Czy nie macie takiego wrażenia,że ta Eva to chyba coś nie bez przyczyny uratowała Chucka?Nagle pojawiła się nie wiadomo skąd,zabrała go z Pragi do Paryża...Złodziej,który napadł Chucka nie żyje...?
Może Eva wiedziała kim na prawdę jest i,że jest milionerem?Może razem z kimś uknuła intrygę...?
A teraz panna siedzi w Nowym Jorku i korzysta z bogactwa...Może jeszcze go okradnie?
Nie lubię tej postaci...Nie dość,że malo urodziwa to jeszcze zgrywa niewiniątko...
Takie mam przeczucie...!
a Wy?
Och,jak bym chciała aby Blair i Chuck się znowu spiknęli:))))
ja nie przepadam ogólnie za tą Evą...nie pasuje do Chucka.
taka jakaś dziwna jest. Gdyby Blair i Chuck byli razem..ah. ; ))
ja jestem ciekawa ogólnie jak potoczy się ta cała sytuacja z Juliett.
Snujecie jakieś obawy bo po prostu nie możecie znieść, że Chuck nie jest z B : )
Mi się podoba Eva - nawet spodobała mi się fizycznie :D
No pewnie,że nie mogę znieść rozstania Chair...ale tu nie chodzi o to...Eva jest aż nadto cukierkowa i świetoszkowata. Śmierdzi tu coś a dokładnie smierdzi tu obłudą!
.A jeśli chodzi o urodę to każdy ma swój gust.Tylko dla mnie to ona ma męską twarz i ogólnie nieciekawa.
Ps a u Blair i Chucka zawsze są jakieś komplikacje..i może nie uwierzycie,ale ja lubię jak przechodzą (przelotne...) problemy...bo uwielbiam jak się przekamarzają no i cudownie godzą:)))...Zawsze jest trochę zabawnie..a przede wszystkim bardzo romantycznie.Oni bez siebie nie mogą żyć!
Fabulous...właśnie!
Ciekawe jak tam Juliet Sharp...???Kim ona jest i czego chce?Skłócić przyjaciół i wywrócić życie Serenie?Bardzo interesująca postać!
Zobaczymy jak to dalej się rozwinie...
UWAGA SPOJLER
Czytałam na jakiejś stronce że eva odejdzie pod koniec nastepnego odcinka, i że niby jest prostytutką tylko nie wiem czy naprawde czy blair to wymyśliła. i coś takiego tam pisało że chuck wypowie blair wojne i bedzie chciał jej wszystka zabrac co ma. zobaczymy czy to prawda?!
Było by ciekawie, chciałbym wojny B i C, bo w sumie B sama nie wie czego chce!
Eva to wielki plus 4 sezonu! jest świetna. tylko oby nie wymyślili tak, że ze skromnej dziewczyny zmieni się w kolejną Blair. bo zapragnie być taka jak ona. wiecie może dlaczego Jenny pojawi się już niedługo? ;>
ogólnie to może dosyć śmieszne ,ale po obejrzeniu 1 odc 4 sezonu myślałam ,że Juliett może być tytułową Plotkarą.
Tak jakoś wszystko mi pasowało ,ale potem ta cała sytuacja z Sereną ,no i ta końcówka 3 odcinka...nie mam pojęcia cóż ona chce zdziałać.
Wojna między B i C ? To byłoby coś. :)
a mi jej szkoda, zakochała się w C. nie wiedząc kim jest, niczego od niego nie oczekując- ba!nawet ich przez jakiś czas utrzymywała, pojechała z nim do nowego świata, którego nie zna a tam B nazywa ją w sumie śmieciem
B miała wybór, mogła wybaczyć C- po co niszczyć Bogu winną dziewczynę
Ja też lubię Evę.Może nie jest piękna,ale skromna.I to też się liczy.Ona moim zdaniem nikomu nie zaszkodzi.Już prędzej Juliet.No nie mam zielonego pojęcia kim ona jest i co chce zdziałać.
