PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Mam pytanie co do filmu ;p w któryms sezonie był aspekt gdzie Blair miała okazac sie w ciąży miała miec dziecko a w późniejszych odcinkach tego niema ?! Miałam bardzo długo przerwe , ale teraz powróciłam do serialu i już w V i VI nie było nic o dziecku , a natomiast w grafika google wyświetla Blair z dzieckiem na ręku i Chucka. O co kaman? No i pytam jak fanka fanki ;) bez złośliwości proszę ;* naprawdę zależy mi się dowiedzieć a nie przekomarzać czemu nie wiem.

TrefnaPanna

Blair była najpierw w ciąży z księciem (Louis), ale miała wypadek i straciła dziecko.

ocenił(a) serial na 10
GossipGirl_Plotka

O kurczę teraz mi się trochę rozjaśniło. Naprawdę wielkie dzięki ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
TrefnaPanna

A co do tego dziecka, co trzymał Chuck w dłoni to ich późniejszy syn :D

ocenił(a) serial na 8
Anonimka100

Nie widziałam zdjecia o którym mówisz ale jeżeli jest tam śliczny mały chłopiec w garniturku to tak to ich pózniejszy syn Henry

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

Dosłownie o tym późniejszy syn? i w jakim sezonie jest on ukazany? Bo obejrzałam prawie 6 i nic w nim nie ma chyba o dziecku... ale mimo wszystko cieszę się , że ktoś odpisał na mój post;) dzięki dziewczyny!

ocenił(a) serial na 8
TrefnaPanna

we finale czyli odcinek 10 sezonu 6 na samym końcu

ocenił(a) serial na 7
TrefnaPanna

Więc jeszcze raz: Blair zaszła w ciążę z Louis'em, ale potem miała wypadek samochodowy z Chuck'iem i w wyniku tego wypadku poroniła. Potem dopiero w ostatniej scenie ostatniego odcinka (sezon 6, odc 10) ukazane jest to, że Bler i Chuck mają około czteroletniego syna Henrego. :)

ocenił(a) serial na 10
Ms_Paulla

w końcu obejrzałam i synek nie był taki fajny jak tatuś ;D heh

ocenił(a) serial na 9
TrefnaPanna

Chuck, to chuck. ;)

ocenił(a) serial na 10
santanashadow

Też tak macie , że po przeczytaniu książki Serenę wyobrażaliście sobie całkiem inaczej? Ja np myślałam , że to będzie nie tuzinkowa uroda jakaś typowo śliczna laska z wszystkimi atutami kobiecego piękna ;p a tu szok po kilku odcinkach od razu wpadła mi w oko Blair ;)

ocenił(a) serial na 9
TrefnaPanna

Ja książek nie czytałam ale moja przyjaciółka tak i ma to samo zdanie. Z tego co najbardziej mnie zdziwiło Chuck BI?? WTF?

ocenił(a) serial na 10
santanashadow

Nie wiem jak w książce, ale w serialu nie był Bi. To że pocałował kiedyś chłopaka nie znaczy że od razu jest Bi. :D Pewnie wtedy upił się albo naćpał.. kto wie co on wyprawiał... :P

ocenił(a) serial na 9
Rozalia12

W serialu nie !! Chuck bass? Bi nieee. Ewentualnie epizod na jakiejś imprezie

ocenił(a) serial na 10
santanashadow

No piszę, że nie. :D

ocenił(a) serial na 10
santanashadow

Bez kitu z początku go poznajemy jako imprezowicza i lowelasa, i pomyśleć , że na samym początku go naprawdę nie lubiłam . A teraz jak widzę go w jakimś innym filmie to mua ;* haha brałby.

ocenił(a) serial na 9
TrefnaPanna

Ja też na początku go nie lubiłam za bardzo, ale teraz jak go widzę to uśmiech z twarzy mi nie schodzi :)

ocenił(a) serial na 9
TrefnaPanna

mam identycznie! na początku z Little Jenny i S wg. go nie lubiłam A później! świata poza C.B nie widzę! Ach... co za charyzma, i wszystkie inne plusy

ocenił(a) serial na 10
santanashadow

Macie jeszcze jakiś serial w ulubionych , który was także wciągnął ?? ;)

ocenił(a) serial na 9
TrefnaPanna

Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście i Dr. House :P

ocenił(a) serial na 9
kindzia160294

Tak seks w wielkim mieście świetne, ale Pretty little liars też są świetne. A z nowych seriali to The carrie Diares. Ale nic nie nie zastąpi GG. ;) A polecam jeszcze Friends, Modern family