PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Dno!

ocenił(a) serial na 6

Czy uwazacie , ze GG siegnelo juz totalnego dna?
Watek Steven-Serena-Lilly.... O mój Boze... Czemu nie zakonczyli tego na 3 sezonie?
To ma byc finalowy sezon? Dla mnie porazka, ciesze sie, ze to (obecnie) gowno wreszcie zniknie z
anteny.

ocenił(a) serial na 10
Solarie

Pierwsze dwa sezony najlepsze:-) A watek Serena Steven to w ogole masakra.Nie bylo jakiegos mlodego,wolnego chlopaka?Serena zaliczyla juz wszystkich w kazdym stanie?Serial niestety zaczal chylic sie ku upadkowi na poczatku 4 sezonu,teraz jest ciut lepiej ale to I tak nie ta sama gossip co kiedys.
Jedyne plusy nowych odc,brak Jenny I Vanessy.
Nawet Chuckowa atrakcyjnoscni charyzma przybledly;((((

ocenił(a) serial na 8
Holly__Golightly

Podpisuje sie pod tym rękami i nogami:) Nawet Chuck przestał mnie cieszyć:p A tak serio to kiedyś naprawdę świetny serial zamienił się w irracjonalną i głupią telenowele. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że po tych wszystkich misz-maszach postacie przestały być realne. Scenarzysci tak kombinowali, że gdzieś po drodze zagubili ich autentyczność co jest dla mnie wystarczającym powodem aby ten serial zakończyć.

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Nie tylko autentyczność głównych bohaterów została gdzieś zagubiona. Sama plotkara od dawna jest inna. Kiedyś co róż wysyłała info, siała intrygi, kombinowała jak tu namieszać, a teraz prawie jej nie słychać, ani nie widać skutków jej działania, a przecież serial jest też o niej o '' Gossip girl''. A poza tym na końcu 5 sezonu powiedziała, że odchodzi, cos kombinowała z Sereną, szantażowała ją i jak dobrze pamiętam dlatego S nagrała seks taśmę i ten wątek jakoś ucieli zdaje mi się. GG nadal jest, choć nie tak silna jak kiedyś, z taśmą pożytku nie będzie, nie wiem już nawet o co chodziło z tą umową Plotkary i Sereny. Oświeci mnie ktoś ? ;)

ocenił(a) serial na 8
Solarie

Dokładnie, przesadzają już z tymi romansami... Dzisiaj, jak oglądałam 4 odcinek 6 serii, to strasznie irytowała mnie sztuczność Lily. Nie wiem, czy zawsze tak grała, czy dopiero teraz to zauważyłam, kiedy żaden wątek nie jest interesujący i zaczynam się czepiać szczegółów ;p