PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czy myślicie, że C. & B. przetrwają TO co zrobił Chuck...? Dlaczego on to zrobił! Uoooch... Przezcież mogli razem coś wymyśleć...
Okaże się niedługo;p nie mogę się doczekać nowego odcinka!

xoxo

waniliowo

no własnie to mam na myśli że serena też odkrywała troche ciał, tak jak teraz to robi jenny, a poza tym moda się zmieniła od czasu kiedy to serena miała 16 lat ale ogólnie w serialu większość dziewczyn ma bardziej BLAIRowat styl niż serenowaty...

użytkownik usunięty
Edie_Sedgwick_

Nie tylko J. przeszła przemianę bo C. też .... i jak dla mnie to dużą ...
Bardzo się otworzył na ludzi ...

ocenił(a) serial na 8
ko_alka

Co do przemiany Jenny to chodziło mi o to,że najbardziej się zmieniła pod względem wyglądu.A co do przemiany Chuck'a masz rację.Bardzo się zmienił,jest wogóle innym człowiekiem.

ocenił(a) serial na 7
plistek43

A ja tam się cieszę, że źle się dzieje bo było już za bardzo cukierkowo i kolorowo a to mam prawie w każdym innym serialu, który oglądam. Zaczynało być nudno i monotonnie.
Co do Chucka, nie osądzałabym go aż tak źle , oglądam już Plotkarę dłuuugo i po prostu wydaje mi się, że to być może jest jakaś kolejna zawikłana sytuacja ala Chuck and Blair.
A poza tym niech się dzieje trochę bo w końcu Plotkara może stracić na popularności i zrobi się z niej cukierkowe 90210:)