PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108494
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czy mi sie tylko wydaje czy Diana moze byc matka Chucka??? Po pierwsze jej zdjecie bylo w teczce Barta Bassa wiec musial miec cos wspolnego z nia. Po drugie w ostatnim odcinku 5x10 wujek Chucka Jack do niej dzwoni i mowi o wypadku. Po co jej wogole taka informacja gdyby nie byla zwiazana jakos z Chuckiem. A tak wogole wiem ze byl juz watek z jego matka tylko wlasnie zapomnialam czy ona byla prawdziwa czy udawala jego matke.Jesli zle pisze no to sorry za stracony czas na czytanie mojego posta. :)

I jeszcze jest watek Blair. Ona na pewno poroni bo sa zdjecia z jej slubu tzn. jak ucieka z kosciola i nie ma juz brzuszka.

amelia_23

Z tego co pamiętam, to ta wcześniejsza matka była prawdziwa. Ale kto wie, teraz tak w tym serialu mieszają, że wcale bym się nie zdziwiła :P

Vesale

nie właśnie tamta była na bank nieprawdziwa pamiętam ja dobrze a Diana to musi być Jego matka innej opcji nie widzę i też jestem w głębokiej depresji do nastepnego odcinka i jeszcze jaki ma tytuł "Koniec romansu"!!!! makadabrabadabryś że musimy tyle czekać!!

ocenił(a) serial na 9
amelia_23

a gdzie widzialas zdjecia ze slubu Blair?tez mnie ciekawi ten wątek,nie wiem jak wytrzymam do stycznia;d Plotkara robi sie coraz ciekawsza moim zdaniem.

elemele90

http://l-meester.org/gallery/displayimage.php?album=1190&pid=67460#top_display_m edia

http://l-meester.org/?p=4719

Tu sa te zdjecia pierwszy link to zdjecia przed kosciolem chyba Blair jest z Louis.

ocenił(a) serial na 7
amelia_23

Też mam dziwne wrażenie że Diana to matka Chucka.

ocenił(a) serial na 10
amelia_23

Tez tak myślę, mieli wypadek poważny w 10 odcinku i zadzwonili do niej - kurde nie mogę się doczekać kolejnego odcinka ;o)

Mysia6969

teraz juz na 100 % jestem pewna ze Diana jest matka Chucka. Ja to mam nosa hehe :)

amelia_23

Diana na pewno nie jest matką Chucka. Ta poprzednia kobieta z trzeciego sezonu nią była, miała drugą część tego medalionu Barta. Ewentualnie Diana miała romans z jego ojcem. Podobno zrobili casting w którym szukali latynoski ok. 20 lat. Być może będzie to siostra przyrodnia Chucka (tzn. córka Diany i Barta).

ocenił(a) serial na 10
Marzann

Mi się też zawsze wydawało, że to Diana jest jego matką ;d

Marzann

no to ja juz nie wiem. Mi sie tak wydaje po pierwsze po co Jack mial by do niej dzwonic jak Chuck mial wypadek i teraz w tym odcinku dzwonil do kogos i powiedzial zeby przyjechal/a i sam/a wyjasnil/a bo Chuck juz wie ze Jack nie mogl mu oddac swojej krwi jak potrzebowal transfuzji. A po drugie Diana bedzie w nastepny odcinku i mi sie wydaje ze to jednak ona bedzie matka Chucka. Chyba ze scenarzysci chca nas (fanow) zmylic

amelia_23

A jest możliwość, że to ciocia Chucka?

ocenił(a) serial na 10
tynka33

Wydaje mi się, że Diana to kochanka/ narzeczona/ dziewczyna Barta z dawnych lat. Wiemy, że jej zdjęcie było w jego teczce. I tak jak powiedziała Marzann, myślę, że historię z młodą latynoską mogą właśnie włączyć do tego wątku.
Przypuśćmy, że Diana jest jej matką, a ojcem był Bart. Jack, jak to Jack o wszystkim wiedział i ukrywał to przed Chuckiem. W momencie wypadku chciał oddać krew, okazało się, że grupy się nie zgadzają...Jedyną osobą która mogła pomóc byłaby wtedy "siostra" Chucka. Zadzwonił w tej sprawie do Diany.
Myślę, że można to wytłumaczyć właśnie w ten sposób.
Przypuszczenia, że Diana miałaby być jego matką, moim zdaniem nie mają sensu, a taka historia byłaby możliwa.
Oczywiście znając scenarzystów Plotkary, być może wszystko to jest dużo bardziej skomplikowane.