Po zakończeniu wszystkich sezonów zrobiłam sobie mała przerwę i zaczełam oglądąc od początku i włąśnie jestem przy pierwszym sezonie i ciągle targaja mna te same emocje :): ten serial jest zajebisty po prostu zajebisty a odcinki co wczoraj oglądałam czyli jedne z najlepszych victor/victrola, seventeen candles to po prostu bomba :):) jestem oddana fanka i ten serial mogę oglądać ciagle nigdy mi sie nie znudzi :D:D
Ja ogladam pierwszy raz, juz jestem na 5 sezonie ale tak mi sie podoba Plotkra, ze na pewno jak skończę to jeszcze raz obejrze :-) ...
Polecam, myslalam, że nie będe drugi raz tak tego przezywać a tym czasem znowy czekam by obejrzec nastepny odcinek :P:P i zarywam nocki by po pare odcinków obejrzeć :D:D kocham ten serial po prostu kocham :D:D a ta chemia między Chuckiem a Blair chcialłabym by ktoś tak na mnie patrzył oooj :):) az z taka pasją
Ja wlasnie tez zarywam noce, zeby ogladac po kilka odcinkow, raz sie nawet tak zasiedzialam ze jak spojrzalam na zegarek to była prwie 6 ranoxD... Tak ta miłość miedzy Chuckiem a Blair jest cudna, jak sie na nich patrzy to az milo. Normalnie kocham ich <3 ...