PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Eva...?

ocenił(a) serial na 10

Czy nie macie takiego wrażenia,że ta Eva to chyba coś nie bez przyczyny uratowała Chucka?Nagle pojawiła się nie wiadomo skąd,zabrała go z Pragi do Paryża...Złodziej,który napadł Chucka nie żyje...?
Może Eva wiedziała kim na prawdę jest i,że jest milionerem?Może razem z kimś uknuła intrygę...?
A teraz panna siedzi w Nowym Jorku i korzysta z bogactwa...Może jeszcze go okradnie?

Nie lubię tej postaci...Nie dość,że malo urodziwa to jeszcze zgrywa niewiniątko...

Takie mam przeczucie...!

a Wy?

Och,jak bym chciała aby Blair i Chuck się znowu spiknęli:))))

tara_05

ja nie przepadam ogólnie za tą Evą...nie pasuje do Chucka.
taka jakaś dziwna jest. Gdyby Blair i Chuck byli razem..ah. ; ))

ja jestem ciekawa ogólnie jak potoczy się ta cała sytuacja z Juliett.

ocenił(a) serial na 10
Fabulous_Paige

Snujecie jakieś obawy bo po prostu nie możecie znieść, że Chuck nie jest z B : )
Mi się podoba Eva - nawet spodobała mi się fizycznie :D

ocenił(a) serial na 10
youmakemedie

No pewnie,że nie mogę znieść rozstania Chair...ale tu nie chodzi o to...Eva jest aż nadto cukierkowa i świetoszkowata. Śmierdzi tu coś a dokładnie smierdzi tu obłudą!
.A jeśli chodzi o urodę to każdy ma swój gust.Tylko dla mnie to ona ma męską twarz i ogólnie nieciekawa.

Ps a u Blair i Chucka zawsze są jakieś komplikacje..i może nie uwierzycie,ale ja lubię jak przechodzą (przelotne...) problemy...bo uwielbiam jak się przekamarzają no i cudownie godzą:)))...Zawsze jest trochę zabawnie..a przede wszystkim bardzo romantycznie.Oni bez siebie nie mogą żyć!

ocenił(a) serial na 10
tara_05

Fabulous...właśnie!
Ciekawe jak tam Juliet Sharp...???Kim ona jest i czego chce?Skłócić przyjaciół i wywrócić życie Serenie?Bardzo interesująca postać!
Zobaczymy jak to dalej się rozwinie...

tara_05

UWAGA SPOJLER

Czytałam na jakiejś stronce że eva odejdzie pod koniec nastepnego odcinka, i że niby jest prostytutką tylko nie wiem czy naprawde czy blair to wymyśliła. i coś takiego tam pisało że chuck wypowie blair wojne i bedzie chciał jej wszystka zabrac co ma. zobaczymy czy to prawda?!

ocenił(a) serial na 10
madzia07_2

Było by ciekawie, chciałbym wojny B i C, bo w sumie B sama nie wie czego chce!

youmakemedie

Eva to wielki plus 4 sezonu! jest świetna. tylko oby nie wymyślili tak, że ze skromnej dziewczyny zmieni się w kolejną Blair. bo zapragnie być taka jak ona. wiecie może dlaczego Jenny pojawi się już niedługo? ;>

Szmyciek

ogólnie to może dosyć śmieszne ,ale po obejrzeniu 1 odc 4 sezonu myślałam ,że Juliett może być tytułową Plotkarą.
Tak jakoś wszystko mi pasowało ,ale potem ta cała sytuacja z Sereną ,no i ta końcówka 3 odcinka...nie mam pojęcia cóż ona chce zdziałać.
Wojna między B i C ? To byłoby coś. :)

ocenił(a) serial na 7
Fabulous_Paige

a mi jej szkoda, zakochała się w C. nie wiedząc kim jest, niczego od niego nie oczekując- ba!nawet ich przez jakiś czas utrzymywała, pojechała z nim do nowego świata, którego nie zna a tam B nazywa ją w sumie śmieciem
B miała wybór, mogła wybaczyć C- po co niszczyć Bogu winną dziewczynę

ocenił(a) serial na 8
guga15

Ja też lubię Evę.Może nie jest piękna,ale skromna.I to też się liczy.Ona moim zdaniem nikomu nie zaszkodzi.Już prędzej Juliet.No nie mam zielonego pojęcia kim ona jest i co chce zdziałać.

