na pewno nie z S ona jest beznadziejna i nie z J to rozchwiana emocjonalnie małolata powinni wprowadzić nowa postac
jenny jest nie stabilna ja nadal ja odbieram jako dziwewuszke która chce się dostać do wyższych stref po trupach byle do celu N miał być jej przepustka V to wogolę jakaś pomyłka reżyserska
Juliett nie jest taka zła, a wydaje mi się,że w przeszłości była bardzo porządna, tzn. do sprawy z Benem
ja kibicowałam w 2 sezonie albo 3 Jenny, było to słodkie jak kochała się w kumplu brata(przerabiałam to sama w wieku J)a teraz nie widzę kandydatki na jego dziewczynę. Szkoda, że scenarzyści zamykają bohaterów w takim zamkniętym kręgu miłosnych uniesień- była niby Juliett i ta Czeszka- a tak to się wymieniają między sobą
qrde Nate jest jaki milusi, ze każdalaska jest da niego wg mnie nieodpowiednia:) On powinien byc sam. Ostatecznie z S.a Dan z V.
Dla mnie Jenny mała ... hmm ... no niestety ale obsadziłabym ją jako les ... ale już jej brat jest gejem więc żeby tego nie komplikować powinna się ustabilizować jako panna na wieki wieków a.
Moim zdaniem Nate powinien byc z Jenny bo kiedy jest z nią nie jest taki nudny i coś się dzieje, a inne dziewczyny do niego nie pasują.
zdecydowanie z Sereną. Od samego początku jestem za nimi i mam nadzieję, że wrócą do siebie ;d uwielbiam ich razem
S. tylko z Danem H. xD słodziutko ... on czasami jest taki niezgrabny ze aż mi się podoba :D no i jest b.przystojny ;p nie jak Nate :D
Nate mógłby stwierdzić że woli chlopców i związać się z erickiem. Byłoby słodko a eric to jedna z lepszych postaci;D
Juliett. Oni do siebie pasują...A Juliett mogła być porządna w przeszłości (zgadzam się)
Już sie bałam , że jako jedyna uważam że (może to dziwne) ale wg mnie Nate najbardziej mi pasuje do Juliet .
Ja też tak uważam- Juliet i Nate- najlepsza para. Katie Cassidy jest na dzień dzisiejszy najładniejszą aktorką w serialu więc pasuje do kogoś równie atrakcyjnego
V. to wścibska matka polka .... I wszystkich uważa za bogaczy i że są rozpieszczeni i żyją w swoim świecie gdzie licza się tylko pieniądze :D i ma racje ... ona tam nie pasuje :D
Według mnie z Juliet tworzyli ładną parę. Blair jest dla niego za ostra, Serena odpada, zresztą, ona i tak by kochała Dana - tak uważam. Vanessa jest, że ta powiem, nie z tego świata, nie pasuje do życia na Upper East Side, a Jenny? Chyba za młoda i za bardzo nie lubi przyjaciół Nate'a, żeby się z nim związać. Chciałabym go z Juliet.
Ha hah .... Nate potrzebuje starszej kobiety ... żadna inna do niego nie pasuje ;p Nawet Juliet xD Książna była dla niego idealna xD on potrzebuje mamuśki ;p
kocham Nate, ale nie z Sereną, bo ona jest przeznaczona Danowi! jak dla mnie Jenny, ale bardziej jestem za Vanessą.
eej, a wiecie może w którym odcinku C przespał się z J ? bo ja oglądałam wszystkie odcinki do końca 3 sezonu i jakoś tego nie widziałam . ; /
to jest przecież kluczowa scena i moment ostatniego odcinku trzeciej serii. Dlatego wszystko w czwartej serii układa się tak jak się układa:/ Więc musiałaś poprostu nie widzieć ostatniego odcinka.
Kurde... moim zdaniem z Blair. Oni są moimi faworytami... W książce do siebie mega pasowali i w serialu też. No, ale podoba mi się też Blair i Chuck... polubiłam ich w 4 sezonie! Wcześniej szlag mnie trafiał, że Blair i Nate nie są razem.