PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108163
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Zastanawiam się już od dłuższego czasu, jak pomysłodawcom serialu udało się stworzyć te dwie postacie i sprawić by widz je pokochał. Są cwani, zawistni, zadziorni, wredni, kochają intrygi, bycie w centrum uwagi i uprzykrzać innym życie. Ponadto są snobami, którzy obnoszą się ze swoimi pieniędzmi i przywilejami, lubią rządzić, a jednak są najfajniejszymi bohaterami serialu. W innych produkcjach kina czy telewizji wręcz nie znoszę takich postaci, a Ci sprawili, że oglądam ''Plotkare'' przede wszystkim dla nich. Myślałam, że to ze mną jest coś nie tak, ale zauważyłam, że są przez fanów GG najbardziej uwielbiani. To Dan i jego ojciec są takimi wzorcami dobroci, a jednak większość woli B&C. Bez nich byłoby nudnawo ;)

ocenił(a) serial na 8
monixD

Dokładnie, w pełni się z Tobą zgadam :)

monixD

Według mnie nie są najfajniejszymi postaciami, to znaczy Chuck jeszcze jest ok, ale Blair to już nie znoszę.

youhaveamessage

Chucka kocham ponad życie, ale Blair nienawidzę od kiedy zostawiła go dla tego debilnego księcia!

ocenił(a) serial na 7
kamila_294

A ja uwielbiam Blair i nie znoszę Chucka :) W czwartym sezonie jego postać zupełnie się zepsuła...

ocenił(a) serial na 10
Aisha_

Zepsula sie? Jak sie zmienil??

kamila_294

zostawiła go? on raczej nie dał jej szansy bycia razem. spławiał ją, bo bał się miłości i rutyny w związku. Ona go kochała i chciała tylko, aby on wyznał jej co do niej czuje, a ten ciągle ją ranił, więc postanowiła się nie płaszczyść i pokazać mu, ze na nim świat się nie kończy. Tak czy siak kochali się pomimo tych kłamstw i intryg. Dlatego ich tak lubię, bo zawsze sie coś przez nich dzieje. Osobiście mam dość tych cukierkowatych par w róznych filmach czy serialach, które są nudne, po jakimś czasie się zdradzają, wybaczają sobie i są szczęsliwi do końca życia. W GG ta para wprowadza pikanterie, a do tego są słodcy i śmieszni ;). To moje zdanie, oczywiście możesz mieć inne

monixD

uups, Tobie chyba o innego księcia chodzi. Ja jestem dopiero w połowie 3 sezonu, ale własnie gdzieś doczytałam, że Blair może być z jakimś księciem w ciązy. Mnie chodziło o tego z drugiego sezonu. Tak czy siak i tak będą razem.

monixD

Tak ja już jestem w 5! I mam nadzieje, że i tak w końcu będą razem!

ocenił(a) serial na 10
kamila_294

W ktorym sezonie blair jest z tym ksieciem??