A Jenny ma wrócić jaokś chyba w 4 odcinku,jak narazie to tylko w tym jednym,żeby odwiedzić Rufusa i rodzinkę.Jenny też lubię;p

guga15

Kim jest ten koleś na końcu 3 odcinka 4 sezonu rozmawia z Juliet w więzieniu?:>

ocenił(a) serial na 8
figucha

No ten,ten;p
Przynajmniej mnie to fascynuje,kim on jest.
Na początku,jak dziś ogladałam,to najpierw myslałam,że to Carter.Taki podobny mi się wydał.Ale jednak nie.

ocenił(a) serial na 9
plistek43

A mi się wydaje, że to ten koleś z seks-kasety nawet Julliet ni stąd ni zowąd wspomniała o tej aferze.

ocenił(a) serial na 8
ElectroBaby

Ten chłopak z 1 sezonu?Kiedy Serna,Georgina i on(nie pamiętam imienia) byli w tym pokoju i brali narkotyki?To ten chłopak przecież nie żyje.Jeśli ci o niego chodzi.

ocenił(a) serial na 7
youmakemedie

O tak! Sama postać Evy bardzo mi się podoba. Jeśli chodzi o aktorkę lubię ją, ponieważ grała w jednym z moich ulubionych filmów (Wojna i pokój).
Sądzę, że jako tymczasowa kochanka Chucka jest idealna. Tymczasowa, czyli do czasu kiedy Chuck z powrotem wróci do Blair.

ocenił(a) serial na 9
NoelleB

W serialach wszystko jest możliwe a jakoś on mi się tak skojarzył właśnie przez wspomnienie tej afery przez Julliet ;P Ale kim jest naprawdę przekonamy się za niedługo ;)

NoelleB

Czemu wszyscy uważają, że on naprawdę nie może z nią być? Co z tego, że są kompletnie różni. Podoba mi się ta para. Nie chcę porównywać z Chair, bo to kompletnie różne płaszczyzny, ale... ludzie! Niech chociaż jeden raz coś będzie innego od reszty, no. Eva nie jest świętoszkowata. Jest normalna. No i generalnie, dobry Chuck nie jest zły! ;d

ocenił(a) serial na 7
mammocno92

Masz racje Eva nie jest świętoszkowata ale też nie jest zupełnie NORMALNA, pewnie widziałyście kanadyjskie promo 4 odcinka i wychodzi na to że jest prostytutką... i pewnie była w stanie wybaczyć całą przeszłość Chuckowi bo sama ma swoje grzeszki (tu Blair dobrze ją rozszyfrowała)
Mam tylko nadzieje że nie zrobią żadnej zadymy z Evą w tle, bo to nie będzie mi pasowało do tego co jak na razie sobie o tej postaci wyobrażam.

bloomy_2

Nie oglądam promo żadnych, bo nie lubię wiedzieć do przodu w taki niedokończony sposób, nie lubię czekać i zadowalać się urywkami, które tylko by mnie podsycały ;d No i dzięki za zdradzenie, co będzie dalej ;ppp Ale do tematu: To nie może być prawda xd I wgl, ona nie pasowałaby na prostytutkę. Nie wiem, jest w niej coś takiego, co jakby daje odpoczynek od intryg. I to wcale nie jest zły odpoczynek. A z ciekawości, co sobie o niej wyobrażasz? ; o

ocenił(a) serial na 7
mammocno92

sorry myślałam że każdemu na tym forum znane już są te zwiastuny, nie chciałam popsuć ci niespodzianki :(
a co to Evy to wydaje mi się że ona jest zwykłą dziewczyną, która musiała w ten czy inny sposób zejść na niewłaściwą drogę i że dlatego nie miała pretensji do Chucka za jego grzechy z przeszłości. Może była mu je w stanie wybaczyć bo jej przeszłość też nie była idealna? No i wydaje mi się że ona nie jest osobą która namiesza lub komuś zrobi coś złego w serialu.. takie mam o niej wyobrażenie ;p

bloomy_2

Nie no spoko ;d No widzisz. Jestem inna ;d < znowu ;c xd >
a, no chyba że tak, ale nawet jeśli ma taką przeszłość, to przynajmniej mają coś wspólnego, jakby nie patrzeć ;d

ocenił(a) serial na 8
bloomy_2

a ja uważam ze Blair wymyśliła całą tą historię jako Eva by była prostytutką, i to będzie powodem tego że Chuck będzie chciał wszystko odebrać Blair jak ktoś już wyżej o tym wspomniał. no ale to tylko domysły:p

ruzia91

mnie też żal dziewczyny. Jest sympatyczna, uczynna, a spotka ją kara.