A Jenny ma wrócić jaokś chyba w 4 odcinku,jak narazie to tylko w tym jednym,żeby odwiedzić Rufusa i rodzinkę.Jenny też lubię;p
No ten,ten;p
Przynajmniej mnie to fascynuje,kim on jest.
Na początku,jak dziś ogladałam,to najpierw myslałam,że to Carter.Taki podobny mi się wydał.Ale jednak nie.
A mi się wydaje, że to ten koleś z seks-kasety nawet Julliet ni stąd ni zowąd wspomniała o tej aferze.
Ten chłopak z 1 sezonu?Kiedy Serna,Georgina i on(nie pamiętam imienia) byli w tym pokoju i brali narkotyki?To ten chłopak przecież nie żyje.Jeśli ci o niego chodzi.
O tak! Sama postać Evy bardzo mi się podoba. Jeśli chodzi o aktorkę lubię ją, ponieważ grała w jednym z moich ulubionych filmów (Wojna i pokój).
Sądzę, że jako tymczasowa kochanka Chucka jest idealna. Tymczasowa, czyli do czasu kiedy Chuck z powrotem wróci do Blair.
W serialach wszystko jest możliwe a jakoś on mi się tak skojarzył właśnie przez wspomnienie tej afery przez Julliet ;P Ale kim jest naprawdę przekonamy się za niedługo ;)
Czemu wszyscy uważają, że on naprawdę nie może z nią być? Co z tego, że są kompletnie różni. Podoba mi się ta para. Nie chcę porównywać z Chair, bo to kompletnie różne płaszczyzny, ale... ludzie! Niech chociaż jeden raz coś będzie innego od reszty, no. Eva nie jest świętoszkowata. Jest normalna. No i generalnie, dobry Chuck nie jest zły! ;d
Masz racje Eva nie jest świętoszkowata ale też nie jest zupełnie NORMALNA, pewnie widziałyście kanadyjskie promo 4 odcinka i wychodzi na to że jest prostytutką... i pewnie była w stanie wybaczyć całą przeszłość Chuckowi bo sama ma swoje grzeszki (tu Blair dobrze ją rozszyfrowała)
Mam tylko nadzieje że nie zrobią żadnej zadymy z Evą w tle, bo to nie będzie mi pasowało do tego co jak na razie sobie o tej postaci wyobrażam.
Nie oglądam promo żadnych, bo nie lubię wiedzieć do przodu w taki niedokończony sposób, nie lubię czekać i zadowalać się urywkami, które tylko by mnie podsycały ;d No i dzięki za zdradzenie, co będzie dalej ;ppp Ale do tematu: To nie może być prawda xd I wgl, ona nie pasowałaby na prostytutkę. Nie wiem, jest w niej coś takiego, co jakby daje odpoczynek od intryg. I to wcale nie jest zły odpoczynek. A z ciekawości, co sobie o niej wyobrażasz? ; o
sorry myślałam że każdemu na tym forum znane już są te zwiastuny, nie chciałam popsuć ci niespodzianki :(
a co to Evy to wydaje mi się że ona jest zwykłą dziewczyną, która musiała w ten czy inny sposób zejść na niewłaściwą drogę i że dlatego nie miała pretensji do Chucka za jego grzechy z przeszłości. Może była mu je w stanie wybaczyć bo jej przeszłość też nie była idealna? No i wydaje mi się że ona nie jest osobą która namiesza lub komuś zrobi coś złego w serialu.. takie mam o niej wyobrażenie ;p
Nie no spoko ;d No widzisz. Jestem inna ;d < znowu ;c xd >
a, no chyba że tak, ale nawet jeśli ma taką przeszłość, to przynajmniej mają coś wspólnego, jakby nie patrzeć ;d
a ja uważam ze Blair wymyśliła całą tą historię jako Eva by była prostytutką, i to będzie powodem tego że Chuck będzie chciał wszystko odebrać Blair jak ktoś już wyżej o tym wspomniał. no ale to tylko domysły:p
Eva-prostytutka? Nie wierze:) Nie wyobrazam jej sobie jako "p" ,wyglada na taka dobra dziewuszke:)
hmm, mnie losy Evy zbytnio nie interesują . Nie czytałam książek ale to raczej pewne ze będzie Blair & Chuck , Chuck & blair
ciekawa jest sprawa Juliet , a ten koleś z wiezienia to już całkiem. Moi znajomi twierdza ze Juliet to plotkara -moim zdaniem to jest jkakaś pośredniczka plotkary no ale zobaczymy
Evo Znikaj!!!
