Vanessa jest moja ukochaną bohaterką a ku mojemu ogromnemu zdziwieniu w żadnym zwiastunie i na żadnej oficjalnej stronie Gg nie mogę znaleźć aktorki która ja zagra!
Wiecie coś na ten temat?
ma cherie, w jakimś nieoficjalnym filmiku na YouTube jako Vanessa była dziewczyna, która grała Janis we Wrednych Dziewczynach. Ale wątpie by zagrała twoją ukochaną Vanessę Marigold Abrams:D
Jak to my mówimy....
You know you love me:P
o ile dobrze pamietam (a nie jestem pewna bo dawno czytalam ta ksiazke)to vanessa pojawila sie w tej serii ksiazek dopiero pozniej, nie byla od semego poczatku, jak blair czy serena. Mozliwe ze jeszcze nie nakrecili scen z nia i dopiero maja taki zamiar:) Nie martw sie vanessa na pewno bedzie:) bo przeciez jakby jej nie bylo to posypalaby sie cala fabula:P
co do tego, że będzie, to nie ma wątpliwości, bo inaczej Plotkara nie byłaby Plotkarą bez naszej cudownie ogolonej młodej reżyserki...... Pytanie tylko: kto ją zagra!? Jakoś nie widzę na razie aktorki, która spełniłaby te wymogi... No, może z fryzury Brit teraz przypomina Vanessę, ale już samo porównywanie V z tym czymś hańbi jej honor i niechęć do różowego:P
nie jestem jakaś wielka fanką tej bohaterki ale tez jestem ciekawa kto ja zagra , dla mnie np wybór Sereny nie bardzo mi sie podoba lubię ta aktorkę ale to co już widziałam w zwiastunie nie bardzo mi sie podobało , to nie była książkowa wesoła Serena , boje sie ze za bardzo zmienią te postać .
a co do Vanessy to polubiłam ja dopiero w 7 i 8 części :)
i tak Blair rządzi !
Blair wymiata:]
Wydaje mi się, ze jednak powinni już znaleźć aktorkę, która grałaby Vanesse... A zresztą... on już ten serial nakręcili, bo za jakieś 30 dni wchodzi na antene! Czyżby w 1 pierwszej serii nie było Vanessy?! To byłaby katstrofa! Cała fabuła by się zawaliła!
Mnie tez nie podoba sie dziewczyna grajaca serene Po 1 to ona jest troche na nia za stara (wiem ze wiek 20lat to najczestrzy wiek aktorow grajacych 16-latkow), ale tak jak aktorka grajaca blair posuje do swojej roli tak ta babka wyglada duzo powazniej, gdzies na 30lat!!!. A poza tym w zwiastunie wydawala sie jakas taka...smutna (w przeciwienstwie do prawdziwej sereny - ona byla wiecznie wesola:P), oprocz tego brakuje jej takiej gracji i wdzieku. To nie jest dziewczyna na ktora (tak jak na serene) zwracalby uwage kazdy chlopak! Jest ladna to prawda, ale nie ma TEGO CZEGOS (mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi:)) Troche sie rozpisalam, ale takie jest moje zdanie. Popsuli mi Serene!!! Mam nadzieje ze tylko w zwiastunach tak jest a w serialu bedzie zupelnie inaczej, bo to bedzie koszmar!!!
"smutna (w przeciwienstwie do prawdziwej sereny - ona byla wiecznie wesola:P), oprocz tego brakuje jej takiej gracji i wdzieku. To nie jest dziewczyna na ktora (tak jak na serene) zwracalby uwage kazdy chlopak! Jest ladna to prawda, ale nie ma TEGO CZEGOS"
dokładnie o to mi chodziło ! to nie była taka lekkoducha Serena dla której wszystko sie ułoży itd CO do Vanessy to nie wiadomo ile książki obejmuje pierwszy sezon (czyli te 13 odcinków ) Poczekamy zobaczymy
z tego co widziałam na zwiastunach to 1 sezon zawiera fragmenty 2 tomu... a tam V już była...
co do Sereny... Jak w książce ona wróciła na UES to ciągle się tylko uśmiechała! Ona emanowała lekkomyślnością i zabawą! Poza tym była nieprzyzwoicie piękna, czego nie można powiedzieć o Blake Lively...
