PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108391
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

i nic nie trzeba dodawać.
Mogłabym być jego wazonem w pokoju ;d

ocenił(a) serial na 10
appleepie

Chuck i ten jego koci wzrok ;d
MRU <3

ladyyS

Niezaprzeczalnie jest najniesamowitszy <3

ocenił(a) serial na 9
appleepie

ale i tak uwazam ze w I sezonie był przystojniejszy: ciutkę chudszy i z krótszymi włosami.
ale mimika nadal powala.

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

a ja jego lozkiemm !!
hm lubie takie postacieeee kreca nie niegrzeczni chlopcy ale ja dpiero zaczynam 1 sezon ;))

appleepie

Rozwalił mnie tekst o wazonie.
+ jestem tego samego zdania, co koleżanka zaraz wyżej.

ocenił(a) serial na 8
mammocno92

Też się pod wami podpisuje ;] Najlepiej mu było w 1 sezonie. Chociaż przyznam, że w 3 też się nieźle prezentuje <33

ocenił(a) serial na 8
appleepie

on ma taką niespotykaną manierę w głosie ;0

ocenił(a) serial na 1
appleepie

tak, on na prawdę jest boski! niesawmowity! cudowny! nie wiem jak go jeszcze nazwać^^

ocenił(a) serial na 10
tricolore

Moim zdaniem super bajerant ^^ Podoba mi się jego charakterek; przebiegły jak nikt! ;D
I poza tym ciacho <3

ocenił(a) serial na 8
Czekoladova

A ja wciąż nie wiem, co Wy wszystkie w nim widzicie, według mnie najbardziej irytująca postać w serialu (gorszy jest tylko Eric). Nate jest o niebo przystojniejszy, nawet Dan ma w sobie więcej uroku :-)

ocenił(a) serial na 1
katherinaaa

o to trzeba zapytać autorki tematu:) co w nim widzi

ocenił(a) serial na 10
appleepie

Jak to w pierwszym sezonie Chuck wyglądał najlepiej?! W trzecim wygląda najnajnjanjanajanjananlepiej! ;)

ocenił(a) serial na 7
appleepie

W książce to taki palant jest. Serial dodaje jego postaci sporo uroku :)

I ten głos!

ocenił(a) serial na 7
Futbolowa

Uwielbiam to jego " I'm Chuck Bass " ....zawsze się rozpływam gdy to mówi.
Głos ma niesamowity, i ta mimika twarzy.
Najbardziej Chucka lubię w serialu. Aa jego związek z Blair jest ekscytujący i nieprzewidywalny. ;)

Chuck The Best !! ;)

ocenił(a) serial na 8
Aneczkaaaaa

No jak to, co widzimy ;) Jest boski, charyzmatyczny,nieprzewidywalny taki 'niespokojny duch' ;] Co prawda Nate jest przystojny, ale Chuck ma w sobie to coś, co przyciąga ^^ Nie wyobrażam sobie tego serialu bez niego.

appleepie

dokładniee. ciesze sie że zaczynają rozwijać jego wątek, barkowało mi go 3 sezonie, jakos tak go zaniedbali :D a tak właściwie to ten serial jest cudowny głównie dzięki jego roli <3

ocenił(a) serial na 8
ash_olka

Też mi go brakowało ;] Dobrze, że wprowadzili nowy wątek z nim, bo przynajmniej będzie można na niego dłużej popatrzeć <33

ocenił(a) serial na 9
pietrusia

tylko mam nadzięję że bedzie Chuckowaty a nie np Danowaty :))) jesli wiecie co mam na myśli

appleepie

Ja chcę być jego poduszką!:)

<za krótki, za krótki, za krótki>

najmniejsza_mii

on jest po prostu boski i nie do opisania słowami ;)
w 12 odcinku trzeciego sezonu, po prostu genialny!
i on z Blair to para doskonała! :D

ocenił(a) serial na 9
monua

uwielbiam Go. <333

chyba nic więcej nie trzeba mówić. ;]

appleepie

Ja wolałabym być poduszką. mrrrrrr. cudooooo poprostu. "I'm chuck bass" i leżę :sex::sex: kocham go.

appleepie

Chuck to jest najcudowniejszy mężczyzna jakiego widziałam :D:D:D W serialu jego postać jest bardzo ciekawa ...zimny drań okazał się dobrym , potrzebującym miłości człowiekiem ...uważam , że jest to najbardziej romantyczny motyw w GG ( w przeciwieństwie do wiecznych romansów idiotki Sereny ...:P ) Mam nadzieję , że tego nie zmienią i Blair i Chuck zostaną razem ..inaczej się wkurzę :) :P

ocenił(a) serial na 10
appleepie

Zastanawiam się co wszystkie dziewczyny w nim widzą...??
Nate gra drętwo ale wygląda znacznie lepiej!
A Chuck zawsze jakoś obojetny mi był, a z wyglądu to kompletnie mi się nie podoba ^^
Jedynie co to głos ma świetny.

Skylaria

A mnie właśnie głos jego w tym serialu denerwuje! zresztą cały jest jakiś nie teges... niby jako bohater jest ciekawy, ale jego aparycja mnie denerwuje z lekka. Niby taki szorstki cham, niby małolat a zgrywa dorosłego twardziela, który ledwo co oczy otwiera i ten głos jego jak jakiegoś zboczeńca-psychopaty...
Takie moje skromne zdanie, ło;)

ocenił(a) serial na 1
appleepie

ciekawe co na to twój chłopak :) o ile go masz ;)

ocenił(a) serial na 1
tricolore

to do appleepie i tekstu o wazonie w pokoju :)