PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Fajny serial ;)

ocenił(a) serial na 10

kogo lubicie najbardziej? Słyszałam że Taylor Momsen czyli ta co gra Jenny bedzie miała kłopoty że pali papierosy choc jest nie letnia.

ocenił(a) serial na 10
ulcia118

jenny chce odejść z serialu. ; p

ocenił(a) serial na 9
loveistheanswer

Czemu ma odejść ? Tak ją lubię ! xD Przecież przez ten właśnie serial jest popularna! :)

ocenił(a) serial na 10
xxelka

Hm, będzie nam smutno bez niej, jednak myślę, że jakoś się obejdzie. (;
Co by było gdyby np Blair chciała odejśc.? Przestałabym oglądać ten serial ; p . Ale miejmy nadzieję, że to mało prawdobodone i słuchajmy tyvch plotek ;] .

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

i NIE słuchajmy tych plotek.* ;)

<za krótki>

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

odejście blair/chucka to dla mnie był by DEFINITYWNY koniec gg. ;x czy też nate'a/sereny/dana. bez jenny wytrzymam. ^^

ocenił(a) serial na 10
ulcia118

No plotką lepiej nie wierzyc ja też lubie Blair. Jaką pare lubicie albo chcielibyście by ktoś był z kims innym ?

ocenił(a) serial na 10
ulcia118

Najlepsi są Blair i Chuck. (;
Natomiast S i D wkurzyli mnie ostatnio tym, że co chwilę do siebie wracają, zrywają i tak w kółko. Boże, ileż można.? Zdycydowali by się wkońcu. ;]

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

bez obrazy ale Dan/Serena mi przypominają Leyton, są dla mnie za słodziakowi. Chuck/Blair to jedna z najlepszych par (jeżeli nie najlepsza) seriali młodzieżowych i tego typu. mam nadzieję, że się zejdą, bo to na nich też ten serial polega.

ocenił(a) serial na 9
loveistheanswer

Ja tam najbardziej lubie Blair i Chucka .
Mam upodobania do czarnych , wrednych charakterów .

pzdr:)

ocenił(a) serial na 10
ulcia118

O to tak samo jak ja ;) zresztą lubie jak się coś dzieje! Blair i Chuck są najfajniejsi

ocenił(a) serial na 8
ulcia118

Chuck i Blair rządzą i ich gorące sceny =D Oby znowu byli razem nom ehh :/