w książkach postaci Evy raczej nie znajdziecie, bo ksiązki obejmują okres high school i kończą się jak S i B idą na studia. to ci się dzieje teraz to pomysły scenarzystów, a nie autorki serii, zresztą serial nawet w 1 i 2 sezonie dużo sie różnił od książek i chwała bogu. przeczytałam pierwszą, drugą i ostatnią książke i nawet żałowałam że zaczłam czytać, bo badziewie straszne, ale pomysł dobry :) wielkim minusem jest to że STRASZNIE mało w książkach Chucka :((
dla mnie ta cala Eva to totalna porazka.. w zadnym stopniu nie pasuje mi do tego serialu, chyba ze bedzie ona od poczatku do konca 'swieta' i normalna, bo jesli to prawda ze jest ona prostytutka to jak dla mnie watek ten jest malo interesujacy. czekam na powrot C. i B. .. ciekawa jestem takze jak potocza sie losy S. czy znajdzie sobie jakas nowa milosc ? osobiscie chcialabym aby Dan i ona wrocili do siebie.. ale coz nie wiadomo jak to bedzie, tym bardziej ze V. juz wprowadzila sie do Dana.. a znajac zycie to S. znowu wda sie w jakis niebezpieczny i niegrzeczny romans :). ta cala Julliet bardzo mnie intryguje i jestem bardzo ciekawa co ona takiego chce zrobic, a takze kim jest ten m,ezczyzna ktorego odwiedzila w wiezieniu ( wydaje mi sie, ze nie jest to ten koles z seks-kasety bo on nie zyje, a Julliet wie o tej seks-kasecie pewnie od Nate, albo z innego zrodla w koncu cala jej sciane zajmuja fotografie S. - pewnie duzo o niej wie).. jak dla mnie tez watek jest bomba.. ale szkoda mi troche Nate bo moim zdaniem niesamowicie pasuje on do V.
"Och,jak bym chciała aby Blair i Chuck się znowu spiknęli:))))"
No to mam spoiler.
SPOILER
SPOILER
SPOILER
C i B będą rozmawiali pod kościołem chyba i ona nagle go pocałuje.
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Nie wiem w którym odcinku, chyba w 9 lub 10 i niczego nie obiecuję, bo możliwe, że wymyślił sobie to jakiś .... i dał na stronę o Plotkarze.
Ja też trzymam kciuki za Chucka i Blair :D
Evy nie dość że nie lubie to jeszcze zupełnie mi nie pasuje do Chucka ...przez nią on jest jakiś taki dziwny . Zupełnie inny niż kiedy jest z Blair ..
Też jestem strasznie ciekawa o co chodzi z Julliet i tym gostkiem z więzienia ...
Widzaiłyście juz 4 odcinek 4 sezonu z napisami online? Jak tak to proszę o link :) Dzieki
Eva byla inna niz B nawet C stwierdzil ze tylko przyniej wydobyl z siebie dobro przy B to nigdy niebedzie to mozliwe ( chyba ze ona sama sie zmieni co jest malo prwadopodobne) Uwazam ze naprwde zalezalo jej na C co kolwiek ja kierowalo na pocztku znajomosci byla szczera i dobra C byl z nia szczesliwy B niemogla tego zniesc poniewaz sama jest nieszczesliwa z tego powodu co sie stalo z J