kogo lubicie najbardziej? Słyszałam że Taylor Momsen czyli ta co gra Jenny bedzie miała kłopoty że pali papierosy choc jest nie letnia.
Czemu ma odejść ? Tak ją lubię ! xD Przecież przez ten właśnie serial jest popularna! :)
Hm, będzie nam smutno bez niej, jednak myślę, że jakoś się obejdzie. (;
Co by było gdyby np Blair chciała odejśc.? Przestałabym oglądać ten serial ; p . Ale miejmy nadzieję, że to mało prawdobodone i słuchajmy tyvch plotek ;] .
odejście blair/chucka to dla mnie był by DEFINITYWNY koniec gg. ;x czy też nate'a/sereny/dana. bez jenny wytrzymam. ^^
No plotką lepiej nie wierzyc ja też lubie Blair. Jaką pare lubicie albo chcielibyście by ktoś był z kims innym ?
Najlepsi są Blair i Chuck. (;
Natomiast S i D wkurzyli mnie ostatnio tym, że co chwilę do siebie wracają, zrywają i tak w kółko. Boże, ileż można.? Zdycydowali by się wkońcu. ;]
bez obrazy ale Dan/Serena mi przypominają Leyton, są dla mnie za słodziakowi. Chuck/Blair to jedna z najlepszych par (jeżeli nie najlepsza) seriali młodzieżowych i tego typu. mam nadzieję, że się zejdą, bo to na nich też ten serial polega.
Ja tam najbardziej lubie Blair i Chucka .
Mam upodobania do czarnych , wrednych charakterów .
pzdr:)
O to tak samo jak ja ;) zresztą lubie jak się coś dzieje! Blair i Chuck są najfajniejsi