Zaczęłam czytać Plotkarę i muszę przyznać,że serial jest sto razy lepszy niż książka, aczkolwiek nie powiem,że ta też mi się podoba.Moje pytanie do was jest takie czy ktokolwiek jest w posiadaniu e-booków od 10 wzwyż. Pozdrawiam!
nie znacie może linków do jakiejkolwiek częsci, najlepiej do pierwszej oczywiści :)
Tutaj są niektóre tomy http://chomikuj.pl/paulinka_311/plotkara/ebooki a jeśli szukasz innego to wpisz w google bo to naprawdę łatwo znaleźć. Sama kiedyś ściągałam I tom z któregoś chomika ale nie pamiętam już z jakiego.
zaczęłam czytać plotkarę jakieś 6lat temu ^ i jak zobaczyłam na początku serial to był dla mnie szok i mi się nie podobał.. ale to kwestia przyzwyczajenia ^ inaczej sobie wyobrażałam postacie.. a teraz nie wyobrażam sobie by ktoś inny występował w filmie i bardzo go lubię :)
Dla mnie książki(czytałam każdą część) i serial,który oglądam od 1 sezonu do teraz,to kompletnie coś innego.Tak się to różni.Tylko imiona bohaterowie mają takie same.I o wiele bardziej podoba mi się serial,książki mogą być,całkiem ciekawe są.
I to i to jest ciekawe. Szczerze ja czytałam książki dłuuugo jeszcze przed powstaniem serialu i byłam zachwycona i do serialu podeszłam sceptycznie, jednak zobaczyłam kilka odcinków i mi się spodobało. Bardzo dobrze, że serial nie bazuje na książce tylko wykorzystuje charakterystyki bohaterów, miejsca itp bo to byłoby bez sensu. Ten kto przeczytałby książkę nie miałby po co patrzeć:P