PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Coś nowego - właściwie to już założyłam taką grę tu rok temu, nieważne - w każdym razie. Gra polega na tym by dokładać do części historii nową część itd. Jestem pewna że już w to graliście nie raz.
Rok temu wyszło fajnie mam nadzieje że i teraz się uda.
Zacznę ;P

Pewnego słonecznego dnia Serena szła do Blair by....

Marta_bp

nich by wyrazić swoje ubolewanie nad zaistniałą sytuacją. Po uderzeniu Jacka w twarz całą możliwą siłą kosmosu, złapał Blair i zabrał do...

ocenił(a) serial na 9
alkamb

afryki ponieważ nie chciał by ktokolwiek inny miał do niej dostęp a tam miał swój własny harem, jednak Blair uciekła...

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Nie chce wam przeszkadzać dziewczyny, chciałam wam tylko pogratulować wyobraźni :D
Zostańcie scenarzystkami Mody na Sukces! Albo Klanu - przynajmniej zacznie się coś tam dziać :P

ocenił(a) serial na 7
aniula_anka

bo mimo wszystko chciała wyznać Ericowi miłość, jednak zadzwoniła do niej Dorota, która powiedziała jej ...

Shaka_01

że orgia się już skończyła, bo przyszedł Erik, który właśnie zaczął rodzić. Poród odebrała...

ocenił(a) serial na 9
Marta_bp

królowa angielska, która chciała poznać chuka...

zabaxxx26

jednak ten oszalał na punkcie księcia Williama, który postanowił wziąć rozwód z Kate dla...

użytkownik usunięty
Magoria

Chucka właśnie. Oszalał na punkcie jego "i'm Chuck Bass". Biedna Kate.,..

Postanowiła się zemścić, odnalazła Blair i postanowiła ją uwieść. Blair...

alkamb

wolała jednak Pipę, więc zadzwoniła do niej, ale telefon wyrwał jej z ręki...

ocenił(a) serial na 8
Marta_bp

Kate która na siłę odbyła z nią stosunek po czym....

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

ejj może bez gwałtów? poza tym to ON wyrwał telefon

ocenił(a) serial na 8
zabaxxx26

oj przepraszam zle przeczytalam !!!

użytkownik usunięty
Marta_bp

ale telefon z ręki wyrwał jej...
bezdomny. Zawsze ciekawiło go życie elity. Wszedł do odebranych wiadomości. Liczył, że znjadzie tam coś, czym mozna szantazować panienkę Blair...Znalazł smsa od...

Elvisa Presleya. Okazało się, że Blair należała do tajemniczego klubu, który strzegł tajemnicy, że Król jest żywy. Blair zaproponowała bezdomnemu...

Marta_bp

że odda mu helikopter Chucka Bassa w zamian za milczenie. Jednak aby zdobyć ten helikopter musiała.

Magoria

zawrzeć umowę z Chuckiem która polegała na...

ocenił(a) serial na 8
alkamb

...tym, żeby Blair zrobiła sobie sztuczny biust, ponieważ Chuck zawsze uważał, że Blair ma za małe piersi i....

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

ona nie miała innego wyjścia, więc się zgodziła. poszła do chirurga plastycznego, którym okazał się...

ocenił(a) serial na 9

być tym samym, który operował Madonne i żone Antoniego Banderasa. Blair strasznie się pszestraszyła i ...

użytkownik usunięty
zabaxxx26

i uciekła. pojechała prosto do domu Chucka. Błagała go, by zmienił warunki umowy. On się zgodził,w końcu oszpecić jej nie chciał. wobec nowych warunków umowy blair miała...

...przez 30 dni usługiwać Chuckowi. Pierwszym jej zadaniem było...

ocenił(a) serial na 8
Magoria

...obetnięcie mu paznokci u nóg, Blair jednak...

BeautyAndStupid

byłam druga więc:
śmiertelnie się tego bała więc zadzwoniła po...

ocenił(a) serial na 8
alkamb

...Straży, która szkoliła ludzi, żeby idealnie, z brakiem obrzydzenia i strachu potrafili obcinać paznokcie, Straż ta poradziła Blair...