Vanessa nie ejst moją ulubioną postacią ale..bez niej plotkara nie ejst plotkarą ;/ !!
Też własnie zauważyłam że jej nie ma na zwiastunach, że jej nie ma i weśłzma tutak, zeby zobaczyć czy ktoś cos sie .
myśle, że nie ma jej w 1 sezonie. Pojawisię pewnie w drugim (mam nadzieje, że powstanie...) Gdyby była w obsadzie to na pewno by już ją dodali na imdb i byłaby pokazana na zdjęciach...
już wybrano aktorkę i jakie są wasze opinie ?
http://www.imdb.com/name/nm2365442/
hmmmm... ciężko mi cokolwiek powiedzieć na jej temat... nie widzialam jej w żadnym filmie, więc nie wiem jak gra. A po za tym - czy ona obcięła się na łyso do GG? Jeśli tak, to szczerze podziwiam tę dziewczynę...:)
19 września okaże się jak wyszedł nasz serial:D
to jednak Jessica Szohr zagra Vanesse oto jej fotki
http://gossipgirlchat.com/?p=110
hmmm..... jestem ciekawa, jak bedzie grała.... ma dość.... eee... ekscentryczną fryzurę:D choć raczej do tego serialu nie powinna jej mieć:)
! Vanessa sie pojawiła w 6odcinku, który jest już dostepny na torrencie. ALE! Jest mulatką, czy tam czarną, byłą dziewczyną Dana, która wyjechała na rok do rodziców, łamiac serce Dana, ale wróciła ponownie do miasta. I ma długie, kręcone, brązowe włosy!
jaja sobie chyba robią. Vanessa ładniejsza od Sereny. Żarty jakieś, nie plotkara :) widać, ze serial jest baaardzo luźno oparty na książce, zmienili cały jej sens- z powieści o rozpuszczonych nastolatkach, nie mających problemów innych niż te wynikające z ich egoizmu, zrobili jakieś pogmatwanie z poplątaniem...
popieram, gdzie jest film o nastolatkach majacych wszystko co chcą? których największym problemem jest zablokowana złota karta American Express?
A Vanessa?! Przecież, na miłość boską, ona wręcz słynęła ze swej białej jak mleko skóry? Co z niej zrobili?! Kawę latte? I od kiedy V. jest łamaczką serc...?
Bez przesady..Vanessa ejst łądniejsza od Sereny ?
I od keidy Vanessa ma włosy!? Co sie dzieje w tym serialu?!
pilot się nawet zgadzał (tylko E. odstawał), ale dalsze odcinki coraz baaardziej odbiegają od naszej drogiej fabuły! Ah, gdzie ta łysa V., tytułowa Zdzira Dana...? Aż mnie nostalgia łapie....
oho... tak dla wiadomosci to nessa miala wlosy ;) sciela dopiero w 6 czy w 7.. i w olole zal bo w 6 odc. ma zolta bluzke i kolorowe trampki...
wiem, wiem ze miała. W prequelu GG (którego jeszcze w Polsce nie ma) miała dość długie włosy i o ile się nie mylę, była jedną z takich osób pokroju Blair:D Wiecie, że podobno Cecily zaczyna pisać nową serię GG? Tylko to już jie będzie to samo.....
ach, ja niee chce nowej serii GG... :( No bo niby fajnie znowu o B, S, N, D... i tak dalej ale tak jak powiedziałaś, to nie to samo.
P.S. Mieszkasz w stanach, czy gdzieś??
nie mieszkam w stanach:) tak kiedyś przeczytałam na oficjalnej stronie plotkary www.gossipgirl.net ta nowa GG będzie już o całkiem innych ludziach (prawdopodobnie o tych, co wprowadzili się do mieszkania B) Zresztą GG sama powiedziala pod sam koniec 11 tomu, że zostaje. Z O S T A J E! To nie będzie juz ta wspaniala GG...