myślę, że Scott jeszcze się pojawi i nas zaskoczy ;] mógłby być V ładna para. zgadzam się z tobą co do Chuck'a stracił to coś ale myślę, że to też tylko kwestia czasu ;] pozostaje nam czekać na kolejne odcinki ;]
Mam nadzieję, że Scott wróci i jeszcze narozrabia xD Swoją drogą rozśmieszyło mnie trochę stwierdzenie Dana, że Scott to jego psychofan xD haha ;D
Bo nie dość, że Dan musi być z każdą, to jeszcze myśli co to nie on, przecież on jest takim genialnym pisarzem, ma tyle wielbicielek i -cieli, w tym iluż prześladowców, aż strach >.< Czubek, wkurza mnie ;d
ja dziś oglądałam 4 odcinek nie chcę wam go opowiadać ale Scott mnie wk... xD może niedosłownie zresztą obejrzycie to przypuszczam że podzielicie moje zdanie ;p a co to Dana to nie wiem po co robią z niego takiego lovelasa ;< Janny też mi się w 4 odcinku podobała ;]
Serial zszedł na psy!
Blair chcąca zostać królową Uniwersytetu, może i ten wątek miał prawo bytu w małej szkole ale nie na wyższej uczelni. Z reguły studenci nie przepadają za bogata wymalowaną lalą, która się nad wszystkimi wywyższa!
Scenarzyści mogli się bardziej postarać z wątkiem szukania pracy przez Serenę, gówniarę po liceum co najwyżej mogli umieścić w restauracji jako kelnerkę tudzież na zmywaku:) Ona oczywiście od razu weszła w świat PR-owców!
Im dalej tym gorzej! Amen