ocenił(a) serial na 8
lily333

Eva-prostytutka? Nie wierze:) Nie wyobrazam jej sobie jako "p" ,wyglada na taka dobra dziewuszke:)

ocenił(a) serial na 10
tara_05

hmm, mnie losy Evy zbytnio nie interesują . Nie czytałam książek ale to raczej pewne ze będzie Blair & Chuck , Chuck & blair
ciekawa jest sprawa Juliet , a ten koleś z wiezienia to już całkiem. Moi znajomi twierdza ze Juliet to plotkara -moim zdaniem to jest jkakaś pośredniczka plotkary no ale zobaczymy

Evo Znikaj!!!

ocenił(a) serial na 7
blairka

w książkach postaci Evy raczej nie znajdziecie, bo ksiązki obejmują okres high school i kończą się jak S i B idą na studia. to ci się dzieje teraz to pomysły scenarzystów, a nie autorki serii, zresztą serial nawet w 1 i 2 sezonie dużo sie różnił od książek i chwała bogu. przeczytałam pierwszą, drugą i ostatnią książke i nawet żałowałam że zaczłam czytać, bo badziewie straszne, ale pomysł dobry :) wielkim minusem jest to że STRASZNIE mało w książkach Chucka :((

ocenił(a) serial na 10
bloomy_2

dla mnie ta cala Eva to totalna porazka.. w zadnym stopniu nie pasuje mi do tego serialu, chyba ze bedzie ona od poczatku do konca 'swieta' i normalna, bo jesli to prawda ze jest ona prostytutka to jak dla mnie watek ten jest malo interesujacy. czekam na powrot C. i B. .. ciekawa jestem takze jak potocza sie losy S. czy znajdzie sobie jakas nowa milosc ? osobiscie chcialabym aby Dan i ona wrocili do siebie.. ale coz nie wiadomo jak to bedzie, tym bardziej ze V. juz wprowadzila sie do Dana.. a znajac zycie to S. znowu wda sie w jakis niebezpieczny i niegrzeczny romans :). ta cala Julliet bardzo mnie intryguje i jestem bardzo ciekawa co ona takiego chce zrobic, a takze kim jest ten m,ezczyzna ktorego odwiedzila w wiezieniu ( wydaje mi sie, ze nie jest to ten koles z seks-kasety bo on nie zyje, a Julliet wie o tej seks-kasecie pewnie od Nate, albo z innego zrodla w koncu cala jej sciane zajmuja fotografie S. - pewnie duzo o niej wie).. jak dla mnie tez watek jest bomba.. ale szkoda mi troche Nate bo moim zdaniem niesamowicie pasuje on do V.

tara_05

"Och,jak bym chciała aby Blair i Chuck się znowu spiknęli:))))"
No to mam spoiler.
SPOILER
SPOILER
SPOILER
C i B będą rozmawiali pod kościołem chyba i ona nagle go pocałuje.
SPOILER
SPOILER
SPOILER

Nie wiem w którym odcinku, chyba w 9 lub 10 i niczego nie obiecuję, bo możliwe, że wymyślił sobie to jakiś .... i dał na stronę o Plotkarze.

ocenił(a) serial na 10
tara_05

Ja też trzymam kciuki za Chucka i Blair :D
Evy nie dość że nie lubie to jeszcze zupełnie mi nie pasuje do Chucka ...przez nią on jest jakiś taki dziwny . Zupełnie inny niż kiedy jest z Blair ..

Też jestem strasznie ciekawa o co chodzi z Julliet i tym gostkiem z więzienia ...
Widzaiłyście juz 4 odcinek 4 sezonu z napisami online? Jak tak to proszę o link :) Dzieki

tara_05

Eva byla inna niz B nawet C stwierdzil ze tylko przyniej wydobyl z siebie dobro przy B to nigdy niebedzie to mozliwe ( chyba ze ona sama sie zmieni co jest malo prwadopodobne) Uwazam ze naprwde zalezalo jej na C co kolwiek ja kierowalo na pocztku znajomosci byla szczera i dobra C byl z nia szczesliwy B niemogla tego zniesc poniewaz sama jest nieszczesliwa z tego powodu co sie stalo z J