Coś nowego - właściwie to już założyłam taką grę tu rok temu, nieważne - w każdym razie. Gra polega na tym by dokładać do części historii nową część itd. Jestem pewna że już w to graliście nie raz.
Rok temu wyszło fajnie mam nadzieje że i teraz się uda.
Zacznę ;P
Pewnego słonecznego dnia Serena szła do Blair by....
Pewnego słonecznego dnia Serena szła do Blair by....
Opowiedzieć jej o nowym facecie, którego poznała w.....
Deana bo naprawdę musiała z kimś pogadać, kto mógłby jej doradzić co powinna zrobić z facetem w którym się tak zakochała, gdyż ten facet....
...był gejem i nie mogła się z nim związać. Zaskoczony Dan poradził jej, aby...
[po prostu wiedziałam że ktoś zrobi z niego geja xDDDD ]
....odpuściła sobie go i związała się z ...
...Chuckiem (:D), ponieważ zawsze ją kochał i...
(nie wiem czy to może być śmieszna historia czy normalna, więc dałam Chucka :D)
...spotykał się z Blair tylko po to, żeby zbliżyć się do Sereny. Kiedy B się o tym dowiedziała...
po prostu nie mogła się tego doczekać kiedy wyląduje z nim w łóżku... I teraz nie może odpuścić takiej szansy nawet.....
jeśli miałoby to zakończyć jej wieloletnią przyjażń z Sereną i Chuckiem. Tymczasem niczego nieświadomy Dan....
Próbuje sobie uświadomić jak to się stało, że zakochał się w matce...... :D :D
- Och nie, to niemożliwe - wyszeptał przerażony - Jak to się mogło stać?
To pytanie cały czas nie dawało mu spokoju, dopóki ...
(widzę, że robicie tu mode na sukces xD)
...przyznał się, że ma romans z jego ojcem. Dan odpowiedział, że nie ma mu tego za złe, bo...
...Dan kręcił z Bartem, ale Bart go nie kochał, więc Dan spowodował wypadek przez który Bart umarł. Rozwścieczony Chuck...
...jednak liczyła na romans z Danem więc udając, że jest po stronie Chucka, poszła powiedzieć o wszystkim Danowi...
Hehe chodziło mi że zakochał się w czyjejś matce ale, że w swojej też dobrze wyszło heh :D
...Wenezueli. Ku swojemu ogromnemu zdziwieniu spotkał tam Evę, która okazała się być...
...szatana i kazirodztwa. Dan od razu dołączył do sekty. Tymczasem Nate zabawiał się z Dorotą, która...
...Blair i rzekła: "Wow, Doroto, masz świetne ciało, chodzisz może na siłownię?", a Dorota na to...
..."Staram się jak mogę. Panienko Blair, może panienka do nas dołączy?". Po tych słowach Blair od razu przyłączyła się do trójkącika, jednak wciąż myślała o tym, że...
(sorry, że post pod postem, ale musiałam to napisać :D)
... Mamy tutaj mała imprezkę może się dołączyć ?? Zawsze chciałam to z Tobą zrobić !!! Serena odpowiedziała...
... - Bardzo chętnie przyjdę!
Po czym wyruszyła jednak na swojej drodze napotkała...
- Chodź, zaprowadzę cię do neigo! jest teraz w sekcie. Lily van der Woodsen, powiedziała:
Naprawdę córeczko mogłabyś to dla mnie zrobić???? Dobrze ale najpierw muszę wytrzeźwieć przecież....
nie może mnie widzieć w takim stanie.
Następnego dnia, Serena z Lily wsiadły w samolot do Wenezueli, ale tuż przed startem...
...spotkały Chucka, który powiedział do Sereny, że ją kocha i zawsze kochał i, że...
...Będzie kochał [xD] Lily krzywo spojrzała na parę i powiedziała - Przecież jesteście rodzeństwem, Serena i Chuck popatrzyli na nią i....
...opluli ją w twarz i pogonili do samolotu. Serena i Chuck zaczęli się obmacywać i całować, a następnie uprawiać seks w toalecie na lotnisku. Tymczasem Lily spotkała w samolocie Georgine, która...
... Wzruszyli ramionami, a następnie pocalowali się. Nagle podbiegla do nich...
To już mamy pomału scenariusz o zabarwieniu erotycznym :D :D
....Stewardessa która poprosiła je aby odeszły w jakieś spokojniejsze miejsce gdyż.......
...zapanowała epidemia biegunki i toalety były wyjątkowo potrzebne. Chuck i Serena przenieśli się więc do...