Magoria

zrobienie Chuckowi idealnego masażu stóp. Tak się składało że Blair była w tym mistrzynią. Kiedy Blair robiła swoje do apartamentu weszła Serena z ...

alkamb

....By obcinała paznokcie z zamkniętymi oczami. Blair zrobiła tak jak jej polecono. Dziewczyna podczas pracy obcięła Chuckowi mały palec, przerażony widokiem krwi Chuck pobiegł do ..

użytkownik usunięty
alkamb

Okna. Wykrzykiwał "ludzie, pomóżcie mi! co za wariatka". ktoś z przechodniów zadzwonił natychmiast na policję. policja przyjechała, a chuck im powiedział, że...

ocenił(a) serial na 8

...Blair odgryzła mu palec. Było to oczywiście kłamstwo i...

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

blair zaprzeczyła, powiedziała, że był to wypadek. policjanci jednak jej nie uwierzyli. zgarnęli ją pod zarzutem zamachu na życie drugiego człowieka. na komisariacie siedziała w jednej celi z...

ocenił(a) serial na 8

...Juliet, która siedziała tam, ponieważ...

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

prostytuowała się (xD).Potrzebowała pieniędzy odkąd pokłóciła się z Benem. Blair powiedziała jej...

BeautyAndStupid

Odgryzła palec innemu człowiekowi. Okazało się ze jest tajemniczą kolekcjonerką małych placów. Juliet pośpiesznie zapytała Blair czy zachowała może palec Chucka. Palec ten zwieńczyłby jej kolekcje, Blair odpowiedziała....

ocenił(a) serial na 8
alkamb

MotherChucker była pierwsza więc:

...że Serena ma ich dużo. Blair postanowiła pomóc Juliet i uciec z więzienia razem z nią. Zadzwoniły do Michaela Scofielda i poprosiły go, aby pomógł im uciec z więzienia. Michael zgodził się i...

BeautyAndStupid

w nieoczekiwany sposób teleportował się do ich celi, jednak zanim razem uciekli...

użytkownik usunięty
Magoria

schowali się pod peleryną niewidką, którą michael zwinął harry'emu potterowi. wyszli wtedy niezauważeni z celi. michael (nie wiadomo skąd) miał klucz. udali się razem do...

Domu Sereny po pieniądze. Blair postanowiła użyć farby do włosów Sereny przefarbować się i udawać że nie jest sobą by Chuck i nikt inny jej nie rozpoznali. Zmieniła imię na...

użytkownik usunięty
alkamb

Claire. Żeby łatwiej było się jej przestawić ;p
Gdy już znaleźli się w domu Sereny, okazało się, że dom sp

ocenił(a) serial na 9

lord Voldemort, który spalił dom bo myślał, że jest tam Potter Harry (pies wywęszył niewidkę)

ocenił(a) serial na 8
zabaxxx26

...Voldemort złapał Blair i Juliet pod pachę i...

BeautyAndStupid

... jednak po chwili upuścił Blair, bo stwierdził, że woli Juliet. Oburzona Blair...

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Oburzona Blair wykrzyczała : jestem Blair , powinieneś wziąć mnie , mam lepszą fryzurę !!!

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

...Voldemort jednak jej nie wziął. Okazało się, że Vanessa podsłuchiwała rozmowę i skapnęła się, że blondynka to Blair. Vanessa postanowiła...

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Iść do Chucka i powiedzieć i tym co odkryła. Miała w tym swój interes. Tylko Chuck mógł zagwarantować jej dozywotni dostęp do...

ocenił(a) serial na 8

...lalek w stylu Cedrika (lalka Dana). Chciała mieć do nich dostęp, ponieważ była zakochana w Cedriku i...

BeautyAndStupid

to właśnie dlatego podbijała do Dana. Na myśl o Cedriku zaczęła szlochać z przejęcia i w ten sposób się ujawniła. Voldemort widząc ją...

ocenił(a) serial na 9
Magoria

przestraszył się jej ponieważ wyglądała okropnie z rozmytym makijarzem...

zabaxxx26

puścił Juliet która wpadła w ramiona Chucka. Gdy Blair ich zobaczyła nie wytrzymała, rzuciła sie na Chucka z pięściami i zaczęła krzyczeć - Ja jestem Blair!! To ja powinnam wpaść w ramiona Chucka!! Zdezorientowany chłopak postanowił...

użytkownik usunięty
alkamb

skoczyć z Empire State Building. Jego życie nie miało już sensu odkąd...

ocenił(a) serial na 8
alkamb

...odkąd zauważył, że ma krzywe nogi, bo...